Угрожают что коллекторы будут приходить ко мне и к родителям домой, это правда?

• Автор теми Автор теми Buba
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да готовится особо не к чему. Не такий страшний чёрт як його малюють! Ну приехали , наклеили досудову вимогу на двери, и уехали.Всё!
А она настоящая у них или очередная пугалка!?

Скажу вам по секрету, что когда дело до суда доходит, то и договор и квитанция о зачислении средств, даже договор о пролонгации сразу появляются. Что теперь с этим всем делать?? Пока непонятно
По-перше,не панікуйте.Суд,завжди гарний вихід з даної ситуації.Проконсультуйтесь з юристом,якщо немає коштів,подивіться вебінари юриста,що на форумі,все доступно викладено з цього питання.Тим паче,в суді враховується і те,при яких обставинах брався борг,фінансова й майнова спроможність «боржника».І на мою думку,розберіться,під який ЗУ підпадає даний займ і «плясати» від цього також.Я не юрист,мені допомагають,теж «паре» питання суду.Тримайтеся,як не крути,та закон на нашому боці!

По-перше,не панікуйте.Суд,завжди гарний вихід з даної ситуації.Проконсультуйтесь з юристом,якщо немає коштів,подивіться вебінари юриста,що на форумі,все доступно викладено з цього питання.Тим паче,в суді враховується і те,при яких обставинах брався борг,фінансова й майнова спроможність «боржника».І на мою думку,розберіться,під який ЗУ підпадає даний займ і «плясати» від цього також.Я не юрист,мені допомагають,теж «паре» питання суду.Тримайтеся,як не крути,та закон на нашому боці!
Спасибо за теплые слова. А что значит під який зу підпадає договір?!

Спасибо за теплые слова. А что значит під який зу підпадає договір?!
Не договір,а займ.Якщо під ЗУ Про споживче кредитування,там одне тлумачення з цього приводу,якщо під ЗУ Про права споживачів,там говориться про інше(маю на увазі порядок виплат,термін і т.д.).Та ЦК ніхто не відміняв,зокрема 50% від тіла кредита(я про нейстойку та штрафи).Почитайте,коли буде час,так сказати,для свого саморозвитку і спокою.Бо те чим ці «борзі» нас лякають,окрім абсурдом,ніяк не назовеш.
Мені,між іншим,відповіли на мій запит з майкредит.З їхніх слів,у них честна компанія,чуть з не світовим ім'ям,працюють досвідчені юристи.Ага,тільки договору не надали,а те що прислали,так хто зна як і назвати.Як і все інше.А це вже доказ у суді на мою користь.Все буде добре)))

Не договір,а займ.Якщо під ЗУ Про споживче кредитування,там одне тлумачення з цього приводу,якщо під ЗУ Про права споживачів,там говориться про інше(маю на увазі порядок виплат,термін і т.д.).Та ЦК ніхто не відміняв,зокрема 50% від тіла кредита(я про нейстойку та штрафи).Почитайте,коли буде час,так сказати,для свого саморозвитку і спокою.Бо те чим ці «борзі» нас лякають,окрім абсурдом,ніяк не назовеш.
Мені,між іншим,відповіли на мій запит з майкредит.З їхніх слів,у них честна компанія,чуть з не світовим ім'ям,працюють досвідчені юристи.Ага,тільки договору не надали,а те що прислали,так хто зна як і назвати.Як і все інше.А це вже доказ у суді на мою користь.Все буде добре)))
Там написано, в договоре, что я согласна с тем, что беру займ не на потребительские нужды, а на другие, и что этот договор не подпадает под договор о потребительском кредите, как то так

Скажу Вам честно,на заборі теж пишуть)))Закон один для всіх!Тоді хай доводять,що Ви взагалі в них щось брали.Бо розумні тільки по телефону!

Скажу Вам честно,на заборі теж пишуть)))Закон один для всіх!Тоді хай доводять,що Ви взагалі в них щось брали.Бо розумні тільки по телефону!
Спасибо вам за поддержку. Нужно разбираться, что к чему

Ну звонить будут однозначно,а вот приехать не приедут! Возьмите с мужем пивка, раслабьтесь, откройте форум и почитайте по темам где у вас займы! Подадут в суд (если), так вы отвечать будете по гражданскому кодексу, а их пугалки уголовкой- это только давление на вас! Мы с женой это уже пережили!
А какая у вас просрочка? Что было со стороны мфо кроме звонков и смс

Snegyrka, манивео, кредит плюс, майкредит, сслоан, смартивей, Кешап, дальше не помню, но все уже походу слили калам!

Борис, и звонков не было только письма??

Snegyrka, были звонки и сейчас есть, но все в игноре! Просрочки уже больше 6 мес.

Борис, родным и на работу тоже звонят?? Как часто??

CREDITOR смс прислало что сегодня направят заяву в полицию о факте мошенничества. Вот жду не дождусь когда они это наконец то сделают.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі