Урядова гаряча лінія. Дзвоніть обов"язково!

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 801
  • Перегляди Перегляди 91K
Так они что обращения отправляют в полицию? Я думала они приструнят само мфо. Ещё и полиции объяснять что да как? Насколько знаю полиция этим не занимается
[/QUOTE]
Вона в кінці розмови сказала мені номер звернення і що скарга буде надіслана до національної поліції. Чекайте на результати. Всю розмову з нею я записувала на диктофон.

Так они что обращения отправляют в полицию? Я думала они приструнят само мфо. Ещё и полиции объяснять что да как? Насколько знаю полиция этим не занимается
Вона в кінці розмови сказала мені номер звернення і що скарга буде надіслана до національної поліції. Чекайте на результати. Всю розмову з нею я записувала на диктофон.
[/QUOTE]
Тю, у меня блокировщик звонков стоит, ко мне и полиция не дозвониться.

Спасибо большое за информацию
Как раз сижу и думаю, что делать
Люди, Мфошки ведуть себе так ніби на них немає управи. Але....
Насправді, тих дзвонілок дуже махає керівнийтво якшо вони перегинають палку, бо бояться за свої срані ліцензії я кі в них ітак на волоску. Просто їм ( дзвонілкам) треба зробити план і отримати зп. від вибитих відсотків, тому вони по своїй тупості перегинають палку.
Дзвоніть на Урядову гарячу лінію 1545 з мобільного безкоштовно. Там Вас дійсно вислухають, розказуєте все, назву МФО та те як вони порушують закон, знущаються, погрози, фотоколажі, смски, коротче все, все, що вони витворяють.
Працівник, УГЛ з ваших слів відразу формує письмову заяву. Буквально через 15, 20 хв. Вам приходить смс з номером заяви та те,що заява передана в Нац Банк. І......
Це дійсно працює,провірено. По заяві УГЛ, Нац банк, жостко та зразу пресує комфін, а ті після секису з Нац.банком множать МФО на ноль.
В мене так сос кредит, напрягали до немождивості, а після вищеописаного, десь за години 2 позвонили, такі добрі та обіжені, шо мол я їм гроші не віддаю та шей шороху навів і пропали взагалі. Нарахування зупинились, десь 2 тижні сума була на місці, а від них ні слуху ні духу.
Правда, я думаю поки така нагода закрию їх, та й сума була не велика.
Отже, Урядова Гаряча Лінія 1545, працює і рве їх реально. Дзвоніть і побільше, кажіть,що як треба то скинете їм скріни з погрозами тих рагулів, може і не треба буде петиції, якшо мосово звернення посипляться. Не бійтесь, там дуже привітні і приємні люди працюють, вони самі в шоці були від того шо я розказував про Сос кредит та їхніх калів.Думав, просто поспівчувають і все, але ні, вони як вжарили то вжарили.
Спасибо большое за информацию. Как раз сижу и думаю, что делать, сил больше нет. Пресуют всех звонками , а к моей маме повадились ездить, причём мне не звонят, а напрямую к ней. Говорила с участковым, говорит пока доедем...толку ноль
А мамку раскручивают чуть ли уже не на пенсионную карточку. Разговаривать с ней бессмысленно, говорит жить ещё хочу. Я прямо в отчаянии. Скажите если я не знаю номер договора, знаю что Готивочка, выслушают?

А те ,що на сайт залишала звернення з приводу кешбері ,то вони надіслали скаргу на Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Спасибо большое за информацию. Как раз сижу и думаю, что делать, сил больше нет. Пресуют всех звонками , а к моей маме повадились ездить, причём мне не звонят, а напрямую к ней. Говорила с участковым, говорит пока доедем...толку ноль
А мамку раскручивают чуть ли уже не на пенсионную карточку. Разговаривать с ней бессмысленно, говорит жить ещё хочу. Я прямо в отчаянии. Скажите если я не знаю номер договора, знаю что Готивочка, выслушают?
Конечно выслушают. Звоните обязательно

Я писала заявление и вполицию, и звонила на урядову линию, но Швидко гроши тупо имел их всех ввиду, о чем они мне по телефону и заявили: мол, имели мы вашу полицию и вашу урядову линию. Автопрозвон на все рабочие номера с утра до вечера бесконечно. Сил нет.

В мене вони не питали номер договору, а тільки юридичну адресу фінфорсу.
Post automatically merged:

Я писала заявление и вполицию, и звонила на урядову линию, но Швидко гроши тупо имел их всех ввиду, о чем они мне по телефону и заявили: мол, имели мы вашу полицию и вашу урядову линию. Автопрозвон на все рабочие номера с утра до вечера бесконечно. Сил нет.
Вони всім так відповідають, тому,що ще немає ні однієї справи,де було б доведено,хоч одна статья з ККУ і покарені МФО. Тому вони себе відчувають вільно(((

Они приезжают к вашей маме? Они, что, конченые совсем

Фу, твapu отмороженные

Надо и мне походу звонить, ато эта шм@ра Наталья с The Credit уже всю родню опять заеб_Ала.с самого утра звнит эта звонилка да еще и автоответчик фигачит.нужно походу начинать давать ответку им))

Интересно, с банками тоже это работает? Приват достал с тела 15 тыс ( из которых мной использовано меньше 10.) накрутили уже 78 тыс , порядка 60 уже внесла, а сумма растет(
Теж цікаво. Привату плачу вже два роки проценти тільки а тіло намісті стоїть

В мене вони не питали номер договору, а тільки юридичну адресу фінфорсу.

Вони всім так відповідають, тому,що ще немає ні однієї справи,де було б доведено,хоч одна статья з ККУ і покарені МФО. Тому вони себе відчувають вільно(((
Вы хотите сказать звонить на гор.линию бесполезно? Только появился лучик надежды...

Анатольевна, не разочаровывайтесь...нас долбут и мы будем долбать тех кто поставлен нас защищать. Когда нибудь критическая масса (охи выражение) прорвет и зашевелятся.

Це вони вміють, вже зовсім охреніли, мають людей за дєрьмо, думають шо їм все можна. Вже й на маленьких дітей колажі роблять.
Я скоро скину номер Вайбера, щоб не підставляти форум, там зроблю групу, пора обєднуватись і перти. Куди перти в групі домовимось. Народ велика сила, пора цю купку гандонів рвати.
Підтримую

и как у вас,получилось на них пожаловаться,есть изминения?
Сегодня только позвонила на горячую линию. Не знаю, жду теперь от них каких нибудь действий. Вчера и позавчера кошмарили так, что я не знала в какой угол забится. Посыпались звонки мне из телефонной книги и каждый спрашивает зачем давала их номер? Зачем сделала поручителем? Кто кричал не своим голосом, кто спокойно говорил.... Ну вообщем задолбалась я каждому отвечать противоположное.... Нервы помотали хорошо уpoды. А Сегодня тишина....

[QUOTE = "Швидко нах., Post: 288090, member: 6427"]
Я коли дзвонив, то перед тим Нічого НЕ формуван, мізки не працювала. Ті cyku Зроби коладж на моїх дітей та дружину. Я закіпів, просто закіпів. Почав шукати в інтернеті номера в ген.прокуратуру и натрапів на Ур.гарячу лінію. Незадумуючісь набравши. І НЕ даремно.
Завтра ше на алексів накапати та на укрпозіку. Смороду вроді НЕ чорнять з колаж, но мозок Вже віїлі Багата родичам. Мені НЕ дуже їдять бо я їх ставлю в стійло зразу, но родічів дістають. Доречі, хто з ними стікався напишіть, шо ЦІ дятли могут вікінуті.
яка МФО зробила колажі?
[/QUOTE]
Соски і майвалет

Назад
Угорі