🇺🇦Адвокат💼з кредитних спорів із МФО та банками!Представництво в суді, оскарження виконавчого напису нотаріуса.Повернення витрат за правову допомогу

5.00 зірок 481 оцінок
Дуже дякую за допомогу зі справою проти Моно.
В процесі розгляду справи, що тривав більш як півроку та у двох інстанціях, апеляційний суд у своєму рішенні значно зменшив "хотєлки" банку ( майже на 70% ) та врахував вже сплачене у тіло кредиту.
Дещо приємніше заплатити реальні 33к, ніж ті 99, що хотів позивач.
Результатом більш ніж задоволений

Все завдяки якісній, своєчасній та професійній роботі Сергія Костянтиновича!

ЄАПБ заблокував рахунки виконавчим написом. Зможете допомогти?

ЄАПБ заблокував рахунки виконавчим написом. Зможете допомогти?
Так , прошу з Додатку Дія завантажте постанову про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором доступу. На вайбер , 0952035777

Advokat Ukraine,
Доброго вечора!
Доброго вечора !
Дуже потрібна юридична допомога по справі ТОВ "Кредит-Капітал" по кредиту в УкрСиббанк.
Підкажіть, можна Вам подзвонити?

Доброго дня.как связаться с вами в вибере
все извиняюсь,вверху же ваш вайбер уже написан.
у меня ситуация на которой вы можете еще и заработать.прислали на мой рабочий банк виконавчий надпись более 3 летней давности.то есть уже не имеющий юридической силы.когда я указал на это банку и пригрозил судом то банк послал их.но они ребята креативные,прислали на офис завода новый выконавчий напис в котором приватный виконавець Сидорук.О.В. типа. открывает новый напис ссылаясь опять же на этот более 3х летний напис.и наша бухгалтер взяла и перечислила деньги.то есть есть факт фиктивного документа основой которого является документ не имеющий в данный момент юр.силы.так как по закону срок дии виконавчого напису 3года.то есть факт подлога,и мошенничества .или я не прав??

Останнє редагування:
Доброго дня.как связаться с вами в вибере
все извиняюсь,вверху же ваш вайбер уже написан.
у меня ситуация на которой вы можете еще и заработать.прислали на мой рабочий банк виконавчий надпись более 3 летней давности.то есть уже не имеющий юридической силы.когда я указал на это банку и пригрозил судом то банк послал их.но они ребята креативные,прислали на офис завода новый выконавчий напис в котором приватный виконавець Сидорук.О.В. типа. открывает новый напис ссылаясь опять же на этот более 3х летний напис.и наша бухгалтер взяла и перечислила деньги.то есть есть факт фиктивного документа основой которого является документ не имеющий в данный момент юр.силы.так как по закону срок дии виконавчого напису 3года.то есть факт подлога,и мошенничества .или я не прав??
Дякую за звернення, надам відповідь у вайбері. Думаю зможемо оскаржити виконавчий напис нотаріуса

Дуже дякую за допомогу зі справою проти Моно.
В процесі розгляду справи, що тривав більш як півроку та у двох інстанціях, апеляційний суд у своєму рішенні значно зменшив "хотєлки" банку ( майже на 70% ) та врахував вже сплачене у тіло кредиту.
Дещо приємніше заплатити реальні 33к, ніж ті 99, що хотів позивач.
Результатом більш ніж задоволений

Все завдяки якісній, своєчасній та професійній роботі Сергія Костянтиновича!
Підкажіть як моно відреагував на часткове задоволення їх вимог? Що Вам пишуть чи нічого зайвого не вимагають? Коротше які Ваші відносини з моно після вирішального по справі рішення суду

Доброї ночі, скільки по часу чекати повернення коштів за правову допомогу?

Підкажіть як моно відреагував на часткове задоволення їх вимог? Що Вам пишуть чи нічого зайвого не вимагають? Коротше які Ваші відносини з моно після вирішального по справі рішення суду
Незважаючи на рішення суду, банк вважає, що у клієнта є заборгованість. Тому банк при наявності коштів на рахунку, їх стягне.
Доброї ночі, скільки по часу чекати повернення коштів за правову допомогу?
Суд не буде займатися виконанням рішення суд, боржник добровільно їх не поверне. Має займатися виконавець примусовим стягненням, поверне одразу як у нього вийде виконати рішення.

Незважаючи на рішення суду, банк вважає, що у клієнта є заборгованість. Тому банк при наявності коштів на рахунку, їх стягне.

Суд не буде займатися виконанням рішення суд, боржник добровільно їх не поверне. Має займатися виконавець примусовим стягненням, поверне одразу як у нього вийде виконати рішення.
Дякую!

Alli,
Screenshot_2025-01-03-11-48-45-679_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2025-01-03-11-49-08-968_com.android.chrome-edit.jpg
Screenshot_2025-01-03-11-49-57-697_com.android.chrome-edit.webp

Доброї ночі! Отримала лист про судове засідання, стосовно стягнення заборгованості. Чи зможете допомогти?

Доброї ночі! Отримала лист про судове засідання, стосовно стягнення заборгованості. Чи зможете допомогти?
Треба бачити позовну заяву та додатки до неї. Прошу звертатися, бажано на вайбер 0952035777, або телеграм.

Хочу оставить отзыв
Благодаря Сергею вчера выиграла в апелляционном суде. Суд с А-Банком. Изначально сумма кредита была небольшая, но именно с ними был вопрос принципа. Суд первой инстанции вынес не очень подходящее так скажем решение..

Сергей посоветовал подавать апелляцию.
Теперь банк должен возместить все мои расходы, в том числе на услуги адвоката и судовые сборы. Я же не должна им НИЧЕГО.

Столько нервов они моих потратили за эти годы... повышали кредитный лимит, закрывали его совсем, требовали погашения всей суммы в течении трех дней, угрожали, потом опять лимит открывали. Можно сказать, если бы не они со своими угрозами, я бы не влезла в МФО, т.к. на тот момент мало что знала на эту тему и пришлось в срочном порядке искать деньги.
В общем, моя благодарность адвокату Сергею Калинину за профессиональную помощь и выигранное дело!

Також, хочу подякувати Сергію. В липні, приват подав до суду, хотіли близько 25 тис. В першій інстанції суд став на сторону привата і присудив заплатити їм всю сумму. Подали апеляцію - хотіли 25 тис., отримали мінус 7300. Тепер в процесі повернення суд. збору і витрат на адвоката. Дякую!

Назад
Угорі