Voda4ka
Форумчанин
- Дописи
- 264
- Реакції
- 88
- Бали
- 5125
Voda4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чим завидуватиЯ Вам завидую)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чим завидуватиЯ Вам завидую)
Мене трохи пізно привів, але дякую...)Живіть звичайним житям! а будут дошкуляти- пишіть сюди, вам точно допоможуть. Головне, щ ви вже тут )) Я також не перестаю дякувати Богу та інтернету.що привів мене сюди!
как показал форум в последнее время, на кредиткассу бесполезно писать в нацкомЯ ніяк не можу написати скаргу нацкомфин на кредит касу, голова не варить зовсім. Можливо хтось має зразок, і підкаже як правильно грамотно написати?
Post automatically merged:
((( як з ними справляєтесь? Співчуваю Вам. У мене 6 і я вже з розуму схожу.
Дзвонять, листів ще не було.
Тем что мало мфоЧим завидувати
Попробувати можна, а на які МФО діють???как показал форум в последнее время, на кредиткассу бесполезно писать в нацком
вони перестають начисляти відсотки через якийсь термінЯ ніяк не можу написати скаргу нацкомфин на кредит касу, голова не варить зовсім. Можливо хтось має зразок, і підкаже як правильно грамотно написати?
((( як з ними справляєтесь? Співчуваю Вам. У мене 6 і я вже з розуму схожу.
Дзвонять, листів ще не було.
качай гроши, клай.. остальных еще не встречалПопробувати можна, а на які МФО діють???
Клай списав щось? В мене на поступки не йдуть. Вже прийшло перше письмо на поштукачай гроши, клай.. остальных еще не встречал
нет. я с ими не общаюсь. читал здесь что нацком на них действует отлично. сразу оставляют тело +% до просрочкиКлай списав щось? В мене на поступки не йдуть. Вже прийшло перше письмо на пошту
Ну я на них написала в нацком. Чекаю що відпишутьнет. я с ими не общаюсь. читал здесь что нацком на них действует отлично. сразу оставляют тело +% до просрочки
ну и нормально. я тоже жду. пока тишинаНу я на них написала в нацком. Чекаю що відпишуть
У вас скільки просрочка?ну и нормально. я тоже жду. пока тишина
напевне продаои вас каллам.. хаха. живіть спокійно))Підскажіть будь ласка.В мене алекс і кредит каса прострочка десь 3 місяця зараз глянув в убк пише що кредити закриті що це значить?
месяцУ вас скільки просрочка?
после продажи калам история долго будет длиться. мне кажется что каллы скупают эти договора в надежде что когда-то будет закон исходя с которого можно будет поиметь прилично. своеобразная инвестициянапевне продаои вас каллам.. хаха. живіть спокійно))
35 днів
Главное что бы не в ближайшее года 3 пока не истечёт срок Давностимесяц
после продажи калам история долго будет длиться. мне кажется что каллы скупают эти договора в надежде что когда-то будет закон исходя с которого можно будет поиметь прилично. своеобразная инвестиция
не позволят.Главное что бы не в ближайшее года 3 пока не истечёт срок Давности
Ну а сума большаяТем что мало мфо
Сьогодні спілкувався з одним юристом. Радить писати в нацком з вимогою запитом чи є в кредит каси ліцензія і не платити пролонг, а домовлятися за тіло кредиту. Електр підпис, ці цифри що ми вводили в межах закону і договір є законним( якось так... Якщо суд, то максимум тіло і %. + послуги юриста. От тому, хотілося б знати думку ще фахіфців цього напрямку.А юристы молчат, но они обязательно напишут своё мнение...