У кого какие суммы задолженности по кредитам?

• Автор теми Автор теми Mulder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 408
  • Перегляди Перегляди 26K
Ви знаєте, у мене є запис розмови( просто повезло) де дівчина підтверджує д*більні дії кф юа, я звонила на гарячу лінію, де сама казала що от таке вони чворять. У мене в кредіт касса просрочки 3 дні, звонили не зрозуміло скіки, позвонили контактній особі, так кума сказала шо я в кпз, шукала гроші щоб їм заплатить, вчинила злочин, мене зловили, і тепер мій адвокат пише на них позов, що вони мене спонукали до вчинення злочину. Вони вже пропонують мені списання до тіла + тіло на 6 платежів розкинуть по 1100. Але ні, я не збираюся більше нічого платити, навіть якби могла все одно не платила б. Досить, у мене чоловік не Більше Гейтц. Та мабуть навіть він охринів від таких відсоткіа
В мене тільки зараз почнеться ця карусель,але знаю напевно,і хай це прочитають ці криси які так слідкують,заплачу тільки алекватним канторам,решту котрі будуть дуже борзі на х_й відправлятиму.

В мене тільки зараз почнеться ця карусель,але знаю напевно,і хай це прочитають ці криси які так слідкують,заплачу тільки алекватним канторам,решту котрі будуть дуже борзі на х_й відправлятиму.
Я буду платити тільки сос і кредіт плюс там тільки взяті не так давно і ні пролонгацій нічого не має ...а може й не буду. А от кф юа майкредіт і кредіт касса нафіг

Дінеро тиждень, Лоані 5 днів. З Дінерами три рази говорила, більше трубку не беру, нічого нового вони мені не скажуть, а я їм. Лоані не пощастило додзвонитися, а може й не дзвонили ще. З 10 дзвінків відповідала на 1. Нині прийшлося виключити телефон, батарея почала швидко сідати, а в мене електрика не казьонна і безсмертя мені не виписали аби час на ті балачки тратити. Вони певно думають, що я лотерею виграла. Наївніші від мене. До березня лишилося аж 700 грн. Якби не робила останні пролонгації то мала би на 5тис більше. А так і грошей нема і борги ті самі.
Мені конче треба влізти в якесь гімно по саме неможу. Я не вмію як всі нормальні люди - по трошки. Я як пила - то пила багато і часто аж поки не поняла, що в мене 2 стадія алкоголізму, тепер 5 років ні каплі. Як кавалєри - то по три-,штири одночасно, аж вухами лізла та любов. Тепер чужі чоловіки викликають такі самі емоції як вазонок чи стіна - безразлічіє. Як брати кредит - то нащо мені 3-4 тисячі? Дайте мені спочатку 20, а потім ще й 30. Йобанаврот. Я своєю смертю не помру.

Дінеро тиждень, Лоані 5 днів. З Дінерами три рази говорила, більше трубку не беру, нічого нового вони мені не скажуть, а я їм. Лоані не пощастило додзвонитися, а може й не дзвонили ще. З 10 дзвінків відповідала на 1. Нині прийшлося виключити телефон, батарея почала швидко сідати, а в мене електрика не казьонна і безсмертя мені не виписали аби час на ті балачки тратити. Вони певно думають, що я лотерею виграла. Наївніші від мене. До березня лишилося аж 700 грн. Якби не робила останні пролонгації то мала би на 5тис більше. А так і грошей нема і борги ті самі.
Мені конче треба влізти в якесь гімно по саме неможу. Я не вмію як всі нормальні люди - по трошки. Я як пила - то пила багато і часто аж поки не поняла, що в мене 2 стадія алкоголізму, тепер 5 років ні каплі. Як кавалєри - то по три-,штири одночасно, аж вухами лізла та любов. Тепер чужі чоловіки викликають такі самі емоції як вазонок чи стіна - безразлічіє. Як брати кредит - то нащо мені 3-4 тисячі? Дайте мені спочатку 20, а потім ще й 30. Йобанаврот. Я своєю смертю не помру.
Вот блин,хоть бы раз такая попалась на моем пути(((

Ой, та дай Бог, щоб померли в глибокій старості в крузі найрідніших людей!!!А за МФО я вже за цей час просто не думаю, ну переживаю звичайно до кого наступного вони доберуться, та все ж розумію, що все на що вони здатні - це тероризувати дзвінками і ВСЕ!!!А на рахунок Ваших пріколів з кавалєрами і т.д так це ж Вам і на руку)))Такою ще треба вміти бути!В мене брат, коли слухає за це все, каже "Блін, розкажи детальніше, я б в них понабирав і потім сказав, що вони лoxи і я іх кинув", я сміюсь з його оптимізму, але зрозуміла, що на дещо правда треба забити!!!Нормальні родичі і сусіди зрозуміють, я вде в цьому переконалась, а решта - допобачення-я незнаю вас, ви мене!!!

Чомусь так є,на чужих помилках не вчимось,лиш на своїх,то все буде добре час хороший лікар.

Перечитала всі повідомлення :wacko:. І сміялася, і співчувала, і не все розуміла. Набралася моральної підтримки, за що всім дякую. Дуже схожа ситуація у мене з Cosa_ Nostra , може трішки лайтовіше. Вмію набратися всього сповна, як собака ріп'яхів :russian_roulette:. І з горілкою, і з чоловіками, а тепер з кредитами:pleasantry:. Я поки що плачу без просрочок. Пролонгацій майже не було. Брала один, закривала інший. Розумію, що це вже повна ж..па. Але незнаю як то можна взяти і не віддавати зовсім:pardon:. Ну одне діло ті нереальні % , що нараховують після просрочки, а тіло і % під який брали , якось би повертати не завадило б. Ну це моя думка. Хоч прочитане мною раніше те, що договір є не дійсним, дууууже спокушає кинути всі мої мфо :prankster:.

Ще хтось запитував раніше за промокоди зі знижками, то у мене в манівео був 80% знижки , сслоан 75% , соскредит и е гроші теж 75%. І майкредіт 80%. Я за ними бігаю як мисливець за зайцем :vinsent:. Це все від безвиході. Я вже менше ніж 50% і брати не хочу, рука не піднімається.

Вот блин,хоть бы раз такая попалась на моем пути(((
Навіщо? Сиділи б уже в кредитах обоє по самі помідори:+1:

бл посчитала скоко с меня мои МФО хотят содрать : тело- 79830, хотят- 220700, е*анутся!!!:dash1::dash1::russian_roulette:
Я сьогодні теж рахувала, у мене 79 тис з %. А тіло десь 60. Я вже це не уточнювала:crazy:. Ну і борг родичам тепер, які позичили 50тис в допомогу:wacko::wacko:

Хм. ..а я весь цей час живу впроголодь, а такі суми , як виявляється, були у мене на руках:(

Самое обидное что из этой суммы около 10000 потрачено на себя, а остальное пролонгации!:eek:

В мене трохи більше, десь тисяч 20 буде на себе, але 2 тижні тому борг був 135 тисяч. А де все інше? Не здивуюсь, якщо ті мфошки мають одного керівника, який цим всім крутить. Бачить, що сроки піджимають, а на тобі новий зі знижечкою! І ти береш радіючи, як дитина, а по той бік екрана сидить розжирівший мфошник і потирає руки, як муха лапки....попалась на гачок рибка

В мене трохи більше, десь тисяч 20 буде на себе, але 2 тижні тому борг був 135 тисяч. А де все інше? Не здивуюсь, якщо ті мфошки мають одного керівника, який цим всім крутить. Бачить, що сроки піджимають, а на тобі новий зі знижечкою! І ти береш радіючи, як дитина, а по той бік екрана сидить розжирівший мфошник і потирає руки, як муха лапки....попалась на гачок рибка
Самое страшное что с доходом в 3000, выхода не вижу только суд, но в суд они не подают :(

Самое страшное что с доходом в 3000, выхода не вижу только суд, но в суд они не подают :(
А я б теж не платила, виплачувала б по одному, якби не моя робота. На родичів плювати , у мене з живих лише тато і сестра , поймуть . Свекри вкурсі, на сусідів пофіг, я часто переїжджаю , а от робота!!!! 20 років стажу не комільфо втрачати. ..

А я б теж не платила, виплачувала б по одному, якби не моя робота. На родичів плювати , у мене з живих лише тато і сестра , поймуть . Свекри вкурсі, на сусідів пофіг, я часто переїжджаю , а от робота!!!! 20 років стажу не комільфо втрачати. ..
Ну а я не работаю, мне попроще, родные и соседи в курсе, с МФО не общаюсь вообще!

Мені теж окрім як суду не вийде заплатити.
Я не працюю, за кордон не виходить поїхати бо веду якесь господарство і у чоловіка, який від мене набагато старший, перестаріла мама, яку саму дома вже не залишиш. За три-чотири тисячі нема сенсу йти на роботу бо половина тої зарплати піде на проїзд (я в селі), гардероб (мені коло хати багато не треба нарядів) і дома нічого не буде зроблено, прийдеся купувати те, що можна виростити без начальників і графіку.
Чоловік приїде, привезе якусь тисячу-півтора долярів. Я його обрадую (якщо звісно ніяке МФО йому до того часу у вайбер не напише) - люба моя половинка, ти там по 12 годин товкся, їв мівіну, спав по 5-6 годин, а я за останній рік набрала кредитів, вчилася в покер грати. Ай, небагато винні, якихось 80(?) тисяч, розслабся. А він скаже - та не переживай, люба дружино, на тобі всі гроші до копійки, я навіть не розбираюся, чаю сьорбну та й ще встигну на автобус, поїду далі заробляти..... Здається, що так не буде :nonon:
Максимум, що візьму - на Приватбанк, на мінімальні платежі. А решту МФО най чекає поки я з 100 грн зроблю 100 тисяч. В мене є якесь тьмяне світло в кінці тунелю.

Мене до тепер голова боліла де взяти, а їх тепер нехай болить як забрати. Так надоїло в цьому варитися, що готова послати і всі МФО і всіх сусідів і всіх родичів. Чоловік їде - гроші лишить мені на безбідне життя, а я на другий день вже під терміналом пихаю купюри і думаю - та ще двісті гривень поставлю, ще мені лишається...
к чьорту.

Не знаю какие суммы подозреваю что больше чем 200к грн, пускай и дальше рисуют ид*оты) как не давал ни копейки так и не дам)) Очередная смс пришла что ко мне приедут, но видимо 2 год все не доезжают

Назад
Угорі