Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Блин на них что вообще нет управы? У меня с мая просрочка писала письмо с просьбой о списании пени и штрафов и реструктуризации. Отказали сволочи... А вообще во время карантина не должна начисляться пеня..... Какие то не пробиваемые. Ну ничего буду ещё писатьО них не было слышно вообще.А пару дней назад обявились.Хотят 13000 тело 3000.Но я договорилась за 7000 закрываю и забываю.Жду сегодня пришлют гарантийный лист и закрою.
Просіть ще кажіть що у вас ще є кредити.У мене якийсь адекватний попався.Просила молила то послухав.
Краще шукайте гроші і закривайте бо такий треш почався що я в шоці поставили пів села на обзвон і звонять кожних 5 хвилин.Люди мені дзвонять і просять щоб щось зробила а я не можу нічого.
Поменяйте симку. Не идут на реструктуризацию. Самые конченыеВы как-то решили вопрос с монетка?
Ситуация таже,не знаю что и делать
А вы не знаете можно ли рекструктаризацию оформить по монетка,что бы не звонили?
Для чого писати? Принижуватися. ?!Блин на них что вообще нет управы? У меня с мая просрочка писала письмо с просьбой о списании пени и штрафов и реструктуризации. Отказали сволочи... А вообще во время карантина не должна начисляться пеня..... Какие то не пробиваемые. Ну ничего буду ещё писать
Поменяйте симку. Не идут на реструктуризацию. Самые конченые
Да хотела за тело договориться... Ну не хотят, как хотят?Для чого писати? Принижуватися. ?!
Не йдуть вони на поступки....
В мене 24 мфо 3 місяці всім дзвонили безбожно але я всім сказал що то шахраї...тепер уже 4-й 5-й місяць прострочки ніхто не дзвонить уже давно бо дехто помвнчв номери , а дехто послали їх.Незнаю що далі ,але я про них уже і забула..Я начитавшись історій людей в яких по 20мфо,бачу що в мене не так і погано,але трохи економимо і брату винна
Заблоковують картку ??Задовбали так, що закрила
Сказали що карту заблокують
В мене прострочена 8міс. Тишина. Переідично хтось там дзвоне. Але труколер в помічА как Монетка вела себя 3 месяца? У меня просрочка 2,5 месяца, пока тихие. Благополучно забываю про них, но в то же время на форуме пишут, что треш начинается спустя 3 месяца и длится также месяца 3. Просто интересно как они вели себя у Вас до 3х месяцев.
И монетка не устраивала вам террор?В мене прострочена 8міс. Тишина. Переідично хтось там дзвоне. Але труколер в поміч
Не знаю. Всім кому дзвонили посилали по дальше.И монетка не устраивала вам террор?
ох, какой букет))) звонить они всё равно будут, хоть миллион пообещайте. режим снежинки в помощь. сильно задалбывать звонками помимо монетки будут готівочка, е кеш и кредит+(это из личного опыта)Привіт форумчани.У мене катастрофа..Монетка поклала на автодозвон знайомих і вони в шоці дзвонять до мене просять , щоб я це припинила.Тіло було 3000 монетка хоче 13000 ,але просить закрити за 7000.Як ви думаете платитити чи краще почікати щоб ціну знизили.?Навіть після того як ми домовились що вони мені присилають гарантійний лист і я плачу їм цю суму у пятницю, вони всеодно дзвонять підкажіть, хто ще такі не адеквати...у мене такі мфо :Сос кредит
Май кредіт
Готівочка
манівео
мілоан
Єврогроші
е кеш
топ кредіт
Гроші всім
Кредіт про
Нові кредити
Бистрозайм
Глобал кредіт
містер мані
Кредіт каса
кредіт +
Швидкогроші
Кредіт 7
зе кредіт
мікрокеш
сслоан
кредіт ап
мані бум
ох, какой букет))) звонить они всё равно будут, хоть миллион пообещайте. режим снежинки в помощь. сильно задалбывать звонками помимо монетки будут готівочка, е кеш и кредит+(это из личного опыта)
нет, онлайн. сейчас тишина 3 месяца от них. вот в ожидании обзвона)А готівочку оформлювали на віділенні?
А нічо не знаєте за оформлення у віділенні?нет, онлайн. сейчас тишина 3 месяца от них. вот в ожидании обзвона)
я в БыстроЗайм оформляла в отделении. все то же, что и в личном кабинете, только за вас это делает сотрудникА нічо не знаєте за оформлення у віділенні?
Ні онлайнА готівочку оформлювали на віділенні?
Я вас чудово розумію. Я пережила те ж саме! Я після них почала ходити до психолога. Щоб заради дитини встояти, не зламатися. Зараз маю напис. Подала до суду, буду зносити. Після всіх стресів, ще їм платити?! Ви, тримайтесь. Все буде добре!!!!!!!!!!!1Давайте об'єднуватись, вони мені життя спортили... На роботі треш, все начальство поставили на автодозвон, а я в декреті місяць до пологів, трусить усю, сусідів яких я навіть не знаю, очі вилуплюють... Хочу якось їм насолити...
И кредит плюсА Я вас поздравляю. У вас джек пот. Автор собрали всех конченых. Вам еще в список смартивей и все
Дякую за підтримку. Мінетка подала на мене в суд. Чекаю документи від суду і буду воювати з ними.Я вас чудово розумію. Я пережила те ж саме! Я після них почала ходити до психолога. Щоб заради дитини встояти, не зламатися. Зараз маю напис. Подала до суду, буду зносити. Після всіх стресів, ще їм платити?! Ви, тримайтесь. Все буде добре!!!!!!!!!!!1