Цікавить думка юристів. МФО. Як вилазити з кредитної ями?

• Автор теми Автор теми Марік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Живіть звичайним житям! а будут дошкуляти- пишіть сюди, вам точно допоможуть. Головне, щ ви вже тут )) Я також не перестаю дякувати Богу та інтернету.що привів мене сюди!
Мене трохи пізно привів, але дякую...)

Я ніяк не можу написати скаргу нацкомфин на кредит касу, голова не варить зовсім. Можливо хтось має зразок, і підкаже як правильно грамотно написати?
Post automatically merged:

((( як з ними справляєтесь? Співчуваю Вам. У мене 6 і я вже з розуму схожу.

Дзвонять, листів ще не було.
как показал форум в последнее время, на кредиткассу бесполезно писать в нацком

Я ніяк не можу написати скаргу нацкомфин на кредит касу, голова не варить зовсім. Можливо хтось має зразок, і підкаже як правильно грамотно написати?

((( як з ними справляєтесь? Співчуваю Вам. У мене 6 і я вже з розуму схожу.

Дзвонять, листів ще не було.
вони перестають начисляти відсотки через якийсь термін

Клай списав щось? В мене на поступки не йдуть. Вже прийшло перше письмо на пошту
нет. я с ими не общаюсь. читал здесь что нацком на них действует отлично. сразу оставляют тело +% до просрочки

Підскажіть будь ласка.В мене алекс і кредит каса прострочка десь 3 місяця зараз глянув в убк пише що кредити закриті що це значить?
напевне продаои вас каллам.. хаха. живіть спокійно))

У вас скільки просрочка?
месяц

напевне продаои вас каллам.. хаха. живіть спокійно))
после продажи калам история долго будет длиться. мне кажется что каллы скупают эти договора в надежде что когда-то будет закон исходя с которого можно будет поиметь прилично. своеобразная инвестиция

А юристы молчат, но они обязательно напишут своё мнение...

месяц

после продажи калам история долго будет длиться. мне кажется что каллы скупают эти договора в надежде что когда-то будет закон исходя с которого можно будет поиметь прилично. своеобразная инвестиция
Главное что бы не в ближайшее года 3 пока не истечёт срок Давности

А юристы молчат, но они обязательно напишут своё мнение...
Сьогодні спілкувався з одним юристом. Радить писати в нацком з вимогою запитом чи є в кредит каси ліцензія і не платити пролонг, а домовлятися за тіло кредиту. Електр підпис, ці цифри що ми вводили в межах закону і договір є законним( якось так... Якщо суд, то максимум тіло і %. + послуги юриста. От тому, хотілося б знати думку ще фахіфців цього напрямку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі