Угрозы от быстрозайма. Показательная казнь

• Автор теми Автор теми Oksanка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне сегодня угрожал серый Ланос 5231 приехать. До сих пор жду.
І в мене таке є сьогодні))))

И мне сегодня прислали)
:ahaha::ahaha:Да.Нічого кращого не могли придумати)))Требуло написати.Вже зібрала,і за ваш рахунок на Карибських островах віддихаю:письмо:

Быстрозайм сегодня:

Через 2 часа к вам подъедит серый Lanos 5231. ЖДИ, раз не оплачиваешь долг! 0800507570

Хм це ж їх офіційний телефонний номер,який вибиває на сайті можна сміливо писати в поліцію, якщо поліція не зареєструє провадження то до слідчого судді писати щоб зареєстрували провадження і суддя їх зобовяже внести

И у меня такие же сообщения) По ходу они даже ничего нового не могут придумать для разных людей)) А можно по поводу заявления в киберполицию выложить тут, на форуме, чтоб все могли почитать? Буду очень признательна))

Вкладення

• Screenshot_2019-02-20-17-50-23.webp
    Screenshot_2019-02-20-17-50-23.webp
    42 Кб · Перегляди: 88
Капризуля, Так ми ж боржники по їхнім міркам всі ніщєброди і наркомани!Походу будемо ходити до друг дружки в гості!За умови прощення боргу!

От цікаво,а за рулем сірого ланосу буде білий маг! :ahaha:

Капризуля, у меня все также !)

Dusha, наркоман, который по соседям будет роздавать листовки с просьбой о помощи !

Мені вчора інше прийшло ще прям із ЖЕКА виїхали з Києва в село ох комедія

Вкладення

• Screenshot_20190220-182625.webp
    Screenshot_20190220-182625.webp
    44 Кб · Перегляди: 118
Мені вчора інше прийшло ще прям із ЖЕКА виїхали з Києва в село ох комедія
я смотрю, это самая веселая контора, мне тоже нравится их сообщения. А показал девушке своей она очканула:rofl: , как можно на такое повестись?))

я смотрю, это самая веселая контора, мне тоже нравится их сообщения. А показал девушке своей она очканула:rofl: , как можно на такое повестись?))
Хахха сама не знаю вони так веселять а ж настрій піднімається , чоловіку теж прийшло але тіпа його в газету в розшук подають хахах

AnastasiaBez, Це по ходу із ЖЕКУ білі маги обкурені в доску приїдуть на сірому ланосі!
От і картина вже хоч якась вимальовується.

AnastasiaBez, Це по ходу із ЖЕКУ білі маги обкурені в доску приїдуть на сірому ланосі!
От і картина вже хоч якась вимальовується.
Ахха 100% ще така цікава маничка в них телефонують щось сказали і сразу скидають фішка їх

Бистрозайм мене обматюкали бо договір попросила. Сказали що мій номер в чс щоб я не звонила на гарячу лінію. Ще сказали що знайдуть всі МФО по яких маю прострочку і колективно подадуть на мене в суд

Бистрозайм мене обматюкали бо договір попросила. Сказали що мій номер в чс щоб я не звонила на гарячу лінію. Ще сказали що знайдуть всі МФО по яких маю прострочку і колективно подадуть на мене в суд
Требуло їм сказати,а я найду таких як я.І ми всі дружно прийдемо в суд))

Ко мне второй день звонят с быстрозайма и настойчиво просят оплатить пролонгацию до 15.00. Пока не орут и не угрожают но разговаривает какой то мyдак на повышенных тонах. Весь займ могу оплатить через несколько дней. Как этому чудаку втолковать что оплачу но позже????

Про мене ніяк забути не можуть.Щодня смс шлють:)

Вкладення

• Screenshot_20190221-094827.webp
    Screenshot_20190221-094827.webp
    22.8 Кб · Перегляди: 70
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі