У всех мфо немного притихли?

• Автор теми Автор теми Exstarted
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 10K
  • Теґи Теґи
    мфо
Та я вже задовбалася їх в ЧС кидати, сьогодні субота 34 пропущених!
Тільки від них.
Мне тоже факторы мозги делают не по детски(((
Мне тоже факторы мозги делают не по детски(((
И не только мне...

У меня, такое ощущение, скоро пойдет жара с Сос кредитом. Просрочки дней 10.

Усім привіт!! Живу з вами і вашими історіями уже три дні! Бліннн, так хочеться повернути час назад! Скільки можна кормить тих свиней? Я така ж як і більшість серед вас! Не сплю, не їм, чоловіку нічого не кажу, родині нічого не кажу.... Телефон відключаю, дістали вже!! Як жити далі? Про що з ними говорить, я не знаю, підкажіть новачку)

Усім привіт!! Живу з вами і вашими історіями уже три дні! Бліннн, так хочеться повернути час назад! Скільки можна кормить тих свиней? Я така ж як і більшість серед вас! Не сплю, не їм, чоловіку нічого не кажу, родині нічого не кажу.... Телефон відключаю, дістали вже!! Як жити далі? Про що з ними говорить, я не знаю, підкажіть новачку)
Главный вопрос. Зачем с ними разговаривать? вам что мало общения с мужем? Уверяю вас от них вы хороших слов, поддержки и сочувствия не услышите

Та поставте блок, не говоріть з ними взагалі, всі пропозиції закрити за тіло, чи якісь списання приходять по смс, чи на почту!
Бережіть нерви!
А от з чоловіком поговоріть! Варто розказати, так тяжко буде, але краще від Вас дізнається аніж від тих...!
Читайте, вивчайте теми! Ми з Вами!

Главный вопрос. Зачем с ними разговаривать? вам что мало общения с мужем? Уверяю вас от них вы хороших слов, поддержки и сочувствия не услышите
Не хочу, щоб рідних турбували! Сслоан достали сьогодні день сплати кредиту, я на них написала в Нацком, (сказать їм про це чи ні?) але так боюся, що капець!!!Знаю точно- платити не буду!
Та поставте блок, не говоріть з ними взагалі, всі пропозиції закрити за тіло, чи якісь списання приходять по смс, чи на почту!
Бережіть нерви!
А от з чоловіком поговоріть! Варто розказати, так тяжко буде, але краще від Вас дізнається аніж від тих...!
Дякую)

Не хочу, щоб рідних турбували! Сслоан достали сьогодні день сплати кредиту, я на них написала в Нацком, (сказать їм про це чи ні?) але так боюся, що капець!!!Знаю точно- платити не буду!
Та не говоріть з ними взагалі, якщо Ви так все сприймаєте близько до серця, краще не розмовляти з ними)

Дякую)
От того что вы с ними будете разговаривать они не перестанут другим звонить

Звонят пишет номер скрыт поднимаю а там робот Динеро страшным голосом про оплату вещает.
А так звонками впереди слон кредит навсе кредит7 робот. Остальных неделю не слышал. Ну кроме озорников Динеро.

Бережіть нерви!
[/QUOT
Як поставити блок? Які програми антиспами можна поставити?

Та в деяких рідний антиспам є, а взагалі, гетконтакт, труколер!
Самі топові!
Ну і ЧС ніхто ще не відміняв)

Ну мені більше пощастило, в моєму випадку тільки мені!
[/QUO
От того что вы с ними будете разговаривать они не перестанут другим звонить
100 пудов...по моему даже наоборот...по себе знаю
Та я вже задовбалася їх в ЧС кидати, сьогодні субота 34 пропущених!
Тільки від них.
Беспредел!!!!
С утра до позднего вечера как штык ежедневно ???

Останнє редагування:
Вони моніторять тебе на судовій владі. Зрозуміли що ти "з зубами" та з тобою краще не зв'язуватись.?

Назад
Угорі