Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Так і буде.
Спочатку забиваємо на тиск, збираємо гроші, потім платимо.
Все буде добре!
Главное рассказать тем кому могут звонить, можно не всю сумму назвать , а просто сказать что все под контролем и скоро все решится.

Это уберёт ненужные мысли.

Главное рассказать тем кому могут звонить, можно не всю сумму назвать , а просто сказать что все под контролем и скоро все решится.

Это уберёт ненужные мысли.
Вже розказали.
Крім тата. Він після інфаркту та інсульту... Але вирішуємо цю ситуацію.
І бабусі не знають.
Але скажемо їм, що то шахраї...

Все буде добре. Потрібно вірити в це, і все буде добре.
І відкладати гроші)

Але набагато краще, щоб цього не було)

Доброго здоров'я, товариші по боргам.

В загальному - вдома все наче нормально (в тій мірі, яка є на даний момент).
Дружина - не пішла. Доки поруч. Пробувала щось придумати сама: систематизувати; згрупувати; зрозуміти, як з цим можна розібратись, але нажаль - не вийшло. Вибрали всі МФО та банки, та сформували таблицю. Вивантажели всі договора. Та всю необхідну інформацію... Але цієї інформації надто багато, щоб (на даний момент) дійти своїм розумом з чого почати.
Так ми "плавали" декілька днів.
Кидались в крайнощі. Плакали. Але трішки стабілізували свій морально-емоційний стан. Але всерівно "криє"...
Особливо до вечора (про це пізніше)...

Сьогодні плануємо закрити декілька цих "шарах". Оскільки відсоток від тіла не такий і великий. Від 60 до 2000 грн. На 5-ть "шарах" має вистачить. Заодно зникне сума у графі "відсотки"...

Я створював цей щоденник, для порад, та розуміння про те, з чого першого почати та, як далі діяти? Що, кому, як і куди писати?

Але відповіді так і не отримав... Шкода...

Буду тут (хоча навіщо?) періодично писати про свої "успіхи"...

Якщо все добре, попередньо, плануємо найняти юриста, який сформулює одну стратегію за якою будемо діяти далі. Бо я не розумію І ДО ЦЬОГО ЧАСУ ЯК ДІЯТИ, І ЩО РОБИТИ В МОЇЙ СИТУАЦІЇ.

І дуже сильно починаю впадати у відчай від смс, листів від МФО...

Я не розумію, чи законно вони щось можуть зробити, чи ні?.. Цього ніхто не може сказати. Всі піднімають плечі та розводять руками... І тому, протягом робочого дня, від цих дзвінків, смс, листів - з тебе наче всю душу висмоктують... Все щастя та радість... Ввечорі, якби не дружина і сім'я, можна ненароком і дрота у ванну вкинути...

Тому, прохання.
Напишіть, підскажіть, дайте посилання - як спілкуватись з МФО. Що їм писати, скільки часу їх "ігнорити"?..

Чесно, вже просто не маю сили...

Що смішного? Поясніть.
Точно лудоман. Всіх ще тут звинуватив)) Тобі одразу сказали, повний ігнор і чекати пропозицій і все.

Точно лудоман. Всіх ще тут звинуватив)) Тобі одразу сказали, повний ігнор і чекати пропозицій і все.
Можливо, це ваша думка (для того всі ми тут, щоб висловлювати свою думку).
На даний момент - хочу закрити борги із закриттям кабінетів (вже один закритий, інші у шарах "на обробці".

І вже потім лікуватись від лудоманії та кредитоманії (так пишуть в інтернетах, що це так і зветься).

Ще питання.
Щойно прийшло таке смс:

Повідомляємо про залучення кредитором ТОВ СІРОКО ФІНАНС (MONTO) колекторської компанії ТОВ ЦЕЛТИС (т.38(093)9426209, е-mail [email protected]), для врегулювання простроченої заборгованості за договором №372199. Загальний розмір Вашої заборгованості складає 4903,14грн.

Що з цим робити?

Вже розказали.
Крім тата. Він після інфаркту та інсульту... Але вирішуємо цю ситуацію.
І бабусі не знають.
Але скажемо їм, що то шахраї...

Все буде добре. Потрібно вірити в це, і все буде добре.
І відкладати гроші)

Але набагато краще, щоб цього не було)
Тату купіть нову сімку і не прив'язуйте новий номер до банків (якщо є)

Доброго ранку.
Подумали, зібрали грошей скільки могли, і зробили так.

Вчора закрили: Кредіт+, ШвидкоГроші, КаштанКредіт, Старфін, ФірстКредіт, ЛоанПлюс.

Далі діятимемо, як всі на цьому форумі.
Збираємо гроші - закриваємо, отримуємо довідку про закриття кредиту. Зберігаємо це все.

Сьогодні/завтра, та й декілька наступних днів буду читати форум.

Від адвокатів/юристів і т.п. - відмовляємось, доки не буде суду.

Буде суд - будемо шукати (і тих, що є на форумі).

Стратегія така - терпіння, збір грошей - закриття.

Єдине питання, на даний момент (уточнення точніше)... Який вигляд мають смс, листи, про пропозицію по закритті (тіло, тіло+відсоток і т.п.)?
Щиро вітаю. Морально, сподіваюсь, теж уже спокійніше. Поки план надійний і правильний)
Єдине питання, на даний момент (уточнення точніше)... Який вигляд мають смс, листи, про пропозицію по закритті (тіло, тіло+відсоток і т.п.)?
"як чується, так і пишеться". зазвичай там у смс і написана сумма зразу, або обіцянка "вигідної пропозиції" з посиланням на кабінет, але інколи там правда пропозиція може бути вигідна. ну бачила що на форумі писали, що без смс (або ті смс у спам йшли) пропозиція з'являлась у кабінеті, тому можна (не часто) перевіряти кабінет, наприклад, коли збереться певна сума грошей

Ще питання.
Щойно прийшло таке смс:

Повідомляємо про залучення кредитором ТОВ СІРОКО ФІНАНС (MONTO) колекторської компанії ТОВ ЦЕЛТИС (т.38(093)9426209, е-mail [email protected]), для врегулювання простроченої заборгованості за договором №372199. Загальний розмір Вашої заборгованості складає 4903,14грн.

Що з цим робити?
вам вже декілька разів написали як реагувати на смс/листи, а ви далі перепитуєте. чи вам просто "поговорити"?

Ситуація така, що я грав у період з 2022 по 2023 рік... Бувало кожного дня, а бувало й пару разів на тиждень... Але потім дійшло, що тут я ніфіга не зароблю (як і на МФО)... Й перестав грати. Максимум раз на 3-4 місяці, на 600-700 грн. А у січні цього року, взагалі повидаляв акаунти.
А у інших сайтах мене й не зареєстровано...
То й таке....
Виходить, що я просто - психічно хворий.
Ахаха, та не психічно хворий ти, просто емпат (судя чи з усього звичайний, а я темний емпат), а емпати схильні до всіляких залежностей, типу ігроманії, лудоманії, шопоголізму, алкоголізму, наркоманії, я через шопоголізм (в мене було куплено 6 ПАР НАВУШНИКІВ для різних типів музики, PS4, PS5, телевізор 55 дюймів, 5 ноутбуків, і купу іншого технічного мотлоху накупив за ті кредити, він мені ще мою кімнату засоряє, також зрозумів яким дибілом я був, дав собі клятву перед богом, що більше ніколи не візьму новий кредит і купуватиму лише потрібні речі 🤯) сам заліз в кредити 19 МФО (правда в мене там тіла маленькі від 1500 до 8000) та 5 банків, вже багато кредитів викупило ЄАПБ та кредит капітал з ними готуюся до суду, я працював раніше в банку, тому трохи досвід в цьому маю, крию потроху, а так забив болт і чекаю судів, так як через суд можна списати відсотки. Якби ти був нарцисом або психопатом тобі було б байдуше на своє серденько, що вана там відчуває, ти б тоді її жорстко принижував або лупцював як психопат чи нарцис, хоча добре, що ви не розійшлися. Я думаю сам піти з головою в роботу та спорт, щоб не впадати в залежності, заодно це все вирішу. Правда я не одружений як ти, так як до 28 років був залежний від відеоігор, але так як я темний емпат (наділений здатністю вимикати свої почуття, маю високий рівень когнітивної емпатії, завдяки цьому добре розбираюся в психології і можу не жити по соцільним нормам, по суті це єдина різниця між звичайними та темними емпатами) мені байдуже на ті стосунки і жінок. Також я захоплююся психологією.

Останнє редагування:
Ахаха, та не психічно хворий ти, просто емпат (судя чи з усього звичайний, а я темний емпат), а емпати схильні до всіляких залежностей, типу ігроманії, лудоманії, шопоголізму, алкоголізму, наркоманії, я через шопоголізм (в мене було куплено 6 ПАР НАВУШНИКІВ для різних типів музики, PS4, PS5, телевізор 55 дюймів, 5 ноутбуків, і купу іншого технічного мотлоху накупив за ті кредити, він мені ще мою кімнату засоряє, також зрозумів яким дибілом я був, дав собі клятву перед богом, що більше ніколи не візьму новий кредит і купуватиму лише потрібні речі 🤯) сам заліз в кредити 19 МФО (правда в мене там тіла маленькі від 1500 до 8000) та 5 банків, вже багато кредитів викупило ЄАПБ та кредит капітал з ними готуюся до суду, я працював раніше в банку, тому трохи досвід в цьому маю, крию потроху, а так забив болт і чекаю судів, так як через суд можна списати відсотки. Якби ти був нарцисом або психопатом тобі було б байдуше на своє серденько, що вана там відчуває, ти б тоді її жорстко принижував або лупцював як психопат чи нарцис, хоча добре, що ви не розійшлися. Я думаю сам піти з головою в роботу та спорт, щоб не впадати в залежності, заодно це все вирішу. Правда я не одружений як ти, так як до 28 років був залежний від відеоігор, але так як я темний емпат (наділений здатністю вимикати свої почуття, маю високий рівень когнітивної емпатії, завдяки цьому добре розбираюся в психології і можу не жити по соцільним нормам, по суті це єдина різниця між звичайними та темними емпатами) мені байдуже на ті стосунки і жінок. Також я захоплююся психологією.
Потужно.
Так, я набравсь МФО по дурній голові.
Але буду все виправляти. Вже шість закрили. Лишилось багато, але з терпінням - закрию (ємо) все. Я повірив у себе, що зможу. І вірю у рідних, що вони допоможуть (морально). Тому й виграю у МФО (у деяких, якщо не фінансово, то психологічно - це точно).

До зустрічі.
Ще спишемось.

Можливо, це ваша думка (для того всі ми тут, щоб висловлювати свою думку).
На даний момент - хочу закрити борги із закриттям кабінетів (вже один закритий, інші у шарах "на обро
І вже потім лікуватись від лудоманії та кредитоманії (так пишуть в інтернетах, що це так і зветься).

Ще питання.
Щойно прийшло таке смс:

Що з цим робити?
Передали на прозвон, ничего страшного. Эти всегда так делают, другие сами прозванивают, разницы никакой.

Скільки Єгроші заплатили вам за приховану рекламу, признавайтесь))
🤣🤣🤣😢
Розсмішнили🤣🤣🤣

Доброго ранку.
Подумали, зібрали грошей скільки могли, і зробили так.

Вчора закрили: Кредіт+, ШвидкоГроші, КаштанКредіт, Старфін, ФірстКредіт, ЛоанПлюс.

Далі діятимемо, як всі на цьому форумі.
Збираємо гроші - закриваємо, отримуємо довідку про закриття кредиту. Зберігаємо це все.

Сьогодні/завтра, та й декілька наступних днів буду читати форум.

Від адвокатів/юристів і т.п. - відмовляємось, доки не буде суду.

Буде суд - будемо шукати (і тих, що є на форумі).

Стратегія така - терпіння, збір грошей - закриття.

В мене цей каштан кредит ,не хоче домовлятись на нормальні умови(

🤣🤣🤣😢
Розсмішнили🤣🤣🤣

В мене цей каштан кредит ,не хоче домовлятись на нормальні умови(
Ми просто подумали, що 300 грн (від тіла 3000грн) не так і багато, а на загальну кількість часу та нервів це вплине. Тому і заплатили.

Олексій_93,
Потужно.
Так, я набравсь МФО по дурній голові.
Але буду все виправляти. Вже шість закрили. Лишилось багато, але з терпінням - закрию (ємо) все. Я повірив у себе, що зможу. І вірю у рідних, що вони допоможуть (морально). Тому й виграю у МФО (у деяких, якщо не фінансово, то психологічно - це точно).

До зустрічі.
Ще спишемось.
Та закриєш звісно ти їх, навіть якщо не закриєш, вони їх просто коллекторам кредит капіталу, таліону або ЄАПБ продадуть а ті в суд одразу по 5-20 договорів одним засіданням, наймаєш адвоката і списуєш відсотки, на суді можеш сміливо сказати що кредитори тебе не повідомили про реальну відсоткову ставку, а також тебе не ознайомили зі строком кредитування це у відзиві можна подавати і все повертаєш тоді тіло + місячні проценти виконавчим провадженням в дії, я раніше працював з банками та платіжними системами, трохи знаю як там все влаштовано. Хоча зараз практично всі з часом йдуть взагалі на тіло і так теж можно закривати.

Доброго ранку.
Щось досить дивне... На годиннику 8:45 - і ніхто не дзвоне/пише...

Затишшя перед бурею)))

Назад
Угорі