У дружини епилепсия, борги, багато сплачено процентів

• Автор теми Автор теми AntyMFO
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 2K

AntyMFO

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
108
Бали
3625
AntyMFO не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ненормативная лексика!
Привіт. Ми з жінкою уже тиждень в прострочках. Жінка офіційно інвалід. Діагноз епілепсія. Залізли в це гімно(мфо) ще 1.5 року назад. Платили, закривали, перекривали, лонгували як могли. Тиждень назад всі захворіли (4 людини) і зайшли в прострочки. Ну уступки не пішли з перших днів. На фоні дзвінків від цих бандитів у жінки почались приступи епілепсії. Я поміняв сімки собі і жінці. Ще батькам поміняю, щоб не за#обували. Я вирішив, ці шараги більше від моєї сім'ї не получать ні копійки. За 1.5 року десь видоїли 300 тис процентів. Розробляю план війни з ними. До речі, приступів не було десь рік. І я це їм не прощу, с@ки. Питання до форумчан, хто що порадить?

Привіт. Ми з жінкою уже тиждень в прострочках. Жінка офіційно інвалід. Діагноз епілепсія. Залізли в це гімно(мфо) ще 1.5 року назад. Платили, закривали, перекривали, лонгували як могли. Тиждень назад всі захворіли (4 людини) і зайшли в прострочки. Ну уступки не пішли з перших днів. На фоні дзвінків від цих бандитів у жінки почались приступи епілепсії. Я поміняв сімки собі і жінці. Ще батькам поміняю, щоб не **********. Я вирішив, ці шараги більше від моєї сім'ї не получать ні копійки. За 1.5 року десь видоїли 300 тис процентів. Розробляю план війни з ними. До речі, приступів не було десь рік. І я це їм не прощу, cyku. Питання до форумчан, хто що порадить?
Бережкиіть жінку и себе
Відкладайте гроші на юриста ,у разіякщо подадуть до суду щоб ви змогли захистити себе
Їм вже досить платити ,хай там камені жруть

Бережкиіть жінку и себе
Відкладайте гроші на юриста ,у разіякщо подадуть до суду щоб ви змогли захистити себе
Саме обідно, що у всіх були лояльними клієнтами. До речі, я офіційно також інвалід(травма ноги). Вони наїхали на двох інвалідів і двох пенсіонерів. Поки що чекаю. Тільки вайбер включений.

Вони наїхали на двох інвалідів і двох пенсіонерів.
они в курсе об этом? а если бы и в курсе были, им пофиг
Розробляю план війни з ними.
для начала - не платить и по максимуму минимизировать возможность выйти с вами на связь

AntyMFO, берегите здоровье свое и близких!

по поводу плана- читайте разделы по своим мфЧмо и вырабатывайте свой план; пенсию переводите на почту! карты закрывайте!
Мы с вами, держитесь!

Саме обідно, що у всіх були лояльними клієнтами.
Они "хорошие" пока им деньги мешками несут, а нет денег - сразу сущность свою скотскую показывают :) Пытаться договорится на ранних сроках просрочки вообще не вариант - только больше долбить будут. Симки поменяли - это правильно, карточки засвеченные в МФО тоже поменяйте - будут пытаться денег с них снять.

Привіт. Ми з жінкою уже тиждень в прострочках. Жінка офіційно інвалід. Діагноз епілепсія. Залізли в це гімно(мфо) ще 1.5 року назад. Платили, закривали, перекривали, лонгували як могли. Тиждень назад всі захворіли (4 людини) і зайшли в прострочки. Ну уступки не пішли з перших днів. На фоні дзвінків від цих бандитів у жінки почались приступи епілепсії. Я поміняв сімки собі і жінці. Ще батькам поміняю, щоб не **********. Я вирішив, ці шараги більше від моєї сім'ї не получать ні копійки. За 1.5 року десь видоїли 300 тис процентів. Розробляю план війни з ними. До речі, приступів не було десь рік. І я це їм не прощу, cyku. Питання до форумчан, хто що порадить?
Список мфо напишіть, розмір боргу тіло/відсотки...

Список мфо напишіть, розмір боргу тіло/відсотки...
Тіло самі більші манівео, укрпозика, дінеро, кредит плюс, алекс кредіт. Там тіло від 10 до 20 тис. Всі інші (біля 10 шт) від 2 до 6т. Брались на лонгації цих великих. У кабінети не заходжу, щоб не псувати собі нерви. По процентах знаю тільки манівео у жінки з 21т за 4 дні зробили 70т. А ми були у них на найвищому рівні лояльності. Андронікова скоро згадає 2018рік. Я це так не залишу. Як нараховувати такі проценти в такий час, тим більше у нас червона зона.
Они "хорошие" пока им деньги мешками несут, а нет денег - сразу сущность свою скотскую показывают :) Пытаться договорится на ранних сроках просрочки вообще не вариант - только больше долбить будут. Симки поменяли - это правильно, карточки засвеченные в МФО тоже поменяйте - будут пытаться денег с них снять.
Ми встигли зняти, бо вони уже пробували списувати. Там зараз по нулях.
Бережкиіть жінку и себе
Якщо чесно, то до цього форума у мене були уже різні думки(самогубство). Але у нас дитина майже 3 роки, яку при народженні ми також ледве з реанімації витягли. Слава богу тепер все ок. Я вважаю, що ми не заслуговуємо на таке.

Останнє редагування:
Закінчити план і всього найкращого) думаю всі поради ви вже прочитали... А діагноз.... ну їм поx...

Якщо чесно, то до цього форума у мене були уже різні думки(самогубство). Але у нас дитина майже 3 роки, яку при народженні ми також ледве з реанімації витягли. Слава богу тепер все ок. Я вважаю, що ми не заслуговуємо на таке.
Вам есть ради кого жить!!! Даже думать забудьте о том, что написали!!!! Вы нужны своей семье!!! Никакие кредиты не стоят жизни!!!

Якщо вирішили не платити, тоді Вам до дупи всі їх пропозиції, номери змінили і дуже правильно. Пенсію свою і дружини переведіть на Укрпошту. Я з чоловіком також нічого повертати не збираюсь. Вже 2, 5 роки ні з ким не спілкуємось. Написи почали робити, але ми їм зносимо, на такі випадки відкладали гроші.
Так що вітаю Вас в нашій великій сім'ї

ми були у них на найвищому рівні лояльності.
Пока их кормили... По телам,смотрю,не плохо прокачанные. Займитесь семьёй и друг другом,ребенком.. Не стоит тратить нервы и здоровье на МФО. Берегите себя и близких

Вам есть ради кого жить!!! Даже думать забудьте о том, что написали!!!! Вы нужны своей семье!!! Никакие кредиты не стоят жизни!!!
На даний момент я думаю що зробити, щоб у них такі думки були. Особливо манівео(з них все почалося)
Пока их кормили... По телам,смотрю,не плохо прокачанные. Займитесь семьёй и друг другом,ребенком.. Не стоит тратить нервы и здоровье на МФО. Берегите себя и близких
За 1.5-2 роки вони добре прокачують..... Поки все добре. Ну а потім....................

Останнє редагування:
Тіло самі більші манівео, укрпозика, дінеро, кредит плюс, алекс кредіт. Там тіло від 10 до 20 тис. Всі інші (біля 10 шт) від 2 до 6т. Брались на лонгації цих великих. У кабінети не заходжу, щоб не псувати собі нерви. По процентах знаю тільки манівео у жінки з 21т за 4 дні зробили 70т. А ми були у них на найвищому рівні лояльності. Андронікова скоро згадає 2018рік. Я це так не залишу. Як нараховувати такі проценти в такий час, тим більше у нас червона зона.
Зберіть тисяч 10 на адвоката. Зараз вам рано звертатись, але коли відкриють на вас виконавче - я б порадив когось з форуму, розділ "юристи". Підписуєте договір і вперед. Одразу обговорюйте, щоб ці кошти, як юридична допомога були повернуті з того, хто відкриє на вас виконавчий напис нотаріуса. Тобто ви їх через 3-4 місяці назад повернете.
Сім карти собі, дружині, батькам, міняйте....
Або чекайте пропозицій оплати за тіло, без відсотків, або ще сильніший мороз...

Питання до форумчан, хто що порадить?
Банковские карты перевыпустить. Соцсети - подумать, если вы там не анонимно, лучше на время закрыть полностью. Или даже удалить. Меньше людей найдут и меньше нервов будет потрачено. Пенсию на укрпочту - хорошая идея. В нал постепено отложить 5 тыс грн хотя бы. Лучше больше. На снос ИНН и какие-то проблемы. Мало ли.
Дальше - жить и радоваться жизни. Ребенком заниматься. Жену любить. И плевать на эти шараги.

берегите жену а мфо это просто мусор у самого больше 20 мфо тоже инвалид я просто забил уже 3 года

Якщо вирішили не платити, тоді Вам до дупи всі їх пропозиції, номери змінили і дуже правильно. Пенсію свою і дружини переведіть на Укрпошту. Я з чоловіком також нічого повертати не збираюсь. Вже 2, 5 роки ні з ким не спілкуємось. Написи почали робити, але ми їм зносимо, на такі випадки відкладали гроші.
Так що вітаю Вас в нашій великій сім'ї
Через якого юриста зносите написи, якщо не секрет в приватні повідомлення будь-ласка.

Назад
Угорі