Травля родственниками за долги по кредитам

• Автор теми Автор теми Helen79
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 223
  • Перегляди Перегляди 7K
Мне мой столько даёт. 3000. Гривень. Не дальнобойщик. Зарплата ( как он мне её озвучил) - 8000. Живёт в моей квартире ( ранее была моих родителей), коммунальные услуги не оплачивает. Ругает, что как я могла влезть в такое д*рьмо. МФО и банки. Сказал, что решай сама. Плати. Или нет. Ему по*.
И как таких чаморошных земля носит. Блин, ну капец!

Знакомая ситуация! Промолчу....Два года назад ушла, полгода после развода!Ура!!!!!Я это я!!!!
Я вообще не помню уже, что есть я. И есть ли вообще.
Мы с ним с 2002 года вместе. Дочери 15-ть.
И всегда одно и то же. Гнобление. Что я страшная, тупая, безрукая. Не смогу ни головой работать, ни руками. Сдохну от голода. А дочку он заберёт. Хз, куда правда. В однушку к маме, видимо.

Мне мой столько даёт. 3000. Гривень. Не дальнобойщик. Зарплата ( как он мне её озвучил) - 8000. Живёт в моей квартире ( ранее была моих родителей), коммунальные услуги не оплачивает. Ругает, что как я могла влезть в такое д*рьмо. МФО и банки. Сказал, что решай сама. Плати. Или нет. Ему по*.
БЕЗ ОБИД. Но, со стороны, это выглядит: - За три тысячи гривен, Вы согласились, предоставить жилье, услуги домработницы и услуги сэксуального характера. Вы считаете это нормально?

Ну так хай йде зі своєю зарплатою як найдалі.8 тис.?Це зарплата для чоловіка?Не смішіть.Він ледар ,який сидить на всьому готовому.

Ну так хай йде зі своєю зарплатою як найдалі.8 тис.?Це зарплата для чоловіка?Не смішіть.Він ледар ,який сидить на всьому готовому.
А скільки має заробляти чоловік, щоб не бути ледарем за визначенням ?

Я вообще не помню уже, что есть я. И есть ли вообще.
Мы с ним с 2002 года вместе. Дочери 15-ть.
И всегда одно и то же. Гнобление. Что я страшная, тупая, безрукая. Не смогу ни головой работать, ни руками. Сдохну от голода. А дочку он заберёт. Хз, куда правда. В однушку к маме, видимо.
Вы - бедный котик с бесконечным терпением. Зачем Вам такое, простите, " счастье"? Чем Вы такое заслужили?

Стільки,щоб не приходилось лізти у МФО.А це у всіх по різному.У кого які витрати.
Це відносна теза ... в мене на роботі по сусідству товариш, який має власну справу ( займається тюнінгом авто ) і має
щомісячний дохід в районі 1к умовних і дружина його супервайзер в "Нестле" приблизно так само заробляє...
Мають власний будинок, обидва мають власне авто і всього одну дитину...
Ніби досить непогано для маленького містечка - в боргах так само по вуха...

Це відносна теза ... в мене на роботі по сусідству товариш, який має власну справу ( займається тюнінгом авто ) і має
щомісячний дохід в районі 1к умовних і дружина його супервайзер в "Нестле" приблизно так само заробляє...
Мають власний будинок, обидва мають власне авто і всього одну дитину...
Ніби досить непогано для маленького містечка - в боргах так само по вуха...
Ну борги бувають і не від того що просто захотілось?А просто в даний момент потрібна сумма,а її нема.Ну все одно бачите ви самі озвучили суми,а це далеко не 8 тис.Які можуть бути ппитензії до дружини?

Ні,це отговорки.Саме лінь не дає змогу заробити більше.
Не погоджусь. В мене сусід - викладач математики і фізики в школі. ЗП десь так і є, в районі 7-8тис.
Додаткові заняття приватні не рахую, бо вони не регулярні...
По вашому він ледар ?
Він має похЄряти дви вищі освіти і 20 років викладацького стажу і поїхати до Польщі на будову чи збирати ягоди?

Не погоджусь. В мене сусід - викладач математики і фізики в школі. ЗП десь так і є, в районі 7-8тис.
Додаткові заняття приватні не рахую, бо вони не регулярні...
По вашому він ледар ?
Він має похЄряти дви вищі освіти і 20 років викладацького стажу і поїхати до Польщі на будову чи збирати ягоди?
Якщо його сім'ї не хватало б на життя,то думаю поїхав би.Чи дивився б на дипломи?

Якщо його сім'ї не хватало б на життя,то думаю поїхав би.Чи дивився б на дипломи?
Знову не про те ... при чим тут дипломи ? Нагадаю, що я запитав : чоловік, який заробляє 8 тис чесно і добросовісно - ледар ???

Знову не про те ... при чим тут дипломи ? Нагадаю, що я запитав : чоловік, який заробляє 8 тис чесно і добросовісно - ледар ???
Я вам скажу так,чоловік повинен заробляти щоб хватало на все.І якщо він чесно в добросовісно заробляє 8 і цього мало,то можна заробляти так само і 15 і вистачить.Знайти просто більш оплачувану роботу,або підробіток.

Я вам скажу так,чоловік повинен заробляти щоб хватало на все.І якщо він чесно в добросовісно заробляє 8 і цього мало,то можна заробляти так само і 15 і вистачить.Знайти просто більш оплачувану роботу,або підробіток.
Я вас почув.
Впевнений, що ваші діти ( якщо вони є ) навчаються тільки в приватних закладах, а майбутню освіту отримають в Гарварді чи Оксфорді.
Так само як оздоровлюються тільки в приватних клініках, де лікарям гідно оплачують їхню працю.
А цих всіх ледарів : ДЕРЖАВНІ дошкільні заклади, школи, університети, лікарні, швидку, комунальні ( водоканал, обленерго ) і ще багато бюджетників треба скоротит, звільнити і відправити шукати більш оплачуюму роботу.
Нема чого цим ледарам сидіти і дивитись на свої дипломи.

Назад
Угорі