🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 504 оцінок
Добрий день. Дякую адвокату Калініну Сергію, допоміг виграти апеляційну скаргу з ТОВ «Фінпром Маркет». Однозначно, буду рекомендувати всім знайомим і друзьям, яким буде потрібна допомога.

Добрий ранок! Також списався з Сергієм, потрібна допомога в вирішенні питання з тов юніт капітал.
Завчасно дякую за допомогу!

Добрий день. Дякую адвокату Калініну Сергію, допоміг виграти апеляційну скаргу з ТОВ «Фінпром Маркет». Однозначно, буду рекомендувати всім знайомим і друзьям, яким буде потрібна допомога.
Можно номер телефона его или имейл

Доброго дня. У меня кредиты в трех банках АБ, Сенс и Идея. Не могу уже платить минимальные платежи. Можете помочь? Спасибо.

Доброго дня,
зможете доогти з судом з кредіт кассою?

Рекомендую, все чітко і своєчасно.
Завдяки Сергію Констянтиновичу , вдалося зменшити позовну суму в двічі!!!

Останнє редагування:
Доброго дня !Хочу винести подяку ,Сергію Калініну.Це професіонал своєї справи .Швидко ,якісно ,конструктивно ,проведена робота .Кредит в приват банку 15 річної давнини ,про який вже забуто з сумою 96000 гривень ,що майже не можливо ,здається на перший погляд .Ноиаріус при вступу до спадщини відмовив ,спираючись на накладнний арешт майна .Виграли апеляційний суд .Це все зробив Сергій Калінін .Велика подяка та шана.

Advokat Ukraine, Звертаюсь не вперше до Калініна Сергія Костянтиновича, 2 виконавчого провадження закрито. Все чітко та якісно зроблено. Тому хто в розпачі, не знає що далі робити, рахунки заблоковані, безкінечні дзвінки. Звертайтесь та не пожалкуєте! Дякую йому за гарно виконану роботу

Advokat Ukraine, Доброго вечора. Зайшла на судову владу сьогодні. А там висить позов від ФК Гелексі. Правда ще 23.10.2025 призначено склад суду пише. Хотілося б дізнатись, яка вартість Ваших послуг, і що в них входить

Advokat Ukraine, Доброго вечора. Зайшла на судову владу сьогодні. А там висить позов від ФК Гелексі. Правда ще 23.10.2025 призначено склад суду пише. Хотілося б дізнатись, яка вартість Ваших послуг, і що в них входить
Розмір гонорару визначаю після ознайомлення з документами.

Назад
Угорі