Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Оооо...согласна на ?%Всі тихі, ну Фактор вже достав, скоро буду брати слухавку посилати їх!)
Та я вже задовбалася їх в ЧС кидати, сьогодні субота 34 пропущених!Оооо...согласна на ?%
Мне тоже факторы мозги делают не по детски(((Та я вже задовбалася їх в ЧС кидати, сьогодні субота 34 пропущених!
Тільки від них.
И не только мне...Мне тоже факторы мозги делают не по детски(((
Ну мені більше пощастило, в моєму випадку тільки мені!Мне тоже факторы мозги делают не по детски(((
И не только мне...
Главный вопрос. Зачем с ними разговаривать? вам что мало общения с мужем? Уверяю вас от них вы хороших слов, поддержки и сочувствия не услышитеУсім привіт!! Живу з вами і вашими історіями уже три дні! Бліннн, так хочеться повернути час назад! Скільки можна кормить тих свиней? Я така ж як і більшість серед вас! Не сплю, не їм, чоловіку нічого не кажу, родині нічого не кажу.... Телефон відключаю, дістали вже!! Як жити далі? Про що з ними говорить, я не знаю, підкажіть новачку)
Та поставте блок, не говоріть з ними взагалі, всі пропозиції закрити за тіло, чи якісь списання приходять по смс, чи на почту!Усім привіт!! Живу з вами і вашими історіями уже три дні! Бліннн, так хочеться повернути час назад! Скільки можна кормить тих свиней? Я така ж як і більшість серед вас! Не сплю, не їм, чоловіку нічого не кажу, родині нічого не кажу.... Телефон відключаю, дістали вже!! Як жити далі? Про що з ними говорить, я не знаю, підкажіть новачку)
Не хочу, щоб рідних турбували! Сслоан достали сьогодні день сплати кредиту, я на них написала в Нацком, (сказать їм про це чи ні?) але так боюся, що капець!!!Знаю точно- платити не буду!Главный вопрос. Зачем с ними разговаривать? вам что мало общения с мужем? Уверяю вас от них вы хороших слов, поддержки и сочувствия не услышите
Дякую)Та поставте блок, не говоріть з ними взагалі, всі пропозиції закрити за тіло, чи якісь списання приходять по смс, чи на почту!
Бережіть нерви!
А от з чоловіком поговоріть! Варто розказати, так тяжко буде, але краще від Вас дізнається аніж від тих...!
Читайте, вивчайте теми! Ми з Вами!
Та не говоріть з ними взагалі, якщо Ви так все сприймаєте близько до серця, краще не розмовляти з ними)Не хочу, щоб рідних турбували! Сслоан достали сьогодні день сплати кредиту, я на них написала в Нацком, (сказать їм про це чи ні?) але так боюся, що капець!!!Знаю точно- платити не буду!
От того что вы с ними будете разговаривать они не перестанут другим звонитьНе хочу, щоб рідних турбували! Сслоан достали сьогодні день сплати кредиту, я на них написала в Нацком, (сказать їм про це чи ні?) але так боюся, що капець!!!Знаю точно- платити не буду!
Дякую)
Та поставте блок, не говоріть з ними взагалі, всі пропозиції закрити за тіло, чи якісь списання приходять по смс, чи на почту!
Бережіть нерви!
А от з чоловіком поговоріть! Варто розказати, так тяжко буде, але краще від Вас дізнається аніж від тих...!
Читайте, вивчайте теми! Ми з Вами!
[/QUOT
Як поставити блок? Які програми антиспами можна поставити?
Ну мені більше пощастило, в моєму випадку тільки мені!
[/QUO100 пудов...по моему даже наоборот...по себе знаюОт того что вы с ними будете разговаривать они не перестанут другим звонить
Беспредел!!!!Та я вже задовбалася їх в ЧС кидати, сьогодні субота 34 пропущених!
Тільки від них.
У мене також вони активні сьогодніВсі тихі, ну Фактор вже достав, скоро буду брати слухавку посилати їх!)
А в мене ВЗАГАЛІ тишина.... Навіть до дочкі(а вона і контактна і директор і бухгалтер))))))))) не телефонували на старий номер)))У мене також вони активні сьогодні