У дружини епилепсия, борги, багато сплачено процентів

• Автор теми Автор теми AntyMFO
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 2K
Розробляю план війни з ними. До речі, приступів не було десь рік. І я це їм не прощу, cyku. Питання до форумчан, хто що порадить?
Самая лучшая месть игнорить их и не платить им ни копейки.

Через якого юриста зносите написи, якщо не секрет в приватні повідомлення будь-ласка.
Скажу Вам так: на форумі всі юристи вже з напрацьованою практикою в ціх питаннях. Можете почитати відгуки про них і обрати на майбутнє. Вам ще зарано про це думати, почитайте трішки форум, що пишуть юристи, тоді самі зрозумієте, до кого краще звертатись.

Останнє редагування:
Саме обідно, що у всіх були лояльними клієнтами. До речі, я офіційно також інвалід(травма ноги). Вони наїхали на двох інвалідів і двох пенсіонерів. Поки що чекаю. Тільки вайбер включений.
Я думаю. им все равно инвалиды вы или нет. может даже фора
Тіло самі більші манівео, укрпозика, дінеро, кредит плюс, алекс кредіт. Там тіло від 10 до 20 тис. Всі інші (біля 10 шт) від 2 до 6т. Брались на лонгації цих великих. У кабінети не заходжу, щоб не псувати собі нерви. По процентах знаю тільки манівео у жінки з 21т за 4 дні зробили 70т. А ми були у них на найвищому рівні лояльності. Андронікова скоро згадає 2018рік. Я це так не залишу. Як нараховувати такі проценти в такий час, тим більше у нас червона зона.

Ми встигли зняти, бо вони уже пробували списувати. Там зараз по нулях.

Якщо чесно, то до цього форума у мене були уже різні думки(самогубство). Але у нас дитина майже 3 роки, яку при народженні ми також ледве з реанімації витягли. Слава богу тепер все ок. Я вважаю, що ми не заслуговуємо на таке.
Ну червона зона не показатель. Они же не начисляют пени согласно закону. Но неправомерные проценты-пожалуйста
Саме обідно, що у всіх були лояльними клієнтами. До речі, я офіційно також інвалід(травма ноги). Вони наїхали на двох інвалідів і двох пенсіонерів. Поки що чекаю. Тільки вайбер включений.
Лояльные клиенты до просрочки... После просрочки ты уже не клиент, и все твои заслуги аннулирются. И. к сожалению, если даже в общении с государственными органами ваш статус мало кому интересен, извините уж. то мфо тем более. Может черный юмор: они скорее из вас сделают инвалида 1 степени, хотя бы морально, этл факт...

Останнє редагування:

Ну червона зона не показатель. Они же не начисляют пени согласно закону. Но неправомерные проценты-пожалуйста
Ми спочатку просили заморозити борг, а у відповідь ультиматуми і тиск. Це таких кілька мфо. А дальше (при появі перших приступів у жінки) я зробив рішення, що більше ніяке мфо не получить від мене ні копійки.

Ми спочатку просили заморозити борг, а у відповідь ультиматуми і тиск. Це таких кілька мфо. А дальше (при появі перших приступів у жінки) я зробив рішення, що більше ніяке мфо не получить від мене ні копійки.
Я ще на старі сімки поставлю переадресацію на номера генеральної прокуратури. Най ті послухають, що ці тварі витворяють.

Лояльные клиенты до просрочки... После просрочки ты уже не клиент, и все твои заслуги аннулирются. И. к сожалению, если даже в общении с государственными органами ваш статус мало кому интересен, извините уж. то мфо тем более. Может черный юмор: они скорее из вас сделают инвалида 1 степени, хотя бы морально, этл факт...
Чуть не довели.... Щонайменше до мікроінсульту.

Ну и правильно, меньше общайтесь и выходите на контакт, глядишь и толку будет больше

Я ще на старі сімки поставлю переадресацію на номера генеральної прокуратури. Най ті послухають, що ці тварі витворяють.

Чуть не довели.... Щонайменше до мікроінсульту.
Поставьте блокиратор звонков, у меня телефон месяц молчит вообще аж страшно. И следите за реестрами.
Я думаю, с мфо проводить переговоры себе дороже, ждите, предложат-сможете оплатите, нет-ждите предложений. Но не вступайте ни в какие переговоры, вы же общаетесь как правило с "говорящими головами" которые ничего не решают, а просто давят морально

Ну и правильно, меньше общайтесь и выходите на контакт, глядишь и толку будет больше

Поставьте блокиратор звонков, у меня телефон месяц молчит вообще аж страшно. И следите за реестрами.
Поміняв сімки поки що, нехай нерви підлічу. Хочу спокою.

Напишите сами жалобу в НБУ, финскаргу, киберполицию, от третьих лиц руководству самой мфо или коллекторов

Поміняв сімки поки що, нехай нерви підлічу. Хочу спокою.
Да звонки вам это лайт. Я их и не вижу, только читаю в антиспаме смешные названия. Главное работу и окружение предупредить
НБУ під ними, толку мало....
Ерунда, что бы кто ни говорил, я вот пишу и главное пишет окружение-результат есть реально, что бы они не отвечали, а мало мальскую проверку сделать обязаны. Напишите, увидите результат

Да звонки вам это лайт. Я их и не вижу, только читаю в антиспаме смешные названия. Главное работу и окружение предупредить
Працюю сам на себе, оточення попередив, навіть батьків, яким за 70

И потом звонки должнику -это только начало...Надо упреждать ситуацию

Працюю сам на себе, оточення попередив, навіть батьків, яким за 70
Ну тогда все ОК не волнуйтесь. Просто поставьте любой антиспам и блокировку сообщений с незнакомых номеров и все. Берегите себя и жену, мфо как тараканы выживут всегда...

У меня Манивео тоже просрочка, звонит Таллион, ну так что
Також бралось, щоб перекрити, але батько в курсі, все розуміє.
Ну правильно обьясните своим как можете, ну если нет денег, блин, где их взять? Все будет хорошо. У вас не самое плохое положение, уж поверьте. Берегите жену, отца и всех родственников-вот это уж не вернуть, даже за тело /черный юмор/

Ну тогда все ОК не волнуйтесь. Просто поставьте любой антиспам и блокировку сообщений с незнакомых номеров и все. Берегите себя и жену, мфо как тараканы выживут всегда...
Так ТС симки поменял. Зачем блокировка? От кого?

У меня Манивео тоже просрочка, звонит Таллион, ну так что

Ну правильно обьясните своим как можете, ну если нет денег, блин, где их взять? Все будет хорошо. У вас не самое плохое положение, уж поверьте. Берегите жену, отца и всех родственников-вот это уж не вернуть, даже за тело /черный юмор/
Вже пояснив.....

Та да, но нужно же человека успокоить...А кстати что по поводу карточных счетов?
Так ТС симки поменял. Зачем блокировка? От кого?
Я так прониклась...
Ну все, я сама такая же, надо думаю время переждать

Назад
Угорі