У кого була МОНЕТКА.?Поділіться досвідом?

• Автор теми Автор теми Лала
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 7K
  • Теґи Теґи
    monetka монетка
Если бы я не боялась что поставят на автодозвон деректора то я бы тоже забила ,а так пришлось как то закрывать эту шарагу.
У Вас 24 мфо, а как Вы будете всех остальных уговаривать чтобы не звонили на работу? Они в одном все дерьме варятся, сейчас один чмошник скажет другому, вот Иванова, умоляла меня что бы я на работу ей не звонил, закрыла за два тела... И понеслась.... Так что зря Вы это делали....

Давайте об'єднуватись, вони мені життя спортили... На роботі треш, все начальство поставили на автодозвон, а я в декреті місяць до пологів, трусить усю, сусідів яких я навіть не знаю, очі вилуплюють... Хочу якось їм насолити...
Дорогенька, виключіть свій телефон, нехай вони щезнуть, потвори! Заспокойтеся, дитинка теж переживає стрес разом із вами.
Всі мфо пов'язані між собою. Тому просто чекати.

Монетка каже що відправить додому групу
З монетки дзвонили казав пацан що приїде інспектор по місцю прописки . Може приїхати чи ні ??? В кого було таке??

Останнє редагування:
О них не было слышно вообще.А пару дней назад обявились.Хотят 13000 тело 3000.Но я договорилась за 7000 закрываю и забываю.Жду сегодня пришлют гарантийный лист и закрою.

Просіть ще кажіть що у вас ще є кредити.У мене якийсь адекватний попався.Просила молила то послухав.

Краще шукайте гроші і закривайте бо такий треш почався що я в шоці поставили пів села на обзвон і звонять кожних 5 хвилин.Люди мені дзвонять і просять щоб щось зробила а я не можу нічого.
Продали Дельті на перший день прострочення

Львів
А що,це був мій перший кредит і я зі страху зробила все що сказали(((

Назад
Угорі