Dashisha
Форумчанин
- Дописи
- 24
- Реакції
- 18
- Бали
- 3
Dashisha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую за ці слова ,пережити це важко ,але можливо)головне ,що ми з чоловіком один за одного і приймаємо тільки нашу сторону ,а не кожного по одиночку.в нас є заради кого жити,в нас є наші дітки.а батьки,родичі і всі інші це дорослі люди ,які мають приймати рішення самі чи вони за тебе чи проти тебе(бо ти така погана взяла кредит 1тисячу переплатила 5 тисяч і не хочеш віддавати 10 тисяч)І знаєте я зробила вивод ,що якби їм не дзвонили і не набридали ,їм було б все одно,які проблеми в тебе і чи є в тебе проблеми взагалі (А так ти не чемна дитина принесла проблеми своїм батькам,вони мусять переживати ,щоб в них квартиру не забрали )я просто хочу ,щоб люди ,які потрапили в цю кабалу знали,що не такий страшний чорт як його описують,в таких ситуаціях ви можете побачити істинне лице людей ,які вам дуже дорогі,іноді боляче осознавати ,що батьки більше турбуються за квартиру і репутацію чим за своїх дітей і це нам наука на майбутнє і надіюсь більшість людей переживши такі ситуації ніколи не вчинять так з своїми дітьми.діти завжди повинні знати ,що у них є мама і папа , до яких завжди ,щоб вони не натворили можуть прийти і потрапити в обійми підтримки.і я не кажу ,що підтримка самого вчинку,а підтримка своєї дитини,щоб вона не зламалась ,бо аяйяй теж треба робити )))))Да ,ситуація з непростих((((
Можу Вам тільки побажати терпіння. Радує те ,що Ви з чоловіком,одне ціле. ))))) Радує,що Ви знайшли форум))))) Але найбільша радість-ДАТИ НОВЕ ЖИТТЯ!!!!))))))
Найнай....цінніше це сім'я))))
Свекруха ще приповзе, покається...ПРОСТІТЬ,(колись). З ненавистю жити важко.
Мусите пережити ці неприємності, можливо попереду Вам підготовлений великий бонус,за ці всі нерви.
Бережіть себе та свою сім'ю)))))