🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 455 оцінок
Доброго ранку! Потрібна консультація, чи й допомога, з Кредит-Капіталом. Ця кантора прислала поштою позовну заяву, які мої дії? На судовій владі поки що нічого нема.

Доброго ранку! Потрібна консультація, чи й допомога, з Кредит-Капіталом. Ця кантора прислала поштою позовну заяву, які мої дії? На судовій владі поки що нічого нема.
Отримати позовну заяву та додатки в електронному вигляді, мають бути в Електронному суді - сайт на якому треба зареєструвати кабінет користувача. Або сканувати отримані документи в паперовому вигляді, надати адвокату для ознайомлення.

Я з ним працювала вже двічі. Сподіваюся,що третій раз не прийдеться...але,якщо прийдеться,то знову звернусь до нього! Два моїх суди він виграв. Ще й кошти за правничу допомогу мені повернули. Однозначно рекомендую!

Доброго дня.Вибачте,за питання.В ел.суді надійшов документ про реєстраційну картку вхідного документа.Суд повинен бути з ЕАПБ.Позовної заяви ще немає.Скільки в мене ще є часу на відзив?

Доброго дня.Вибачте,за питання.В ел.суді надійшов документ про реєстраційну картку вхідного документа.Суд повинен бути з ЕАПБ.Позовної заяви ще немає.Скільки в мене ще є часу на відзив?
15 днів з дати ухвали про відкриття провадження. Якщо в електронному суді немає позовної заяви та додатків треба подати заяву щоб такі документи додали. Також, раджу зв'язатися з секретарем судді щоб отримати ваш примірник позову з додатками в паперовому вигляді.

День добрый,ЕАПБ подали в суд(06.10 состоится)но заявы и документов в электронном суде нет,также 15 дней на отзыв дали с 11.08, хотелось бы проконсультироваться с вами по всем аспектам ,каковы шансы и есть ли они вообще ?

День добрый,ЕАПБ подали в суд(06.10 состоится)но заявы и документов в электронном суде нет,также 15 дней на отзыв дали с 11.08, хотелось бы проконсультироваться с вами по всем аспектам ,каковы шансы и есть ли они вообще ?
Прошу звертатися бажано на вайбер 0952035777, або телеграм

Доброго дня. Ситуація така брала кредит у МФО ,,ТОВ Юніт Кепітал" в розмірі 4000 грн 4 роки тому, оплачувала тільки відсотки в якому розмірі вже не пам'ятаю. Подивитись теж не можу бо все зв'язано з іншим номером телефону. 13.08.2025р виконавча заблокувала мої картки, а 14.08 зняла всі кошти. Зняли по судовому рішенню на якому мене не було і я про це не знала. Юристи не охоче беруться за таке.
Юрист говорить: ну ви ж ці кошти брали, ми можемо з вами скасувати заочне рішення і через виконавчу розблокувати, але не факт що вам не заблокують знову. І більшість всього вам потрібно буде оплачувати.
Мені потрібно оплатити 13 тис з копійками, 2400 за судові рішення і 5000 ніби виконавцю. Що робити?

Останнє редагування модератором:
Доброго дня. Ситуація така брала кредит у МФО ,,ТОВ Юніт Кепітал" в розмірі 4000 грн 4 роки тому, оплачувала тільки відсотки в якому розмірі вже не пам'ятаю. Подивитись теж не можу бо все зв'язано з іншим номером телефону. 13.08.2025р виконавча заблокувала мої картки, а 14.08 зняла всі кошти. Зняли по судовому рішенню на якому мене не було і я про це не знала. Юристи не охоче беруться за таке.
Юрист говорить: ну ви ж ці кошти брали, ми можемо з вами скасувати заочне рішення і через виконавчу розблокувати, але не факт що вам не заблокують знову. І більшість всього вам потрібно буде оплачувати.
Мені потрібно оплатити 13 тис з копійками, 2400 за судові рішення і 5000 ніби виконавцю. Що робити?
Треба бачити позовну заяву та додатки, якщо будуть зачіпки щоб спробувати зменшити розмір заборгованості також визначатися чи не пропущений строк на оскарження рішення.
Прошу звертатися бажано на вайбер 0952035777, або телеграм

Добрий всім вечер. Пишу відгук, щоб сказати всім, що це дійсно грамотний юрист — знавець своєї справи. Звертайтеся, якщо вам дорогі ваші нерви, він вирішить будь-яке завдання! Дуже добре розбирається у своїй галузі та надає чіткі відповіді на поставлені запитання. Дякую за допомогу. Ви — професіонал!

Кхм. Может пишу не туда, но думаю ответ получу. Почему именно крипто займы судя по сообщениям уважаемых форумчан на форуме такие страшные? Есть отличия между мфо и крипто мфо?

Кхм. Может пишу не туда, но думаю ответ получу. Почему именно крипто займы судя по сообщениям уважаемых форумчан на форуме такие страшные? Есть отличия между мфо и крипто мфо?
15 березня 2022 року Президентом України було підписано Закон України "Про віртуальні активи" № 2074-IX від 17.02.2022 року, який повинен набрати чинності з дня набрання чинності законом України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування операцій з віртуальними активами.

Станом на сьогодні такий закон не набрав чинності. Про інші Закони з цього питання мені не відомо.
Тому думаю, що "крипто МФО" не врегульовано законом.

Вкладення

• IMG_20250916_115509.webp
    IMG_20250916_115509.webp
    116.8 Кб · Перегляди: 19
Останнє редагування:
Опинившись у складній життєвій ситуації, ми шукаємо юридичної допомоги та захисту. Переді мною наразі питання пошуку не стоїть. Знову звернулася до Калінін Сергій Костянтинович, адже в перший раз моє питання було вирішене швидко і професійно. Хочу відзначити уважне ставлення, сумлінний підхід до справи і рекомендувати його для вирішення ваших питань.
Дякую Вам за швидку та якісну допомогу!!!

Здравствуйте,могу ли я как то ознакомиться сколько стоит время у адвоката?

Доброго вечора, написав Вам на вайбер стосовно позовної заяви ФінпромМаркет

Назад
Угорі