Трейдинг как вариант дополнительного заработка

• Автор теми Автор теми Tolkien
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Tolkien

Форумчанин
Дописи
128
Реакції
112
Бали
1343
Tolkien не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо комусь до снаги буде варіант трейдингу, який я почав вивчати зовсім недавно. Можу сказати, що при правильному контролю ризиків, торгівля на ринку може зробити вас фінансово незалежним. Мій результат: за два тижні торгівлі 10 американських зелених уже перетворилися на 200. Комусь сума видається смішною, але це початок. Скоро мої мфо втратять одного клієнта)))

Tolkien, где торгуете? Именно трейдинг или торговля на бинарных опционах?

Можливо комусь до снаги буде варіант трейдингу, який я почав вивчати зовсім недавно. Можу сказати, що при правильному контролю ризиків, торгівля на ринку може зробити вас фінансово незалежним. Мій результат: за два тижні торгівлі 10 американських зелених уже перетворилися на 200. Комусь сума видається смішною, але це початок. Скоро мої мфо втратять одного клієнта)))
бред....

Forex-club, проходили - плавали, как по мне, необходимо немало времени уделить, чтобы начать разбираться, анализировать рынок и т. д

Аргументуй
Post automatically merged:

Forex-club, проходили - плавали, как по мне, необходимо немало времени уделить, чтобы начать разбираться, анализировать рынок и т. д
Я вам скажу більше, ніхто ніколи до кінця не розберетеся

Tolkien, рефалов хочешь найти на форуме?)))
ні, ви помиляєтесь

Можна і мені деталі в приват.
Я колись цікавився цим питанням
Але, наскільки я розумію ефективна торгівля потребує капіталу зовсім не 10$ ,хоча можу і помилятись
А де торгуєте ?Фондовий ринок чи форекс?криптовалюта ?)
Загалом ,пишіть ,цікаво )

Вкладывать свои деньги надо?напишите в личку

Можна і мені деталі в приват.
Я колись цікавився цим питанням
Але, наскільки я розумію ефективна торгівля потребує капіталу зовсім не 10$ ,хоча можу і помилятись
А де торгуєте ?Фондовий ринок чи форекс?криптовалюта ?)
Загалом ,пишіть ,цікаво )
Деталей особливих немає. Торгую на форексі, в зв'язку з нестабільною ситуацією між США і Китаєм, на даний момент не торгую, чекаю закінчення війни між ними.
Під ефективною, як я розумію, ви маєте на увазі торгівлю в плюс. З 10 теж можна зробити капітал, не за день звичайно. Потрібен тільки час і терпіння

Деталей особливих немає. Торгую на форексі, в зв'язку з нестабільною ситуацією між США і Китаєм, на даний момент не торгую, чекаю закінчення війни між ними.
Під ефективною, як я розумію, ви маєте на увазі торгівлю в плюс. З 10 теж можна зробити капітал, не за день звичайно. Потрібен тільки час і терпіння
Какой профит фактор удалось достичь? Большая максимальная просадка?

Вкладывать свои деньги надо?напишите в личку
Звичайно свої і тільки свої. Ну ще до мфо можна звернутися)) жартую.

Какой профит фактор удалось достичь? Большая максимальная просадка?
Найбільша просадка наразі 20%, якщо не враховувати самого першого мого депозиту, який спустив до нуля. Профіт фактор на даний момент 4.7

Останнє редагування:
Tolkien, у брокера Amega есть бездепозитный бонус 133 доллара, снятие прибыли без отработки, плечо 1:10

І ще одна річ, я тільки почав розбиратися, знайомитися з торгівлею. Я не спеціаліст в даній галузі, поки що звичайно. Так що сильно питаннями не потрібно засипати.

Tolkien, у брокера Amega есть бездепозитный бонус 133 доллара, снятие прибыли без отработки, плечо 1:10
Безкоштовний сир тільки в мишоловці, так було, є і завжди буде. В бонус у вигляді 20-30% від суми депозиту я ще повірю

І ще одна річ, я тільки почав розбиратися, знайомитися з торгівлею. Я не спеціаліст в даній галузі, поки що звичайно. Так що сильно питаннями не потрібно засипати.

Безкоштовний сир тільки в мишоловці, так було, є і завжди буде. В бонус у вигляді 20-30% від суми депозиту я ще повірю
Вот как раз на сумму депозита это сыр в мышеловке) Четкий конфликт интересов

Вибачте, але не повірю, що брокер віддасть 130 дол. за реєстрацію, та ще й одразу їх можна вивести

Назад
Угорі