Антипод
Форумчанин
- Дописи
- 151
- Реакції
- 203
- Бали
- 123
Антипод не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я же сказал не нужно так парится, жесть вы еще и платите им, вам деньги не куда девать. Говорю же я уже больше чем полтора года не плачу, и они ничего не сделали и не сделаютЯ не дуже погоджуюся з вами. Я просто розумія що у мене дитина якій нещодавно виповнився рік, я повністю на шиї родичів і завдяки їм у моєї дитини є все, юридично свого житла не маю, і розумію що коли вони дізнаються про борги це буде ср*ка, я буду винна в усіх гріхах мабуть доллар по 30 і анексія Крима також буде моя вина
У меня суммы жесть кф.юа тело 7, три месяца плачу по графику 1412 ещё 7400 должна, сос -5+%, майкредит 5 плюс просрочка месяц приложили розбить на 4 платежа не соглашаюсь уже 9тысяч, кредит +7000+%, кредит касса почти 7000 тело ....жесть короче....единственный выход который вижу ити к юристу пусть пишет иски и т.д про невизнання договору дійсним
Почитала 10 хвилин правила, уявила себе крутим професіоналом, ввела спочатку 10 баксів своїх, потім ще 10, ще 20, ще 50. Потім трошки з кредитки відкусила...Ну а потім по накатаній схемі, все як у всіх.