треба дізнатись адрес якось шараги знаходиться або на вул. Житомирській або біля метро Житомирська

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
  • Аха-ха-ха
Реакції: Neo
читаю але ця юрунда купи не тримається взагалі, якась там зустріла якусь яка через якусь сестру якоїсь в якої комп робив якийсь злила якійсь інфу

c4ae68f14c05c0f92286a549b6e35cad.png
Я веду до того шо мене шукають через зовсім мені лєвих людей і це все передають свекрусі

• Подобається
? вообщем все ясно, пошла другие темы гляну?

• Подобається
  • Вау!
Вот и главный подозреваемый! Есть там такие. Но деньги с карты брата мужа снимать точно не могли.
Все равно как-то сомнительно. ШГ-шные будочные звонилки только свою базу видят

Мало ли шо они видят, сестра или не сестра подруги свекрухи видит и передаёт все)
Ага, и деньги с карты брата мужа, который чинил комп, снимает и на свою зарплатную карточку кладет
Следствие зашло в тупик

Вот и главный подозреваемый! Есть там такие. Но деньги с карты брата мужа снимать точно не могли.
Я розумію шо це брєд сивої кобили і до купи взагалі не клеїться ,але шо мені робити?

Мало ли шо они видят, сестра или не сестра подруги свекрухи видит и передаёт все)

Це та сама сестра тої сестри свекрухи в якої брат комп ремонтував чи це про іншу сестру мова? Якщо так то точно вона передавати може але зазвичай вона передає тільки сестрі двоюродної сестри цеї свекрухи яка в свою чергу передає все це своїй сестрі....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі