У кого сегодня как со звонками?

• Автор теми Автор теми Drakula56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 577
  • Перегляди Перегляди 28K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А мені звідти зранку дзвонив робот, я спочатку не зрозуміла.)) Розказував як йшов додому і думав про мене та автододзвін третім лицям :ahaha: Дінеровці, я скоро окрему колекцію з вашими смс і дзвінками зроблю))
Ага я перший раз,коли цей робот дзвонив,то і не зрозуміла,спілкувалася з ним,запис там у них такий дурнуватий,а потім просто мовчала,він сам з собою розмовляв,?

После вчерашнего отдыха, сегодня идут на рекорд :) Я в них верю, у них получится и даже включил режим "не беспокоить" на телефоне :D Как их ободрить, чтоб еще больше звонили?

Завтра начнуть наярювати з повною силою... Сьогодні пару смс і з 10 дзвінків, завтра буде треш(((

Вчера никто не звонил,зато сегодня и звонки и смс...
Ага я перший раз,коли цей робот дзвонив,то і не зрозуміла,спілкувалася з ним,запис там у них такий дурнуватий,а потім просто мовчала,він сам з собою розмовляв,?
Мне тоже так укрпозыка наяривает

3-й день поспіль!!!

Вкладення

• Screenshot_20200420-123843.webp
    Screenshot_20200420-123843.webp
    20.3 Кб · Перегляди: 114
Как это понять? Пугалка или нет? Страшно всё-таки. МФО Мани4ю
[/QUOTE
Ну и пусть вносят в УБКИ, пока это их единственное слабое оружие
А они могут что-то неприятное сделать (суд, выезд и т.д.)?
Ни к кому они не ездят. Брешут всем подряд. У них столько коней и повозок не хватит на всех. В суд вряд-ли, это финансово не выгодно им. Живите спокойно!!!

у меня пока 10звонков 1смс от кредиткассы,все в спаме.
интересно какой процент не возврвта позык сейчас?думаю процентов 70-80

Сьгодні до сина неповнолітнього смс-ки від Swizo почали слати ! І я зрозумів звідки контакти в них!?!?!? ПРИВАТ БАНК зливає інфу

Нечесть на Пасху виписує!?!? Горіти ім всім в пеклі....
Свізо моїй мамі шле. А Приват 100%, бо ж вони тільки на цю карту чогось і видають.

У меня сегодня 35 звонков, не считая смс!!!! Представляю что завтра будет ??????

Уже больше десятка звонков, в выходной день, когда они вообще звонить не имеют права) Интересно, на Пасху тоже будут звонить?
По закону лише в будні дні,з 8 до 21-Ї,,не мають права дзвонити на свята та вихідні дні!Але вони цього не знають.( Так як і ЦКУ.

По закону лише в будні дні,з 8 до 21-Ї,,не мають права дзвонити на свята та вихідні дні!Але вони цього не знають.( Так як і ЦКУ.
Мне сегодня сисиклоуны предложили месяцок cocать у них. Отработать 6000.законы сказали чтоб я себе в жoпy запихнула. Это второй звонок за сегодня. 5 смс

Скажіть пожалуйста а манівео сьогодні комусь звонило чи смс слало?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі