Евлампия, Нелідова Тетяна Василівна, прошу звертатися на вайбер 0952035777
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Отримати позовну заяву та додатки в електронному вигляді, мають бути в Електронному суді - сайт на якому треба зареєструвати кабінет користувача. Або сканувати отримані документи в паперовому вигляді, надати адвокату для ознайомлення.Доброго ранку! Потрібна консультація, чи й допомога, з Кредит-Капіталом. Ця кантора прислала поштою позовну заяву, які мої дії? На судовій владі поки що нічого нема.
15 днів з дати ухвали про відкриття провадження. Якщо в електронному суді немає позовної заяви та додатків треба подати заяву щоб такі документи додали. Також, раджу зв'язатися з секретарем судді щоб отримати ваш примірник позову з додатками в паперовому вигляді.Доброго дня.Вибачте,за питання.В ел.суді надійшов документ про реєстраційну картку вхідного документа.Суд повинен бути з ЕАПБ.Позовної заяви ще немає.Скільки в мене ще є часу на відзив?
Готовий перевірити документи, звертайтеся.Advokat Ukraine, потрібен адвокат суд з Юніт капітал
Прошу звертатися бажано на вайбер 0952035777, або телеграмДень добрый,ЕАПБ подали в суд(06.10 состоится)но заявы и документов в электронном суде нет,также 15 дней на отзыв дали с 11.08, хотелось бы проконсультироваться с вами по всем аспектам ,каковы шансы и есть ли они вообще ?
Треба бачити позовну заяву та додатки, якщо будуть зачіпки щоб спробувати зменшити розмір заборгованості також визначатися чи не пропущений строк на оскарження рішення.Доброго дня. Ситуація така брала кредит у МФО ,,ТОВ Юніт Кепітал" в розмірі 4000 грн 4 роки тому, оплачувала тільки відсотки в якому розмірі вже не пам'ятаю. Подивитись теж не можу бо все зв'язано з іншим номером телефону. 13.08.2025р виконавча заблокувала мої картки, а 14.08 зняла всі кошти. Зняли по судовому рішенню на якому мене не було і я про це не знала. Юристи не охоче беруться за таке.
Юрист говорить: ну ви ж ці кошти брали, ми можемо з вами скасувати заочне рішення і через виконавчу розблокувати, але не факт що вам не заблокують знову. І більшість всього вам потрібно буде оплачувати.
Мені потрібно оплатити 13 тис з копійками, 2400 за судові рішення і 5000 ніби виконавцю. Що робити?
15 березня 2022 року Президентом України було підписано Закон України "Про віртуальні активи" № 2074-IX від 17.02.2022 року, який повинен набрати чинності з дня набрання чинності законом України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування операцій з віртуальними активами.Кхм. Может пишу не туда, но думаю ответ получу. Почему именно крипто займы судя по сообщениям уважаемых форумчан на форуме такие страшные? Есть отличия между мфо и крипто мфо?
Прошу звертатися бажано на вайбер 0952035777, або телеграм.Здравствуйте,могу ли я как то ознакомиться сколько стоит время у адвоката?
Вітаю. Сьогодні відповім.Доброго вечора, написав Вам на вайбер стосовно позовної заяви ФінпромМаркет
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги