У кого какие суммы задолженности по кредитам?

• Автор теми Автор теми Mulder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 26K
Я не дуже погоджуюся з вами. Я просто розумія що у мене дитина якій нещодавно виповнився рік, я повністю на шиї родичів і завдяки їм у моєї дитини є все, юридично свого житла не маю, і розумію що коли вони дізнаються про борги це буде ср*ка, я буду винна в усіх гріхах мабуть доллар по 30 і анексія Крима також буде моя вина

У меня суммы жесть кф.юа тело 7, три месяца плачу по графику 1412 ещё 7400 должна, сос -5+%, майкредит 5 плюс просрочка месяц приложили розбить на 4 платежа не соглашаюсь уже 9тысяч, кредит +7000+%, кредит касса почти 7000 тело ....жесть короче....единственный выход который вижу ити к юристу пусть пишет иски и т.д про невизнання договору дійсним
Я же сказал не нужно так парится, жесть вы еще и платите им, вам деньги не куда девать. Говорю же я уже больше чем полтора года не плачу, и они ничего не сделали и не сделают

Ну, повернете з часом, що вони вам там дали, подякуєте, тоже чимось поможете. На те вони й родичі.
Розумієте , хоча мені майже 25 вони не сприймають мене як дорослу сформовану людину і це гнітить

Я же сказал не нужно так парится, жесть вы еще и платите им, вам деньги не куда девать. Говорю же я уже больше чем полтора года не плачу, и они ничего не сделали и не сделают
Я не парюсь что они что то сделают, я знаю что они -последствия дешёвых презервативов, единственное что меня волнует, это родственники ...касаясь мой сетей я все ссделала что бы они не добрались, в привате альфе не у кого нечего нету.... У меня знакомый сидит в тюрьме и будучи там набрался около 20 мфо, ему начали звонить а он говорит , закон запрещает мне давать кредиты в ближайших 10 лет, почему вы дали? Некак не реагируют, просто не звонят ..

Irina2514, мені 30 і я ще думаю ким хочу бути коли виросту. І мене це не гнітить
Єдина що я знаю точно, я завжди буду підтримувати свою дитину, і зроблю все щоб створити довірливі відносини з дитиною. Підтримка багато що означає і вирішує в нашому житті

Привіт питання може не по теми чи є на форумі люди які їздили в Польщу на заробітки???Хочу поїхати щоб розгрибтися з цими дорогами??

Привіт питання може не по теми чи є на форумі люди які їздили в Польщу на заробітки???Хочу поїхати щоб розгрибтися з цими дорогами??
Я работал в Польше,сейчас опять собераюсь)Не думаю,что когда вы отпахаете с полгода там,то вам захочется отдавать в эти шарашкины конторы деньги.

Спасибо,буду знать,значит симку оставлю дома,чтобы звонили)))
Ну у меня зп 5 ого числа а просрочки пойдут с 22,29 и 2 ого числа,так что,если б и хотел то не смог бы отдать,пусть ждут пару месяцев)та и я за 3 месяца уже их нормально подогрел,выплатил если не все то 80% точно)

Ввиду этого,трубку не собираюсь брать,чтобы не нервничать)

Всем привет,остановился я на 8 мфо,общее тело где то 30тысяч,отдавать нету с чего.
Пойдут просрочки,буду симку менять,родных предупредил,что могут звонить...деньги будут не раньше чем через 3 месяца,что посоветуете?
Если вы за границей а на вас подали в суд то спокойно можно работать с адвокатом ,главное узнать о повестке,найти адвоката по моему 1500грн составление иска встречного и 800грн предоставление ваших интересов в суде.

Народ у меня 9 мфо, уже 1,5 года прошло, даже не знаю какие там суммы накапали, за это время никто не приходил только письма и звонки, но у меня спам стоит на номера левые. Живу себе спокойно, думаю может поговорить с ними на чай пригласить а то как то слабовато пугают
А Ви робили пролонгацію чи зовсім не платили?

Lilu, ви хоч щось купили за ці гроші? Бо я умудрилася програти в онлайн покер. :smoke: Почитала 10 хвилин правила, уявила себе крутим професіоналом, ввела спочатку 10 баксів своїх, потім ще 10, ще 20, ще 50. Потім трошки з кредитки відкусила...Ну а потім по накатаній схемі, все як у всіх.

Dusha, я прикалуюсь.
Аналогична ситуація ))

Обережно, я заражую людей пофігізмом і здоровим глуздом
От читаю Ваші повідомлення і реально піднімається настрій)))З Вашим методом спілкування, підвішаним язиком(не в обіду,мій висновок) можна ці канторки не просто ставити на місце, а виносити голову на повну катушку!!!

Розумієте , хоча мені майже 25 вони не сприймають мене як дорослу сформовану людину і це гнітить
А нічого, що більшості з тих, хто дзвонить навіть нема 25???І взагалі, мені 30,а вони в мене питають "А мама знає, що ти взяла кредит, ми розкажемо...." ну прямо як дитині...типу мама знає, що ти сьогодні школу прогуляла?!?

От читаю Ваші повідомлення і реально піднімається настрій)))З Вашим методом спілкування, підвішаним язиком(не в обіду,мій висновок) можна ці канторки не просто ставити на місце, а виносити голову на повну катушку!!!

А нічого, що більшості з тих, хто дзвонить навіть нема 25???І взагалі, мені 30,а вони в мене питають "А мама знає, що ти взяла кредит, ми розкажемо...." ну прямо як дитині...типу мама знає, що ти сьогодні школу прогуляла?!?
Я сьогодні ходила до юриста на платну консультацію. Не знаю як реагувати, але юрист сказав, ви підпис ставили власний чи електронний який брали в налоговій, ні!!! Ви вних грошей не брали і забудьте що ви їм щось винні. Звонять вимагають гроші- заява до поліції. По телефону лише говорити що я у вас нічого не брала, я вам нічого не винна. За будь яке вимагання коштів заява в поліцію. Коли приходять кошти на карту не реально потім довести що це прислали саме вони!!! А всі їхні догова просто нікчемні. Короче якось так.

Я сьогодні ходила до юриста на платну консультацію. Не знаю як реагувати, але юрист сказав, ви підпис ставили власний чи електронний який брали в налоговій, ні!!! Ви вних грошей не брали і забудьте що ви їм щось винні. Звонять вимагають гроші- заява до поліції. По телефону лише говорити що я у вас нічого не брала, я вам нічого не винна. За будь яке вимагання коштів заява в поліцію. Коли приходять кошти на карту не реально потім довести що це прислали саме вони!!! А всі їхні догова просто нікчемні. Короче якось так.
Це мене зацікавило,і як будете діяти?Просто я й без адвоката так собі думала,на карту приходить переказ,як довести що це кредитні кошти?Я немкажу що не треба віддавати,але якщо нема адекватного поводження з боку мфо,то хіба тільки таким способом.

Це мене зацікавило,і як будете діяти?Просто я й без адвоката так собі думала,на карту приходить переказ,як довести що це кредитні кошти?Я немкажу що не треба віддавати,але якщо нема адекватного поводження з боку мфо,то хіба тільки таким способом.[/QUOT рідним буду говорити що це все шахраї. МФО буду брати трубку і говорити що я у вас нічого не брала. Буду намагатися вивести на некоректне спілкування, погрози і т.д і просто писати заяви до поліції. Якщо вони вважають що я їм щось винна нехай ідуть до суду. Особисто я кожному переплатила вже і тіло і відсоток, останні пів року все їм, з мене досить. Час для себе пожити і кошти витрачати на себе. У вас давно просрочки?

В мене тільки манібум 21день,але з 4 лютого підуть вже по всіх 17 мфо,ще не знаю як це переживу,але платити вже не буду точно,бо пролонгацій вже теж уйму переплатила грошей нема,і скоро небуде,котрі не будуть напрягати тим ще віддам з часом.

В мене тільки манібум 21день,але з 4 лютого підуть вже по всіх 17 мфо,ще не знаю як це переживу,але платити вже не буду точно,бо пролонгацій вже теж уйму переплатила грошей нема,і скоро небуде,котрі не будуть напрягати тим ще віддам з часом.
Повністю з вами згодна. У мене з кф юа взагалі цікава історія, особливо з договором. Ледве скинули . Сьогодні показала юристу, а та сказала що мало того що це не договір, а папірець намальований ще й заднім числом. Я хотіла щоб може вона якийсь запит їм надіслала, на що юрист мені відповіла, витратьте гроші краще на дитину

Повністю з вами згодна. У мене з кф юа взагалі цікава історія, особливо з договором. Ледве скинули . Сьогодні показала юристу, а та сказала що мало того що це не договір, а папірець намальований ще й заднім числом. Я хотіла щоб може вона якийсь запит їм надіслала, на що юрист мені відповіла, витратьте гроші краще на дитину
Розумієте на чому ці сволочі відграються,виносять мозок рідним,знайомим,іт.д.а люди юр.неосвідчені і за@ють гірше аніж ці шарашки,гвалт на весь світ,я це пережила з сслоун відморозки ще ті.

Розумієте на чому ці сволочі відграються,виносять мозок рідним,знайомим,іт.д.а люди юр.неосвідчені і за@ють гірше аніж ці шарашки,гвалт на весь світ,я це пережила з сслоун відморозки ще ті.
Саме смішне що в кожному з тих мфо що в мене є, на сайті внизу написано ТОВ приватбПри, альфабанк. Самі банки кредиту не надають, а от їх шарашкині підкантори....будь ласка. Я не знаю як буде у мене ,але з кф 1 день просрочки- в вайбер куча погроз і т.д, написала листа, а після того як розібралися з договором 4 раза їм сьогодні телефонувала то тільки як поясню їфм чого взагалі телефоную трубку кидають

Саме смішне що в кожному з тих мфо що в мене є, на сайті внизу написано ТОВ приватбПри, альфабанк. Самі банки кредиту не надають, а от їх шарашкині підкантори....будь ласка. Я не знаю як буде у мене ,але з кф 1 день просрочки- в вайбер куча погроз і т.д, написала листа, а після того як розібралися з договором 4 раза їм сьогодні телефонувала то тільки як поясню їфм чого взагалі телефоную трубку кидають
Бо ви напевне їм так як на гарячу лінію звоните,а погрожують,дістають то вони ніколи не признають що то від них,тримайтесь)

Бо ви напевне їм так як на гарячу лінію звоните,а погрожують,дістають то вони ніколи не признають що то від них,тримайтесь)
Ви знаєте, у мене є запис розмови( просто повезло) де дівчина підтверджує д*більні дії кф юа, я звонила на гарячу лінію, де сама казала що от таке вони чворять. У мене в кредіт касса просрочки 3 дні, звонили не зрозуміло скіки, позвонили контактній особі, так кума сказала шо я в кпз, шукала гроші щоб їм заплатить, вчинила злочин, мене зловили, і тепер мій адвокат пише на них позов, що вони мене спонукали до вчинення злочину. Вони вже пропонують мені списання до тіла + тіло на 6 платежів розкинуть по 1100. Але ні, я не збираюся більше нічого платити, навіть якби могла все одно не платила б. Досить, у мене чоловік не Більше Гейтц. Та мабуть навіть він охринів від таких відсоткіа

Назад
Угорі