У дружини епилепсия, борги, багато сплачено процентів

• Автор теми Автор теми AntyMFO
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 2K
Приват 4000. Ліміт 0. Альфа-банк 12000 гашу мінімальними.
Так у вас все класс, живите спокойно, тратьте время и деньги на лечение жены...
Не платите лишнего мфо, лучше маржу используйте на отдых, а потом разьеретесь

Так у вас все класс, живите спокойно, тратьте время и деньги на лечение жены...
Я ледь поставив на місце цю епилепсию. Колись припадки були по 2 рази в місяць. 3 роки їздили лікарнями.

Я ледь поставив на місце цю епилепсию. Колись припадки були по 2 рази в місяць. 3 роки їздили лікарнями.
Ну тем более, сосредоточьтесь на этом. При чем здесь какие то мифические долги? Вам жену нужно спасать, шлите их всех, считайте, что ничего не должны никому..

Ну тем более, сосредоточьтесь на этом. При чем здесь какие то мифические долги? Вам жену нужно спасать, шлите их всех, считайте, что ничего не должны никому..
Тепер так і буде.....
Тепер так і буде.....
Але я все одно буду розробляти план помсти, в якості морального ущербу.

Лучше напишите все то, что на форуме в обращении НБУ или в киберполицию, действует, отвечаю..
І для початку заспокойтесь, а то на емоціях наробите дурниць
Кому мстить? Нет это борьба с ветряными мельницами, себе дороже...,
Привіт. Ми з жінкою уже тиждень в прострочках. Жінка офіційно інвалід. Діагноз епілепсія. Залізли в це гімно(мфо) ще 1.5 року назад. Платили, закривали, перекривали, лонгували як могли. Тиждень назад всі захворіли (4 людини) і зайшли в прострочки. Ну уступки не пішли з перших днів. На фоні дзвінків від цих бандитів у жінки почались приступи епілепсії. Я поміняв сімки собі і жінці. Ще батькам поміняю, щоб не за#обували. Я вирішив, ці шараги більше від моєї сім'ї не получать ні копійки. За 1.5 року десь видоїли 300 тис процентів. Розробляю план війни з ними. До речі, приступів не було десь рік. І я це їм не прощу, с@ки. Питання до форумчан, хто що порадить?
Какой там план. Если нет денег платить по телу, сидите спокойно и отложите на снос ИНН.

Останнє редагування:
Лучше напишите все то, что на форуме в обращении НБУ или в киберполицию, действует, отвечаю..

Кому мстить? Нет это борьба с ветряными мельницами, себе дороже...,

Какой там план. Если нет денег платить по телу, сидите спокойно и отложите на снос ИНН.
Поки що так і буде....... Дякую за підтримку і поради.

Поки що відморозились від цих шараг(поміняли сімки, соціальні скрили, один вайбер дихає)..... Зализуємо морально-психологічні рани.

Поки що відморозились від цих шараг(поміняли сімки, соціальні скрили, один вайбер дихає)..... Зализуємо морально-психологічні рани.
Дуже правильно.Успіху Вам,і здоров'я.

Назад
Угорі