Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
А как с ними розговор начать? Мол я такая и.ф. взяла кредит и не плачу помогите мне, МФО угрожает? Я давно думала, но не знаю с чего и как начать розговор. ??
Я тоже никак не могу собраться с мыслями?‍♀️ Может начать, что хочу оставить жалобу на такую-то компанию? А дальше как пойдёт?))) Завтра точно позвоню и потом постараюсь всё подробно расписать.

Укр позика и у меня есть... Где то 3-4 мес прострочки. Ну личный кабинет регестрирувала на другу симку, ее уже естественно про звонки я не знаю, 2 мес писали на почту. Ну родителям пока не писали ( просто их почти все мои мфо нашли)
Я коли дзвонив, то перед тим нічого не формував, мозги не працювали. Ті С*ки зробили коладж на моїх дітей та дружину. Я закипів, просто закипів. Почав шукати в інтернеті номера в ген.прокуратуру і натрапив на Ур.гарячу лінію. Незадумуючись набрав. І не даремно.
Завтра ше на алексів накапаю та на укрпозику. Вони вроді не чорнять з колажами, але мозок вже виїли багатьом родичам. Мені не дуже їдять бо я їх ставлю в стойло зразу, але родичів дістають. Доречі, хто з ними стикався напишіть, шо ці дятли можуть викинути.
Я тоже никак не могу собраться с мыслями?‍♀️ Может начать, что хочу оставить жалобу на такую-то компанию? А дальше как пойдёт?))) Завтра точно позвоню и потом постараюсь всё подробно расписать.
Сегодня настроилась позвонить, но не могу дозвониться...все заняты...набрать позже. Может что вечером звоню... Днём на работе не получается... Хотя пишут что круглосуточно.

Укр позика и у меня есть... Где то 3-4 мес прострочки. Ну личный кабинет регестрирувала на другу симку, ее уже естественно про звонки я не знаю, 2 мес писали на почту. Ну родителям пока не писали ( просто их почти все мои мфо нашли)

Сегодня настроилась позвонить, но не могу дозвониться...все заняты...набрать позже. Может что вечером звоню... Днём на работе не получается... Хотя пишут что круглосуточно.

Нужно ждать до победного, пока трубку не возьмут. Там всегда занято. Я 12 минут ждал.

Сьогодні всі мої активізувалися.особливо швидко гроші 38 дзвінків мені і стільки моїм подругами. Завтра зберу цих красав в один список і на гарячу лінію.

я сьогодні чекала 20 хв оператора, і то чекала пишіть заяву в поліцію
Може такий оператор попався нарваний
Але написала електронну скаргу і заяву в кібер поліцію
А завтра ще раз подзвоню

Я сегодня позвонила, сказала, если вам угрожают, пишите в полицию, но то что я заплатила денег и они хотят ещё, зафиксировала, но моя жалоба была на то что достают всех звонками... Если честно, не поняла я, что это было)))

Мені також з smartiway якась мудра "людина"- за сина борги наговорила купу погроз, і типу : ти родила урода, тебе і твого сина приб"ють в темному провулку і т.п, я накинулась на свого "урода", він пішов з дому, а потім не витримавши тиску закрила той довбаний борг. Але він винен багатьом , а віддавати в нього і в нас немає змоги, закриваємо по чуть-чуть , але таке враження що цей кошмар не закінчиться.Я взагалі вже місяць телефон не беру від невідомих номерів. Добре що натрапила на цей форум, потрібно сформулювати скаргу на урядову лінію на ці всі шарашкині кантори...

Я сегодня позвонила, сказала, если вам угрожают, пишите в полицию, но то что я заплатила денег и они хотят ещё, зафиксировала, но моя жалоба была на то что достают всех звонками... Если честно, не поняла я, что это было)))
Post automatically merged:

AllaFi, это с той же оперы)))

Вкладення

• 826612_240x320.webp
    826612_240x320.webp
    7.9 Кб · Перегляди: 51
Знаю что давно это было но с финфорс помогло?Мея сейчас пресуют сильно они
Пробачте, довго не була на форумі! Після першого дня, коли вони почали активно телефонувати тим, з ким я навіть не спілкуюся, я подзвонила на урядову. Прийняли заяву і після цього була тиша! І ось тільки на цьому тижні прийшла від них смс. Не звертаю на це увагу! Мого чоловіка теж продали їм, від його імені я одразу написала листа і була також тиша (але нікого з його оточення не турбували, оце йому повезло ?). Я би нп вашому місці подзвонила і по жалілась на них. А потім би забила на них! Нехай йдуть у дупу! Не побачать вони від мене ні копійки! ?

Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Я позвонил! Выслушали, жалобу приняли!

Мені також з smartiway якась мудра "людина"- за сина борги наговорила купу погроз, і типу : ти родила урода, тебе і твого сина приб"ють в темному провулку і т.п, я накинулась на свого "урода", він пішов з дому, а потім не витримавши тиску закрила той довбаний борг. Але він винен багатьом , а віддавати в нього і в нас немає змоги, закриваємо по чуть-чуть , але таке враження що цей кошмар не закінчиться.Я взагалі вже місяць телефон не беру від невідомих номерів. Добре що натрапила на цей форум, потрібно сформулювати скаргу на урядову лінію на ці всі шарашкині кантори...
На каждую шарагу надо отдельную жалобу.Я написала одну на две конторы,то получила отписку,типа того,что обращайтесь в суд или Нацполицию.

Дзвоніть дійсно приймають заяви, і передають в поліцію і в нацкомфін.

Странно это два раза звонила,и все нормально,написали,выслушали.Может вы не туда звоните)
А на урядову когда звонишь говорит выбрать по субсидии пенсионному или земельному делу. То что нужно выбирать по кредитам нет ничего

Здравствуйте, тему не могу создать пока, спрошу здесь.. Установила сегодня гетконтакт и у меня показало пару номеров якобы звонили виконавча служба, возможно ли такое и что это вообще может быть, расскажите пожалуйста (

У меня тело 5000к делала пролонгации, но они не соглашаются на тело. Я думаю они согласятся тогда когда мы выдержим весь их прессинг и поймут что их старания напрасны. Что вы говорите людям когда они звонят вам?
Просто продадут каллам и на этом все

Хочу подзвонити теж на 1545, але незнаю, як конкретно сформулювати питання. Маю багато МФО і у всіх вийшов на просрочку майже одночасно. Деякі погрожували мені і родичам, деякі замахують дзвінками на роботу. Вже пробили номер начальника відділу і дзвонять йому. Я написав заяву-відзив на обробку персональних даних(але тільки якщо вони доведуть що я таку згоду давав). Буду писати всім кому можна, в тому числі Уповноваженому з прав людини. Я чітко і принципово для себе вирішив грати їх всюди де можна.

Назад
Угорі