У кого сегодня как со звонками?

• Автор теми Автор теми Drakula56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 577
  • Перегляди Перегляди 28K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
YaroslavUA, підскажіть чи є у вас Е гроші як вони ведуть себе розсилки були у мене просрочка до місяця своїм нічо не розповідаю

Сегодня же чистый четверг, видимо хотят очистить нас, от денег

Как они меня уже за**..ли!!!
YaroslavUA, підскажіть чи є у вас Е гроші як вони ведуть себе розсилки були у мене просрочка до місяця своїм нічо не розповідаю

моим позвонили на 4 день просрочки. при том что я с ними разговаривала.

Сьогодні, як ніколи... і навіть їхній кодекс до с****,де написано не більше 5 дзвінка в день. Тільки від однієї 15

Наяривают стабильно, иногда в выходные даже больше

сегодня определенно лидеры по обзвону Ваша готивочка
быстрозайм раз в пару дней присылает сообщение с угрозками
е гроши чтото пытаются, то звонят то пишут, но особо не надоедают
еврогроши раз в неделю дают о себе напомнить
вроде все, остальные мфо позакрывала слава сатане блин :письмо:

кредит7, 10 раз набрали рекордсмены

И на что он способен кроме оскорблений?
Обдзвонив всіх з роботи тата, мама. Дочці співробітниці мого тата. У вайбері групу створив, ну це прогнозовано. Кароче капець. Такий терор почався що капець. Кароче заплатили 20 000 при тілі 8000. А було 37 000. Кароче скинув 17000. Але то квіточки звичайно.

Обдзвонив всіх з роботи тата, мама. Дочці співробітниці мого тата. У вайбері групу створив, ну це прогнозовано. Кароче капець. Такий терор почався що капець. Кароче заплатили 20 000 при тілі 8000. А було 37 000. Кароче скинув 17000. Але то квіточки звичайно.
Родителям поменяла симки, пока хамит мне, и добрался до брата, но тот сразу его в блок, не знаю чего еще от него ждать( он думает что общается с моей мамой, я ею представилась

Родителям поменяла симки, пока хамит мне, и добрался до брата, но тот сразу его в блок, не знаю чего еще от него ждать( он думает что общается с моей мамой, я ею представилась
Може пронесе вас. Но він то справжній ******. Цілий день то баті наярював. До мене рідко дзвонив. До всіх співробітників, до дітей їхніх. Вдумайтесь до дітей, яких я взагалі незнаю. Мама в шоці була, бо він дзвонив до жінки його начальника. Кароче мурло конкретне. Всіх знайде. І до брата, і до братової колишньої роботи. А мене взагалі не трогав, тіпа з роботи нікому. Кароче Р@гуль. Реструктуризацію взагалі не робить. За тіло х*р там((

Може пронесе вас. Но він то справжній ******. Цілий день то баті наярював. До мене рідко дзвонив. До всіх співробітників, до дітей їхніх. Вдумайтесь до дітей, яких я взагалі незнаю. Мама в шоці була, бо він дзвонив до жінки його начальника. Кароче мурло конкретне. Всіх знайде. І до брата, і до братової колишньої роботи. А мене взагалі не трогав, тіпа з роботи нікому. Кароче Р@гуль. Реструктуризацію взагалі не робить. За тіло [censure] там((
Я вайбер на другой номер перевела
Може пронесе вас. Но він то справжній ******. Цілий день то баті наярював. До мене рідко дзвонив. До всіх співробітників, до дітей їхніх. Вдумайтесь до дітей, яких я взагалі незнаю. Мама в шоці була, бо він дзвонив до жінки його начальника. Кароче мурло конкретне. Всіх знайде. І до брата, і до братової колишньої роботи. А мене взагалі не трогав, тіпа з роботи нікому. Кароче Р@гуль. Реструктуризацію взагалі не робить. За тіло [censure] там((
А с мамой я работаю на одном предприятии, при том что я в кадрах

У кого як з дзвінками,у мене тільки 8 зранку,невже звонілки теж до Пасхи готуються вони наче від нечистого))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі