Травля родственниками за долги по кредитам

• Автор теми Автор теми Helen79
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 223
  • Перегляди Перегляди 7K
Я вас почув.
Впевнений, що ваші діти ( якщо вони є ) навчаються тільки в приватних закладах, а майбутню освіту отримають в Горварді чи Оксфорді.
Так само як оздоровлюються тільки в приватних клініках, де лікарям гідно оплачують їхню працю.
А цих всіх ледарів : ДЕРЖАВНІ дошкільні заклади, школи, університети, лікарні, швидку, комунальні ( водоканал, обленерго ) і ще багато бюджетників треба скоротит, звільнити і відправити шукати більш оплачуюму роботу.
Нема чого цим ледарам сидіти і дивитись на свої дипломи.
Знаєте,моя дитина не вчиться у приватному закладі,але так проходить обстеження у приватній клініці,так як у звичайній можна тільки захворіти,а не вилікуватись.І я сама забеспечую всі ці послуги.І працюю на двух роботах,і також маю вищу освіту.Але прийшлось повністю змінити кваліфікацію.І тому,я притримуюсь думки,що тільки від лінощів людина не хоче змінювати своє фінансове становище в кращу сторону.

Знаєте,моя дитина не вчиться у приватному закладі,але так проходить обстеження у приватній клініці,так як у звичайній можна тільки захворіти,а не вилікуватись.І я сама забеспечую всі ці послуги.І працюю на двух роботах,і також маю вищу освіту.Але прийшлось повністю змінити кваліфікацію.І тому,я притримуюсь думки,що тільки від лінощів людина не хоче змінювати своє фінансове становище в кращу сторону.
Та я і не спорю з вами про лінощі...
Знову нагадаю : не всі можуть... пів країни бюджетників, яким держава не оплачує гідну ЗП, а не через лінощі!
Ось про що був мій посил до вас...
І працюю на двух роботах,і також маю вищу освіту.
Маю дві вищих освіти. Економічну і технічну, заробляв раніше більше ніж тисячу доларів в маленькому містечку... мало всерівно
Мабуть я теж ледар :rolleyes:

Та я і не спорю з вами про лінощі...
Знову нагадаю : не всі можуть... пів країни бюджетників, яким держава не оплачує гідну ЗП, а не через лінощі!
Ось про що був мій посил до вас...

Маю дві вищих освіти. Економічну і технічну, заробляв раніше більше ніж тисячу доларів в маленькому містечку... мало всерівно
Мабуть я теж ледар :rolleyes:
Ну кожен бачить ситуацію по свому.В темі автора що чоловік бюджетник посилу не було.Ви написали "заробляв"щось змінили напевно?Чи витрати чи суму заробітку.

Ну кожен бачить ситуацію по свому.В темі автора що чоловік бюджетник посилу не було.
Тема ні при чим... Мене зацікавив саме ваш пост і я хотів дізнатись вашу думку, чому чоловік з 8к є ледарем.
Вже все зрозуміло.
Ви написали "заробляв"щось змінили напевно?Чи витрати чи суму заробітку.
Не все так просто розказати... а деякі моменти взагалі мають суто особистий характер, який нікому не потрібно знати...
Наперед : не хвороба, слава Богу :sarcastic:
Багато чинників...

Назад
Угорі