Три дні тишини і взрив мозку.

• Автор теми Автор теми Надія3112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
І заблокувати їх неможливо 1 000 000 різних номерів
Чи є можливість закрити їх за тіло?
Поки що за 3 місяці ніяких пропозицій від них.
Олні погрози і шалені відсотки
Зачем блокировать 1000 000 номеров, когда можно поменять всего один, свой, и спокойно жить? Ведь по сути, любое их предложение выйдет дороже, чем можно самим себе придумать и воплотить в жизнь...

Не дзвонили три дні.
Сьогодні прорвало їх.
З 9 ранку телефонують кожні 2-3хв.
Іншим шарашкам шансу просто нема додзвонитися.

Задовбали.
3 місяці пройшло, а вони ніяк не заспокоються
У мене 4міс.Вже тиждень повна тиша від них)Я нарешті включила звук на телефоні)

Доброго ранку. У мене 4 місяць прострочки, і взрив мозку від понеділка і не тільки мені усім співробітникам, і їхнім сім'ям і моїй родині, і сосідам це просто якесь пекло, і на роботі усі до мене ходять зроби щось я кажу не знаю як і що, сказали з понеділка будуть зі мною розбиратись що це за дзвінки бо усіх це заморило уже. я з ними на зв'язок не вихожу, а вони наярюють у мене стоїть блокіровка на номера, але не спасає від людського гніву. Що робити з ними усіма не знаю ?

А і синочок однієї з співробітниць сказав що розбирайтесь із нею бо якщо я почну то прославиться вона на увесь інтернет і на усю краю і на телебачення він також звернеться ?
У мене 300 днів просрочка,не турбують вже 200 днів..Я взагалі,задаюся питанням: "А вони живі"

Доброго ранку. У мене 4 місяць прострочки, і взрив мозку від понеділка і не тільки мені усім співробітникам, і їхнім сім'ям і моїй родині, і сосідам це просто якесь пекло, і на роботі усі до мене ходять зроби щось я кажу не знаю як і що, сказали з понеділка будуть зі мною розбиратись що це за дзвінки бо усіх це заморило уже. я з ними на зв'язок не вихожу, а вони наярюють у мене стоїть блокіровка на номера, але не спасає від людського гніву. Що робити з ними усіма не знаю ?

А і синочок однієї з співробітниць сказав що розбирайтесь із нею бо якщо я почну то прославиться вона на увесь інтернет і на усю краю і на телебачення він також звернеться ?
Сынка нах... прямым текстом, а будет выеб... мы его прославим на всю Украину! Или пусть вам займ закроет за просто так...

Не дзвонили три дні.
Сьогодні прорвало їх.
З 9 ранку телефонують кожні 2-3хв.
Іншим шарашкам шансу просто нема додзвонитися.

Задовбали.
3 місяці пройшло, а вони ніяк не заспокоються
сегодня, причём никакого взрыва не заметил, даже звоночка. а вот в будках собаки ненагавканные остались.
на душе приятно то как.
1614457463139.webp

Хай звернеться, можу навіть номери дати, куди бігти. Бо колеги з ТБ все хочуть "гаряченьке" про колекторів назнімати, як вони народ доводять й остатні гроші витрушують. Чи він реально вірить, що медійники будуть проти вас? Тут теж не дурні і теж з кредитами

Сынка нах... прямым текстом, а будет выеб... мы его прославим на всю Украину! Или пусть вам займ закроет за просто так...
Мені одне цікаво,а чим він прослявляти іі то буде???тим що в неі кредити є і йому позвонили?це маразм...хлопчина слави хоче,не знає як вирулити ..от і наіжа..Але таких наізників треба культурно послати відпочивати і хай остине ...

По мивине надо уточнить.
Если подорожала, то они будут ещё более агрессивными)
Самый лучший работник - голодный работник.
Здорощада на 50копійок сьогодні дивитися в магазині ?

А чому номер не зміните?
Виключіть звук і наплюйте?
У меня уже три недели как отключен звук на телефоне, прямо сейчас не могу поменять номер, но со временем это сделаю, заметил что чем меньше видишь их звонки и сообщения тем легче, меньше этой дурости в голову лезет.
На счет сообщений с колажами, во первых в настройках вайбера выставил что бы не видно было он-лайн я или нет, и прочитал я сообщение или нет. С левых номеров вообще не открываю сообщения, удаляю и все, так проще тоже, зачем лишний раз читать ихнюю бреятину и нервничать.
Еще у меня заблокировано около 400 номеров, мне звонят где-то 30-40 раз на день(на первых порах было 100+ звонков за день) так вот где-то 90% этих звонков из заблокированных мной номеров, они только в журнале отображаются, но телефон не звонит(в моем случае не вибрирует)

Вот мне интересно, зачем люди считают сколько раз и кто им звонил? Мне, например, все равно, кому нужно - напишет смс или в вайбере- я перезвоню, номер не меняла- пока что не могу, но чего париться, пусть звонят сколько влезет, труколлер все почти блокирует, иногда я вручную.

Вот мне интересно, зачем люди считают сколько раз и кто им звонил? Мне, например, все равно, кому нужно - напишет смс или в вайбере- я перезвоню, номер не меняла- пока что не могу, но чего париться, пусть звонят сколько влезет, труколлер все почти блокирует, иногда я вручную.
Я всех вручную блокирую, труколер почти ничего не блокирует, удобно только можно понять кто тебе звонит. Сегодня кредиткасу просто прорвало, наяривают как в первые дни просрочки, звонок за звонком каждые три минуты. Было затихли, а это опять по новой, уже привык к этому, но напрягает когда в журнале за пол дня уже под сотню звонков, звонят не только они но большинство звонков от них.

Я всех вручную блокирую, труколер почти ничего не блокирует, удобно только можно понять кто тебе звонит. Сегодня кредиткасу просто прорвало, наяривают как в первые дни просрочки, звонок за звонком каждые три минуты. Было затихли, а это опять по новой, уже привык к этому, но напрягает когда в журнале за пол дня уже под сотню звонков, звонят не только они но большинство звонков от них.
Моя,кредит касса була більш активна по листам,через день по два зараз.По дзвінкам декілька раз телефонували.

Поставила в нем в настройках блокировку всех неизвестных номеров не из списка контактов, ничего не пропускает.

Назад
Угорі