Ахаха, та не психічно хворий ти, просто емпат (судя чи з усього звичайний, а я темний емпат), а емпати схильні до всіляких залежностей, типу ігроманії, лудоманії, шопоголізму, алкоголізму, наркоманії, я через шопоголізм (в мене було куплено 6 ПАР НАВУШНИКІВ для різних типів музики, PS4, PS5, телевізор 55 дюймів, 5 ноутбуків, і купу іншого технічного мотлоху накупив за ті кредити, він мені ще мою кімнату засоряє, також зрозумів яким дибілом я був, дав собі клятву перед богом, що більше ніколи не візьму новий кредит і купуватиму лише потрібні речі

) сам заліз в кредити 19 МФО (правда в мене там тіла маленькі від 1500 до 8000) та 5 банків, вже багато кредитів викупило ЄАПБ та кредит капітал з ними готуюся до суду, я працював раніше в банку, тому трохи досвід в цьому маю, крию потроху, а так забив болт і чекаю судів, так як через суд можна списати відсотки. Якби ти був нарцисом або психопатом тобі було б байдуше на своє серденько, що вана там відчуває, ти б тоді її жорстко принижував або лупцював як психопат чи нарцис, хоча добре, що ви не розійшлися. Я думаю сам піти з головою в роботу та спорт, щоб не впадати в залежності, заодно це все вирішу. Правда я не одружений як ти, так як до 28 років був залежний від відеоігор, але так як я темний емпат (наділений здатністю вимикати свої почуття, маю високий рівень когнітивної емпатії, завдяки цьому добре розбираюся в психології і можу не жити по соцільним нормам, по суті це єдина різниця між звичайними та темними емпатами) мені байдуже на ті стосунки і жінок. Також я захоплююся психологією.