У кого була МОНЕТКА.?Поділіться досвідом?

• Автор теми Автор теми Лала
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 7K
  • Теґи Теґи
    monetka монетка
У меня монетка год просрочки, тело 1000грн сделали ИП с 6700 грн, самая дурная компания

Как вы договаривались? По Вайберу или в телефонном режиме?
Колектор подзвонив до мене на мій телефон яий я вказала що це телефон сестри.І я йому пояснила що в мене 24 крпдити що такі гроші я не можу наплатити і збила з 13000 до 7000 заплатила мені прислали гарантійний лист і відстали.Можна було б просити щоб за тіло закрити але я щось тупанула.Просто монетка може застосувати надпісь і заблокувати карти.Я подумала нащо мені ці суди на те саме вийде

О них не было слышно вообще.А пару дней назад обявились.Хотят 13000 тело 3000.Но я договорилась за 7000 закрываю и забываю.Жду сегодня пришлют гарантийный лист и закрою.

Просіть ще кажіть що у вас ще є кредити.У мене якийсь адекватний попався.Просила молила то послухав.

Краще шукайте гроші і закривайте бо такий треш почався що я в шоці поставили пів села на обзвон і звонять кожних 5 хвилин.Люди мені дзвонять і просять щоб щось зробила а я не можу нічого.
Да что Вы говорите....просить и умолять...Нет, я поползу на коленях, как минимум. Думаю, сработает. Сжалятся надо мной и вернут мне все мои деньги после суда. Сначала приплатит ублюдочный исполнитель, а потом и эти дегенераты сделают то же самое. Я не поленюсь и за 500 грн., снятых с меня, заплатить 840 судебного сбора и заставить их все это мне вернуть.

Да что Вы говорите....просить и умолять...Нет, я поползу на коленях, как минимум. Думаю, сработает. Сжалятся надо мной и вернут мне все мои деньги после суда. Сначала приплатит ублюдочный исполнитель, а потом и эти дегенераты сделают то же самое. Я не поленюсь и за 500 грн., снятых с меня, заплатить 840 судебного сбора и заставить их все это мне вернуть.
Если бы я не боялась что поставят на автодозвон деректора то я бы тоже забила ,а так пришлось как то закрывать эту шарагу.

В мене теж є монетка і теж просрочка 3 місяці.з тіла 3000 хочуть 11,домовлятися не хочуть.також обзвон всіх родичів
Вы как-то решили вопрос с монетка?
Ситуация таже,не знаю что и делать
Колектор подзвонив до мене на мій телефон яий я вказала що це телефон сестри.І я йому пояснила що в мене 24 крпдити що такі гроші я не можу наплатити і збила з 13000 до 7000 заплатила мені прислали гарантійний лист і відстали.Можна було б просити щоб за тіло закрити але я щось тупанула.Просто монетка може застосувати надпісь і заблокувати карти.Я подумала нащо мені ці суди на те саме вийде
А вы не знаете можно ли рекструктаризацию оформить по монетка,что бы не звонили?

Останнє редагування:

Ситуация таже,не знаю что и делать

А вы не знаете можно ли рекструктаризацию оформить по монетка,что бы не звонили?
Поки що ні,вони всерівно дзвонять, тероризують родичів але я на них забила болт,не хочуть домовлятися,то нічого не получать

Поки що ні,вони всерівно дзвонять, тероризують родичів але я на них забила болт,не хочуть домовлятися,то нічого не получать
монетка обнаглевшые твapu, я им столько выплатила, потом лишилась работы, перестала платить..они исполнительное открыли на меня

монетка обнаглевшые *****, я им столько выплатила, потом лишилась работы, перестала платить..они исполнительное открыли на меня
Не бійтеся з ними воювати)))!!
Вони...(тут матюк")))))))

хотелось бы, но как не знаю. вот и тут единомышлеников может найду, кто что подскажет. Что в таком случаи делать?
Давайте об'єднуватись, вони мені життя спортили... На роботі треш, все начальство поставили на автодозвон, а я в декреті місяць до пологів, трусить усю, сусідів яких я навіть не знаю, очі вилуплюють... Хочу якось їм насолити...

Давайте об'єднуватись, вони мені життя спортили... На роботі треш, все начальство поставили на автодозвон, а я в декреті місяць до пологів, трусить усю, сусідів яких я навіть не знаю, очі вилуплюють... Хочу якось їм насолити...
Я так почитала в интернете, много людей на них жалуются.. почему жже никто и не закроет

монетка обнаглевшые *****, я им столько выплатила, потом лишилась работы, перестала платить..они исполнительное открыли на меня
Давно у Вас просрочка? Как узнали об исполнительном?

Об'єднуватись, колективно писати заяви, скарги і т.д, чим більше нас буде тим скоріше нас почують
Вы почти полгода на форуме, а все туда же...
Есть ещё с петициями вариант...

Назад
Угорі