🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 504 оцінок
Підскажіть будь-ласка.Якщо заява (про виконання рішення суду) у виконавчу службу, була написала і підписана у вересні 23 року.Чи потрібно переписувати заяву,сьогоднішнім роком і місяцем,виконавчий лист дійсний до 26 року?

Підскажіть будь-ласка.Якщо заява (про виконання рішення суду) у виконавчу службу, була написала і підписана у вересні 23 року.Чи потрібно переписувати заяву,сьогоднішнім роком і місяцем,виконавчий лист дійсний до 26 року?
Можна переписати, або закреслити, написати правильну дату і поруч "Виправленому вірити" ПІБ, підпис

Доброго дня! Приват сам зв'язався зі мною і сказали, що добровільно повернуть суму, яку призначив суд. Отримав від них переказ, але сума не та, яку назначив суд, мінус податки. це так і має бути, чи вони мене дурять і мають повернути сумму, яку прописано у постанові?

Доброго дня! Приват сам зв'язався зі мною і сказали, що добровільно повернуть суму, яку призначив суд. Отримав від них переказ, але сума не та, яку назначив суд, мінус податки. це так і має бути, чи вони мене дурять і мають повернути сумму, яку прописано у постанові?
Отримайте виконавчий лист та подайте на примусове виконання. Мають повертати суму яка вказана в рішенні суду.

Здраствуйте, подскажите занимаетесь ли вы оспариванием исполнительного производства ТЦК из-за штрафа?

Спасибо большое! Помогли с виконавчим провадженням, всё онлайн - через почту, через дию, суд выигран. Вообще без моего участия! Деньги что успели с меня списать, суд вернул, за "правову допомогу" так же вернул!
Если понадобится, надеюсь что нет, буду обращатся ещё раз.)
Судились, кстати, против элит финанс, всё ок )

Доброго дня!
Прийшло на електронну пошту лист щастя від суду «ухвала про відкриття провадження»
Якими мають бути мої подальші дії?

Хочу звернутися зі словами вдячності за роботу до Сергія Калініна))) Сенс банк чере виконавця відкрив ВП, було накладено арешт на рахунки. З картки відразу списали кошти, картка пішла в мінус. Звернулася до Сергія Калініна з проханням допомогти. В результаті проведеної роботи, закрили ВП, розблокували рахунки, і два дні назад мені прийшли кошти за правничу допомогу і ті, що були неправомірно списані банком. Тож, ДЯКУЮ С. Калініну, ви професіонал високого рівня!!!

Чергова перемога в судді з Сенс Банк, завдяки Сергію Калініну, виконавчий надпис визнано таким що не підлягає виконанню, кошти за правову допомогу скоро отримаю. Дуже вдячний справжньому професіоналу своєї справи С. Калініну за допомогу.

Оцінка 100 з 10🙏🏼
Професійно, чітко та найголовніше результативно!

З моєю історією можна ознайомитись в темі ЄАПБ.
Рекомендую Калініна Сергія як спеціаліста який знає свою справу на всі 100%!

Advokat Ukraine, как можно с вами связаться ?
Имею проблемы с МФО
Screenshot_2025-03-19-20-28-43-187_com.android.chrome-edit.webp

Нужен срочно адвокат для подачi апеляцii на рiшення районного суду по кредиту Пумба. Дуже термiново. Дякую

Доброго дня,мені потрібна допомога з вирішенням питання з Ідеябанком з приводу кредита,котрого в 2024 році не було в моїй Кредитній історії ,а зараз вдруг зʼявився кредит ,котрий я брала в 2020 році і з суми45127.65 сума зросла до 1140000грн.Я мала кредит в Ідеабанку,котрий вони продали Європейській агенції і я сплачую виконавче провадження ,вже остаточна сума 13000грн.Як з вами звʼязатися?Я зможу вам прислати файли з кредитної історії 2024 та вже цього року.

Назад
Угорі