Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Доброго ранку.
Щось досить дивне... На годиннику 8:45 - і ніхто не дзвоне/пише...

Затишшя перед бурею)))
Пишут и звонят после 9, привыкнешь

И ищи плюсы в этом, у меня, например, выходной день ( а он может быть в любой день недели, даже когда наяривают, график 2 на 2) это самокопание и чувство будто зря прожил его, хотя отдыхать нужно, на моем примере, если и у тебя получится, работай больше, это отвлекает очень, вообще не думаешь о них, смс даже не читаешь и сообщения, просто ждёшь зп и потом уже платишь тому кто попался под руку на выгодном предложении...

Ещё раз напомню. Золотое время 2-3й месяц, в первые месяца не иди на ихние реструктуризации с процентами или ещё что-то, на 2-3 мес за тело будут предлагать почти все, надо чтоб были деньги.

Некоторые и тело на части, некоторые даже меньше тела или половину тела, у меня, такие были тоже.

Сейчас главное выйти с этого максимально выгодно. Я знаю твоё состояние сейчас, это пройдёт, я в первый месяц чуть дичи не натворил, сейчас был бы должен больше, и к мошенникам обращался, даже заплатил первый взнос, на второй чуть более платеж я немного очнулся и слава богу... есть люди, которые могли бы дать в займы даже всю сумму, через "третьих знакомых" но я с ними тоже не раз пересекался... эти люди, похуже мфо будут, если вдруг чтото пойдет не так и не смогу им заплатить...

Вобщем, гарячка пройдёт, больше читай форум, меньше плати за зря и последние деньги, жить впритык настроение не подымет и не даст сил это пережить.... и не играй, игра это корень всего, по себе знаю.

Останнє редагування:
Пишут и звонят после 9, привыкнешь

И ищи плюсы в этом, у меня, например, выходной день ( а он может быть в любой день недели, даже когда наяривают, график 2 на 2) это самокопание и чувство будто зря прожил его, хотя отдыхать нужно, на моем примере, если и у тебя получится, работай больше, это отвлекает очень, вообще не думаешь о них, смс даже не читаешь и сообщения, просто ждёшь зп и потом уже платишь тому кто попался под руку на выгодном предложении...

Ещё раз напомню. Золотое время 2-3й месяц, в первые месяца не иди на ихние реструктуризации с процентами или ещё что-то, на 2-3 мес за тело будут предлагать почти все, надо чтоб были деньги.

Некоторые и тело на части, некоторые даже меньше тела или половину тела, у меня, такие были тоже.

Сейчас главное выйти с этого максимально выгодно. Я знаю твоё состояние сейчас, это пройдёт, я в первый месяц чуть дичи не натворил, сейчас был бы должен больше, и к мошенникам обращался, даже заплатил первый взнос, на второй чуть более платеж я немного очнулся и слава богу... есть люди, которые могли бы дать в займы даже всю сумму, через "третьих знакомых" но я с ними тоже не раз пересекался... эти люди, похуже мфо будут, если вдруг чтото пойдет не так и не смогу им заплатить...

Вобщем, гарячка пройдёт, больше читай форум, меньше плати за зря и последние деньги, жить впритык настроение не подымет и не даст сил это пережить.... и не играй, игра это корень всего, по себе знаю.
Щиро дякую за Ваші поради.
Так і думав, якщо чесно.

Не позичав у людей (і не позичатиму). Це найгірший варіант. А тим паче у бандюків.
Єдине хто дав гроші - це батьки. І за їх допомогою закрили ті шість МФО (ми віддамо до кінця року).
Так і спланували, що максимально відкладаємо кошти із з/п і платимо тіла (+/- % від тіла, якщо у адекватних межах). На цьому все.
Якщо хочуть - хай йдуть у суд.
І тоді ці ж гроші вони будуть отримувати роками (якщо виграють (знаю, що можуть виграти)). Ну і що з цього? З цієї ситуації також вихід є. Є адвокати (на цьому форумі), що можуть впоратись з судовими питаннями.

Чесно. Я готовий до будь якого виходу з цієї ситуації. Головне щоб він був адекватний, і по мірі мого (нашого з дружиною) заробітку.

Буде суд дізнаються люди.
І що? Я ж не у них (людей) займав гроші?

Напишуть на роботу?
І що? Я ж не вкрав з роботи, не позичав у колег. Я виконую свої обов'язки на роботі, і працюю, як і працював.Що вони від мене хочуть?
Я не вкрав. А взяв гроші у шарах.
От і все. Буду віддавати по мірі можливостей.

І якщо так розібратись (а це "шарахам" нафіг не впало, але це факт) це вони мені надавали кошти - бачучи перед собою мою кредитну історію.

Головне, щоб я її віддав те, що взяв (тобто тіло, і то це не завжди було тіло, тому що % за користування, комісія за переказ і т.п.)

От і все.
Хай чекають, доки я назбираю гроші на тіло. Тоді й буду з ними говорити.

А якщо не хочуть хай пиз@&₴ть в суд.

Моя думка й позиція така.

Опа.
Я так розумію (з попередніх дописів) це просто лякалка?

Опа.
Пропозиції були, щось типу: "списуємо 50% штрафу".

Це і всі їх пропозиції.

До суду ж потрібен час, у декілька місяців?

Таке ж?

Вкладення

• Screenshot_2025-02-27-13-59-31-110_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2025-02-27-13-59-31-110_com.viber.voip.webp
    109.1 Кб · Перегляди: 88
ну звісно
вони так місяцями "подають до суду" і століттями "їдуть за місцем реєстрації"
та і якщо подають, то тихо і мовчки і без емодзі знаків оклику

ну звісно
вони так місяцями "подають до суду" і століттями "їдуть за місцем реєстрації"
та і якщо подають, то тихо і мовчки і без емодзі знаків оклику
Зрозумів, дякую.

Ще з цікавого на сьогодні.
Телефонували (пробились через callfilter).
Піднімаю слухавку, мені кажуть: "[моє ім'я, по батькові], доброго дня". Я вмикаю запис розмови (звісно мій телефон повідомляє, що ведеться запис розмови), і говорю: "Ало."
На цьому дзвінок завершується, й на тому кінці кидають слухавку. Було сьогодні вже декілька разів.

Такий, типу лайфхак, хто собі ще не встановив спам-фільтр.
Ото так.

Останнє редагування:
Зрозумів, дякую.

Ще з цікавого на сьогодні.
Телефонували (пробились через callfilter).
Піднімаю слухавку, мені кажуть: "[моє ім'я, по батькові], доброго дня". Я вмикаю запис розмови (звісно мій телефон повідомляє, що ведеться запис розмови), і говорю: "Ало."
На цьому дзвінок завершується, й на тому кінці кидають слухавку. Було сьогодні вже декілька разів.

Такий, типу лайфхак, хто собі ще не встановив спам-фільтр.
Ото так.
так так, деякі бояться цього. Напевно і грубіянити планували вам в трубку

Опа.

Пропозиції були, щось типу: "списуємо 50% штрафу".

Це і всі їх пропозиції.

До суду ж потрібен час, у декілька місяців?

Таке ж?
Не отвечайте. Дней через 10 начнут тело предлагать чуть ли не каждый день До 15.04 (2 месяца просрочки будет у вас) желательно заплатить тело, часто сейчас продают через 2 месяца Avans, Credisend, Finbar. Если будет возможность, то немного раньше. Они по продаже сейчас одни из самых быстрых. Если будут предлагать за тело - можете ответить когда сможете заплатить (если вы это собираетесь делать)

Останнє редагування:
Я помітив, що зараз якось досить швидко починають пропонувати тіла (навіть меньше), перепродувати, подавати до суду....чи ситуація в країні неспокійна, чи гривна швидко знецінюється..не зрозуміло....

Я помітив, що зараз якось досить швидко починають пропонувати тіла (навіть меньше), перепродувати, подавати до суду....чи ситуація в країні неспокійна, чи гривна швидко знецінюється..не зрозуміло....
Я теж помітила. І вони якісь тихі стали в мене. Телефонують тільки мені і мамі (біти і кріпсуни не рахую). Навіть манівео швидко запропонували тіло + 2 000. Кредит плюс ввічливі такі стали, реструктуризація, знижки. Кредит каса мовчить взагалі. Дивні дива відбуваються. Ще й в аванс і компашки не працюють сайти

в мене місяць + по просрочкам
тільки одна шарага тіло запропонувала

в мене місяць + по просрочкам
тільки одна шарага тіло запропонувала
в мене, плюс мінус з 3 тижня, але деякі і з 1,5 міс...за майже 2 міс. погасив за тіло 3 МФО, 1 за меньше, і ще пропонують мінімум 2 шт. але грошей вже немає...тепер трохи повільніше піде.

Я теж помітила. І вони якісь тихі стали в мене. Телефонують тільки мені і мамі (біти і кріпсуни не рахую). Навіть манівео швидко запропонували тіло + 2 000. Кредит плюс ввічливі такі стали, реструктуризація, знижки. Кредит каса мовчить взагалі. Дивні дива відбуваються. Ще й в аванс і компашки не працюють сайти
я так помітив, що ціпляються в основному до одного чи пару контактів і насідають...можливо, інші просто посилають і одного разу достатньо...

в мене, плюс мінус з 3 тижня, але деякі і з 1,5 міс...за майже 2 міс. погасив за тіло 3 МФО, 1 за меньше, і ще пропонують мінімум 2 шт. але грошей вже немає...тепер трохи повільніше піде.
Думаю може то почати їм на пошту листи слати з пропозицією, бо є кошти і можливість закрити, але ніхто не пропонує нічого, мені перестали писати в месенджері, тільки автодозвон вісить по номеру і все, нікому не телефонують, нікуди не пишуть, нічого не присилають :confused:

Думаю може то почати їм на пошту листи слати з пропозицією, бо є кошти і можливість закрити, але ніхто не пропонує нічого, мені перестали писати в месенджері, тільки автодозвон вісить по номеру і все, нікому не телефонують, нікуди не пишуть, нічого не присилають :confused:
взагалі, я писав листи...1-2 в тиждень...з пропозицією оплати частинами і відповідав на мессенджери...про тіло прямо не казав. Писав що скрутна ситуація, мфо багато можу платити 1-2 МФО в міс. можливо це визвало конкуренцію за мої гроші))

Наскільки зрозумів, Аванс прикрили. Вирішується їхня доля.

Наскільки зрозумів, Аванс прикрили. Вирішується їхня доля.
Але ж все одно ті кредити що видали будуть повертати)

Це так. Але ж час. Думаю, що можуть швидше запропонувати тіла, або навпаки.
Будуть морозитись дуже довго.

Поживемо - побачимо.

Не прикрили. Оштрафували. Діяльність тимчасово припинена, крім тих договорів що вже заключені..тому повертати потрібно, але будуть йти на меньше чим тіло..

Не прикрили. Оштрафували. Діяльність тимчасово припинена, крім тих договорів що вже заключені..тому повертати потрібно, але будуть йти на меньше чим тіло..
Та оце і я таке прочитала ,а в них декілька під одним брендом чи ні?
Бо аванс я закрила за тіло.
А ще є якийсь від них?

Назад
Угорі