Требуется совет по отзыву. Суд с Приватом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Услышала. Все в индивидуальном порядке.

Спасибо, завтра залью файлы

Как вы писали заявление о переносе суда?

Клопотання
про відкладення розгляду справи

У провадженні судді ............знаходиться цивільна справа № ....... від ........за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк» (м.Київ, вул Грушевського буд.1Д, код ЄДРПОУ 14360570) до ......... про стягнення заборгованості за кредитним договором.
Розгляд справи призначено на 22 жовтня 2020 року о 10-00 год.
Прошу перенести розгляд справи №........на іншу дату та надати час на пошук захисника моїх прав, у зв’язку із тим, що копію ухвали про відкриття провадження та позовну заяву з додатками мною були получені 13.10.2020 року, тобто з запізненням, і я не мав достатнього часу для ознайомлення з матеріалами справи та подання відзиву на позовну заяву.
Про нову дату розгляду справи повідомити мене додатково.

Мы с мужем узнали через сайт судовой влады за пол месяца до назначенной даты, никто документы не собирался присылать, т.к. у них нет марок? и приват подал иск без присутствия сторон, мы с третьего раза только забрали документы, написали заявление на перенос суда, сейчас написали отзыв, будем ждать решения
Идите в суд, берите документы или хотя бы на назначенную дату суда прийдите, хуже будет если суд назначит выплачивать все что приват от вас требует
Можете мені зразок скинути якщо є, бо шось так розпереживплась шо взагалі не розумію шо робити

Зразок заяви про перенесення суду
Я чуть выше вашего сообщения в этой теме написала, там только нужно шапку в правом верхнем углу написать в какой суд, от кого и по какому номеру дела
Вот ещё пример, нужно в пропущенных местах вставить свои данные

Вкладення

• Screenshot_20201029-222855.webp
    Screenshot_20201029-222855.webp
    29 Кб · Перегляди: 77
Останнє редагування:
Я чуть выше вашего сообщения в этой теме написала, там только нужно шапку в правом верхнем углу написать в какой суд, от кого и по какому номеру дела
Вот ещё пример, нужно в пропущенных местах вставить свои данные
Дуже дякую

Ищу юриста который имел дело с ПриватБанком, для написания отзыва! В лс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі