Touni, дякую що покликав. Дійсно цікаво) зараз закінчу з роботою і перегляну)
Підтримка Турбогроші, почитав я вас всіх… Впринципі нічого цікавого ви з себе не представляєте. Сама звичайна посередність.
Я не сильно вас здивую, якщо відверто скажу що не маю до вас жодної поваги. Абсолютно. Навіть більше ніж просто не маю поваги - я маю зневажливе ставлення до всіх людей що працюють в ланці мікрокредитування. Це з власного досвіду як користування послугами, так і про надання послуг вашим колегам з інших організацій. Правила форуму забороняють мені більш відверто і прямо звертатись до вас, то ж буду стриманим.
Маю кілька питань. Як до компанії, так і до чергового менеджера який це читає.
1. Яка реальна відсоткова ставка? Всі тут розпинались про 1% на день (365%річних). Сайт пише про 2700%. Щось десь не клеїться. Якщо спочатку читати дрібний шрифт, то можна побачити якісь нюанси.
2. Ви так пишете про ризики, що хочеться разом з вами сісти і плакати. 30% людей вам не повертають кредити…. Не виникало думок чому так відбувається? Можливо причина саме в 200% штрафів? Чи може через те що з 8000грн я за рік віддам майже 50 000 і це без штрафів?) Можна не писати що не даєте кредити на рік, але давай чесно - пролонгації у вас є. Тому можемо вважати що даєте і на 10 років.
Для мене це максимально безглуздо. Створювати ризики, щоб потім писати про вимушені вимушені міри.
Задрати відсоткову ставку, дописати 200% штрафів дрібним шрифтом та заховати реальні розрахунки для людини якій тут і зараз треба гроші - ось в цьому і сенс мікрокредитування.
3. Хтось з цього аккаунта писав, що сам мав кредити і тільки завдяки ним зміг вибратись. Є питання. Як він потрапив до ситуації коли дуже треба були гроші? Чому не взяв у близьких? Як віддав відсотки? Мені це цікаво, бо викликає дуже багато сумнівів. Або він не вміє рахувати, або це чийсь родич, якого посадили із скрипом перед монітором просто щоб вдруге не витягати його з кредитної кабали. При прийомі на роботу до фін.установ можуть переглядати історію. І це точно негативно вплинуло б на його прийом на роботу.
4. З якою метою ваша ТОВка сюди прийшла?
Можна не писати про можливість вирішення проблем. Не вірю. Для вирішення проблем у вас є відділ гарнітуроголових. Цілий відділ. Який отримує зарплату. І при дзвінках вони ж не просто так запитують чому не сплачено вчасно кредит? І не просто так називають дату коли треба сплатити, незважаючи на ситуацію позичальника. Турбота потрібна там, а не тут. І ви мали б це розуміти. Але чомусь ви тут. Повторю питання - з якою метою сюди прийшли?
Раджу кожному, хто буде відповідати з даного аккаунта ознайомитись з
правилами форуму. Корисно буде дізнатися за що саме можу забанити. Як я особисто, так і будь хто інший з модераторів.
Гарного дня не буду бажати. Не хочу.