Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дуже вам дякую8 мфо, прострочки 3-4 місяці +, так як був закордоном)
Повний ігнор ❄ - найкраща порада )
Великі прострочки ?самому цікаво скільки їх
десь 20 точно є
Дуже вам дякую ❤ А родичів діставали ?
Найголовніше це підтримка близьких людей, мене чоловік і мама підтримуютьЗвонять в основному тільки брату, він всіх блокує)))
Батькам декілька разів телефонували, вони теж ігнорують або просто не беруть, ситуацію пояснив, вони мене зрозуміли.
Ви не одна, все буде добре )?
наче з березня почали йти прострочкиВеликі прострочки ?
В мене прострочки теж з березня деякі дзвонять тільки мамі, але вона з ними не спілкується, і Алекс кредит брата знайшову меня алексы(на реструктуризации)кредит крыса,милоан,динейро,укпозика,майкредит,кредит +.в просрочке с марта месяца!кредит крыса и алексы нашли отца.все остальные звонят только мне
Да про готів очку багато чула і про кеш бері , дякувати в мене їх в списку нема, а колаж тож маю від кредит +, а сслоан мене на турбували через 2 місяці прострочки в фін форс передалиначе з березня почали йти прострочки
поки готівочка своїми приїздами дратує, бо будинок не мій, а родичів, там приписаний, і не приємно
грошівсім колажи і писульки в вайбере всем кому не попадя
кешбери робот лупит постоянно
да и все по немногу достают, номер сменид, дергают отца пока и не известных мне людей
Добрий день! Як боролися з Кредит+ та Алексами? Дякую!24, самые отбитые с1сЬки(уже продали финфорс), кредит+, сос, алексы, кэшбери, форза
Доброго дня) вони в мене теж найактивніші були зараз притихли , тож не знаю як боротися , народ хто може щось порадити ?Добрий день! Як боролися з Кредит+ та Алексами? Дякую!
алексы практикуют судовые разборки. с ними осторожнее.Доброго дня) вони в мене теж найактивніші були зараз притихли , тож не знаю як боротися , народ хто може щось порадити ?
С + нах посылать.месяц их не слышно было,но с начала месяца актив включили,но в основном робот только звонит,ни разу ни с кем не общался,4 МФО,с марта прострочки.Нашли родного брата,он их шлёт,маму не могут достать,номеров соседей вообще не знаю,некоторых и по имени.Так что поx на всех их.Доброго дня) вони в мене теж найактивніші були зараз притихли , тож не знаю як боротися , народ хто може щось порадити ?
Алексы ИНН влепили, сейчас в суд подал на снос, а кредит+ продали гарант и довира вроде , читал тут те тоже могут влепить, но я уже научен и готов, откладываю на второго юриста по-тихоньку)Добрий день! Як боролися з Кредит+ та Алексами? Дякую!