У мене сьогодні чорний день

• Автор теми Автор теми Киевлянин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 171
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да ,ситуація з непростих((((
Можу Вам тільки побажати терпіння. Радує те ,що Ви з чоловіком,одне ціле. ))))) Радує,що Ви знайшли форум))))) Але найбільша радість-ДАТИ НОВЕ ЖИТТЯ!!!!))))))
Найнай....цінніше це сім'я))))

Свекруха ще приповзе, покається...ПРОСТІТЬ,(колись). З ненавистю жити важко.
Мусите пережити ці неприємності, можливо попереду Вам підготовлений великий бонус,за ці всі нерви.
Бережіть себе та свою сім'ю)))))
Дякую за ці слова ,пережити це важко ,але можливо)головне ,що ми з чоловіком один за одного і приймаємо тільки нашу сторону ,а не кожного по одиночку.в нас є заради кого жити,в нас є наші дітки.а батьки,родичі і всі інші це дорослі люди ,які мають приймати рішення самі чи вони за тебе чи проти тебе(бо ти така погана взяла кредит 1тисячу переплатила 5 тисяч і не хочеш віддавати 10 тисяч)І знаєте я зробила вивод ,що якби їм не дзвонили і не набридали ,їм було б все одно,які проблеми в тебе і чи є в тебе проблеми взагалі (А так ти не чемна дитина принесла проблеми своїм батькам,вони мусять переживати ,щоб в них квартиру не забрали )я просто хочу ,щоб люди ,які потрапили в цю кабалу знали,що не такий страшний чорт як його описують,в таких ситуаціях ви можете побачити істинне лице людей ,які вам дуже дорогі,іноді боляче осознавати ,що батьки більше турбуються за квартиру і репутацію чим за своїх дітей і це нам наука на майбутнє і надіюсь більшість людей переживши такі ситуації ніколи не вчинять так з своїми дітьми.діти завжди повинні знати ,що у них є мама і папа , до яких завжди ,щоб вони не натворили можуть прийти і потрапити в обійми підтримки.і я не кажу ,що підтримка самого вчинку,а підтримка своєї дитини,щоб вона не зламалась ,бо аяйяй теж треба робити )))))

Дякую щиро за підтримку, дійсно допомагає!
Звертайтесь,боляче не мовчіть. Коли я була сама,не знала про форум,виходила далеко в поле і кричала ...... Реально землю рвала.... Потім все стало по іншому. Я ЗНАЙШЛА ЙОГО.
Тут я живу, реально моя фортеця. Хтось скаже(подумає)пафосно. А мені до одного місця. Я в дома . Не подобається,проблеми інших
.....

Єдине боюсь,щоб не забанили((((((
Дякую за ці слова ,пережити це важко ,але можливо)головне ,що ми з чоловіком один за одного і приймаємо тільки нашу сторону ,а не кожного по одиночку.в нас є заради кого жити,в нас є наші дітки.а батьки,родичі і всі інші це дорослі люди ,які мають приймати рішення самі чи вони за тебе чи проти тебе(бо ти така погана взяла кредит 1тисячу переплатила 5 тисяч і не хочеш віддавати 10 тисяч)І знаєте я зробила вивод ,що якби їм не дзвонили і не набридали ,їм було б все одно,які проблеми в тебе і чи є в тебе проблеми взагалі (А так ти не чемна дитина принесла проблеми своїм батькам,вони мусять переживати ,щоб в них квартиру не забрали )я просто хочу ,щоб люди ,які потрапили в цю кабалу знали,що не такий страшний чорт як його описують,в таких ситуаціях ви можете побачити істинне лице людей ,які вам дуже дорогі,іноді боляче осознавати ,що батьки більше турбуються за квартиру і репутацію чим за своїх дітей і це нам наука на майбутнє і надіюсь більшість людей переживши такі ситуації ніколи не вчинять так з своїми дітьми.діти завжди повинні знати ,що у них є мама і папа , до яких завжди ,щоб вони не натворили можуть прийти і потрапити в обійми підтримки.і я не кажу ,що підтримка самого вчинку,а підтримка своєї дитини,щоб вона не зламалась ,бо аяйяй теж треба робити )))))
Бачите,вже Ви зробили висновок як навчати своїх дітей,як відноситись)))

У меня сегодня тоже черный день,алексы позвонили мужу. Столько нового о себе услышала,выть хочется. Он меня даже слушать не хочет, сказал что у меня времени до пятницы что бы освободить квартиру. Самое обидное то что пять лет назад я вытащила его из СИЗО,ему светило шесть лет. Много тогда пережила, тогда как его друзья и родственники отморозились,а я его вытащила хотя шансов на оправдание не было. И вот сегодня я получила благодарность. Из за каких-то чмошек он перечеркнул двенадцать лет жизни,не знаю как быть дальше,мир рухнул,сил больше нет.
Непереживайте все буде добре,значить ваш чоловік так вас любив.А для чого ви брали кредити шо чоловік незнає?

Длинная история, муж ту меня просто жлоб и неадекват.

Так хочеться вашу впевненість собі позичити. А на мене пару сусідів наїхали і я вже розклеїлась.
Як це наiхали?Не дозволяйте iм так з собою поводитись.В мене приватний будинок i так само, як у всiх, рiзнi стосунки з сусiдами.Але я знаю що вiдповiсти кожному з них у випадку " наiзду" .

Як це наiхали?Не дозволяйте iм так з собою поводитись.В мене приватний будинок i так само, як у всiх, рiзнi стосунки з сусiдами.Але я знаю що вiдповiсти кожному з них у випадку " наiзду" .
:good::good::good:

Я працюю вчителем і завжди мала віру у людяність, порядність, взаємовиручку. А у цій ситуації скільки нового та цікавого про себе дізналася.Аж на третій день пресингу, та завдяки форуму почала іншими очима дивитися на своїх сусідів. Тепер вже і я можу відповісти, якщо прийдуть ще раз.

У меня сегодня тоже черный день,алексы позвонили мужу. Столько нового о себе услышала,выть хочется. Он меня даже слушать не хочет, сказал что у меня времени до пятницы что бы освободить квартиру. Самое обидное то что пять лет назад я вытащила его из СИЗО,ему светило шесть лет. Много тогда пережила, тогда как его друзья и родственники отморозились,а я его вытащила хотя шансов на оправдание не было. И вот сегодня я получила благодарность. Из за каких-то чмошек он перечеркнул двенадцать лет жизни,не знаю как быть дальше,мир рухнул,сил больше нет.
Ето к лутшему што вы увидели ево истинное лицо...к черту такого мужа,ещё лучше найдете

Так, а є тут такі, які змінили сімку і відчувають себе чотко??

Так, а є тут такі, які змінили сімку і відчувають себе чотко??
Є такі, і багато, я от теж подумую про це, наче і чорний список стоїть на телефоні і смс блокірується, а все одно ж видно,скільки дзвінків, і це трохи неприємно.Хочу змінити сімку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі