У кого нашли место новой роботы?

• Автор теми Автор теми Ксюша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Luyi, я і так планувала змінити, тільки не хотіли відпускати. Тепер дочекатись не можу коли кінець року і чи раніше не попросять піти

Yulja,
Визвали поліцію написали заяву, тепер чекаю що далі буде

Luyi, я і так планувала змінити, тільки не хотіли відпускати. Тепер дочекатись не можу коли кінець року і чи раніше не попросять піти
Раніше я думаю не попросять....... кінець навчального року,це трохи геморно знайти когось на заміну.
Yulja,
Визвали поліцію написали заяву, тепер чекаю що далі буде
В школі?

Злая,
Ну так держробота, офіційно все. Мені назвали декількох робітників, хоча ніде не вказувала і тимпаче номера не давала
Yulja, так

Злая,
Ну так держробота, офіційно все. Мені назвали декількох робітників, хоча ніде не вказувала і тимпаче номера не давала
Yulja, так
Ой ппц, співчуваю (((уявляю тякий переполох був((((скільки часу від виклику пройшло?
Скільки у вас людей в колективі?і дітей у школі?

Т
Yulja, до директора на мобільний і смс і погрози , ну короче все як у всіх. От якби послали то не звонили. До мене вже ті не звонять,що до нього.
Так якби послали, а то іще все випитують зарази((Мені заздрили на роботі, ну вчителі завжди такі(((Бізнес шуби, техніка ейпл, бмв, і тут просто підстава в бізнесі, в цей же час захворіла рідна людина, і пішло якось не так(От і кажуть на бмв їздить а до неї телефон розривається за борги, вже стараюся і не привертати до себе уваги((Як добре що є комусь відкритися,надіюсь скоро все виясниться в бізнесі, і я їм покажу((((
Т
официальное оформление?
Так

Yulja, якраз перед вихідними, тому побачу що буде завтра

Т

Так якби послали, а то іще все випитують зарази((Мені заздрили на роботі, ну вчителі завжди такі(((Бізнес шуби, техніка ейпл, бмв, і тут просто підстава в бізнесі, в цей же час захворіла рідна людина, і пішло якось не так(От і кажуть на бмв їздить а до неї телефон розривається за борги, вже стараюся і не привертати до себе уваги((Як добре що є комусь відкритися,надіюсь скоро все виясниться в бізнесі, і я їм покажу((((
Т

Так
Ппц(школа в місті?
Ну да вчителі це ще той колектив ((((я з Вами згідна.....
Ну нічого все належиться......і час розставить все на свої місця
У вас скільки МФО?

Luyi, правильно робите, в мене почалась з того що потрібно за навчання заплатити. Ну а зп мінімалка, так як всього трохи більше року працюю

Yulja, якраз перед вихідними, тому побачу що буде завтра
Дааааа.....ну тримайтеся))))тримаю за Вас кулак....
У Вас МФО багато?
Luyi, правильно робите, в мене почалась з того що потрібно за навчання заплатити. Ну а зп мінімалка, так як всього трохи більше року працюю
Можливо змінити школу?на наступний рік?

Yulja, хватає. Працюю з юристом тому якось впевненіше себе відчуваю. Все буде добре у нас всіх))

Ппц(школа в місті?
Ну да вчителі це ще той колектив ((((я з Вами згідна.....
Ну нічого все належиться......і час розставить все на свої місця
У вас скільки МФО?
Та 7 вже всі пропонують акції)Кеш поінт продали Вердикту, навіть не знаю, що за контора, на форумі не згадують(Напевне цим займеться адвокат

Злая,
Yulja, так
Хорошо,что на автодозвон не ставили
Ато девушка писала,что на тел.больницы поставили автодозвон,тем самым заблокировав работу отделения

Yulja, хватає. Працюю з юристом тому якось впевненіше себе відчуваю. Все буде добре у нас всіх))
Та повинно бути))))має є бути кінець тому всьому...
Та 7 вже всі пропонують акції)Кеш поінт продали Вердикту, навіть не знаю, що за контора, на форумі не згадують(Напевне цим займеться адвокат
Мене кешпоінт продава альянсу....тоже незнаю що буде)

Хорошо,что на автодозвон не ставили
Ато девушка писала,что на тел.больницы поставили автодозвон,тем самым заблокировав работу отделения
Можливо це не кінець тільки Кеш поінт продали Вердикту, можливо хтось чув про нього?

Luyi, я уже этим переболела))
Тоже соседи шепчутся ,что вся из себя,а долгов понабиралась.
Говорят,что если посадят,на кого детей оставлю,ну сказочные долбо**ы))
Это они ещео мфо не знают,это абанк ветер поднял

• Подобається
Реакції: Luyi
Можливо знаєте про Прайм Альянс?також продали Кешпоінт.

• Подобається
  • Подобається
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі