У мене сьогодні чорний день

• Автор теми Автор теми Киевлянин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 171
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Shanti, тоже заметила. Сегодня все из рук валится, да и заниматься ничем не хочется.
Ой...!!!
Вірю...
Таке враження, що сьогодні усі злі сили активізувалися... Якийсь, не день, а цілковите випробування...
Одне добре- мені сьогодні інтернет полагодили...))
Бо з четверга десь лінію пошкодило дощем...
І я була, як без рук...

Shanti, Я с этим тоже уже столкнулась,есть люди хуже калов и главное близкие тебе люди.

Shanti, Я с этим тоже уже столкнулась,есть люди хуже калов и главное близкие тебе люди.
Ох...
Ніяк я від цих людей позбутись не можу...((
З калами простіше- відключила телефон і маєш спокій, не дістають... А тут, хоч бери і тікай кудись...
Рушать усі мої устої...(((

Ох...
Ніяк я від цих людей позбутись не можу...((
З калами простіше- відключила телефон і маєш спокій, не дістають... А тут, хоч бери і тікай кудись...
Рушать усі мої устої...(((
Переходьте тоді в контрнаступ, нехай вони Вас починають боятись.... Захищайте свої устої)

Ой...!!!
Вірю...
Таке враження, що сьогодні усі злі сили активізувалися... Якийсь, не день, а цілковите випробування...
Одне добре- мені сьогодні інтернет полагодили...))
Бо з четверга десь лінію пошкодило дощем...
І я була, як без рук...
Сегодня день "Варнава". Слышала по телеку. Это, когда активизируются нечистые силы.

Giallorossi, надо.
Но можно и не прописываться. Там штраф мизерный

Shanti, вот ,вот и у меня есть такие.Хотя я сейчас не сильно оних думаю,а думаю как завтра пережить день с эти тюремщиком Мамедовым ,достал он меня уже ypoд.

Сегодня день "Варнава". Слышала по телеку. Это, когда активизируются нечистые силы.
Я ж думаю, що щось тут не те!!!))))
Ну, не буває у мене безвихідних ситуацій, а сьогодні, як на замовлення!!!

Ромашка, У меня завтра ещё чернее день будет

Переходьте тоді в контрнаступ, нехай вони Вас починають боятись.... Захищайте свої устої)
Та я то перейшла ...
Нічого доброго з цього не вийшло...((
Тільки собі нерви попсувала...
Ромашка, У меня завтра ещё чернее день будет
Все буде добре!!!???

Это мне рогатый:diablo: получается подсобил с смсками о описании штрафов с 3-х компаний?:metal: Ох мне уже говорили не раз, что что-то у меня не чисто с аурой:lol:

Это мне рогатый:diablo: получается подсобил с смсками о описании штрафов с 3-х компаний?:metal: Ох мне уже говорили не раз, что что-то у меня не чисто с аурой:lol:
І у мене сьогодні таке було, але не мені, а родичам ... Надіслали, що можу оплатити тіло +%...
Тут і почалось- "Заплати і забудь!!!"

Shanti, хорошо если есть с чего платить ,а если нет?То и списания их не помогут

І у мене сьогодні таке було, але не мені, а родичам ... Надіслали, що можу оплатити тіло +%...
Тут і почалось- "Заплати і забудь!!!"
В мене мати теж каже, що тіла можна повіддавати. Її мати, моя бабуля каже хєра (вибачаюсь, з пісні слів не викинути:D) їм лисого, краще пропий ті гроші, а не годувати падлюк:lol:. Контактне каже роби що хочеш, тільки хай не телефонують, бо втомилась всіх нах слати)) батько тільки параноїть)
О бл#, уже по ящику реклама Алекс кредит. Мол ничего не надо объяснять, бери бабло...

В мене мати теж каже, що тіла можна повіддавати. Її мати, моя бабуля каже хєра (вибачаюсь, з пісні слів не викинути:D) їм лисого, краще пропий ті гроші, а не годувати падлюк:lol:. Контактне каже роби що хочеш, тільки хай не телефонують, бо втомилась всіх нах слати)) батько тільки параноїть)
О бл#, уже по ящику реклама Алекс кредит. Мол ничего не надо объяснять, бери бабло...
Та сама історія!!!)))
Тільки ніхто не розуміє, що я їм уже стільки повернула тими пролонгаціями, що вистачить на три моїх кредити...!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі