Tasia
Форумчанин
- Дописи
- 572
- Реакції
- 542
- Бали
- 1098
Tasia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене тільки зараз почнеться ця карусель,але знаю напевно,і хай це прочитають ці криси які так слідкують,заплачу тільки алекватним канторам,решту котрі будуть дуже борзі на х_й відправлятиму.Ви знаєте, у мене є запис розмови( просто повезло) де дівчина підтверджує д*більні дії кф юа, я звонила на гарячу лінію, де сама казала що от таке вони чворять. У мене в кредіт касса просрочки 3 дні, звонили не зрозуміло скіки, позвонили контактній особі, так кума сказала шо я в кпз, шукала гроші щоб їм заплатить, вчинила злочин, мене зловили, і тепер мій адвокат пише на них позов, що вони мене спонукали до вчинення злочину. Вони вже пропонують мені списання до тіла + тіло на 6 платежів розкинуть по 1100. Але ні, я не збираюся більше нічого платити, навіть якби могла все одно не платила б. Досить, у мене чоловік не Більше Гейтц. Та мабуть навіть він охринів від таких відсоткіа
. І сміялася, і співчувала, і не все розуміла. Набралася моральної підтримки, за що всім дякую. Дуже схожа ситуація у мене з Cosa_ Nostra , може трішки лайтовіше. Вмію набратися всього сповна, як собака ріп'яхів
. І з горілкою, і з чоловіками, а тепер з кредитами
. Я поки що плачу без просрочок. Пролонгацій майже не було. Брала один, закривала інший. Розумію, що це вже повна ж..па. Але незнаю як то можна взяти і не віддавати зовсім
. Ну одне діло ті нереальні % , що нараховують після просрочки, а тіло і % під який брали , якось би повертати не завадило б. Ну це моя думка. Хоч прочитане мною раніше те, що договір є не дійсним, дууууже спокушає кинути всі мої мфо
.
. Це все від безвиході. Я вже менше ніж 50% і брати не хочу, рука не піднімається.

. Ну і борг родичам тепер, які позичили 50тис в допомогу