Трагедія моєї родині

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 242
  • Перегляди Перегляди 12K
Я же вам написал что бы не испортить свою репутацию,и на всеобщее обозрение не пускали.
Лично я не видел информацию об этом,тупо замяли.
Кто не хотел портить свою репутацию?
Да вы правы неадекватная реакция окружающих,это наверное сыграло основную роль.
Тогда почему никто не винит окружающих?Семью,которая не поддержала человека,которому было плохо?Друзей,коллег?...

Эта тема ещё раз доказала,. Не вздумайте платить и общаться с калами!
Они могут довесті до суіцида, ,и я уверен все те кто это сделал вели, говорили с ним .
Да главное не общаться,они давят морально и просто уничтожают вас...
Пошли они все твapu....
Я лично больше не плачу и платить не буду.
Кто не хотел портить свою репутацию?

Тогда почему никто не винит окружающих?Семью,которая не поддержала человека,которому было плохо?Друзей,коллег?...
Честно я не знаю,этот социум прогнил до костей.Все пытаются друг-друга утопить,хотя cyku после этого начали говорить о том что ему нужна была помощь,почему мы проморгали,не обращали внимания.
Да всё все знали,всем просто плевать,прикрытие своей жопы,ради этого тебе будут говорить что угодно.
Фу блд лицемерные твapu

Вы шутите????Год выдерживал,а потом ,вдруг не выдержал?

Глупо утверждать ,что под поезда бросаются здоровые люди.
Всему приходит конец...и терпению тоже
Здоровых нет вообще, есть недообследованные...
А вообще термин не правильный, не "здоровые", а "нормальные"....а тут уже самое интересное...что есть норма

Я понял одно,что жизнь одна и оно того не стоит вот и всё,так что каллы отсосите
1578556547398.webp

Всему приходит конец...и терпению тоже
Здоровых нет вообще, есть недообследованные...
А вообще термин не правильный, не "здоровые", а "нормальные"....а тут уже самое интересное...что есть норма
Вы меня не поняли.А жаль....У нас как принято?Если болит зуб,спина,живот -к врачу,А если у человека необоснованные страхи,подавленное состояние,замкнулся человек,скажут ненормальный... А ему тоже к врачу надо!Человек нездоров....

Останнє редагування:
Думаю что нормально живут. Недавно зашла на сайт поиска работы среди прочего очень часто попадались вакансии по взысканию долгов.. Вот бы тоже дать объявление такое выявить потенциальных калов и заранее отбить у них желание работать... ***** только могут там работать...
Добрый день всем,читая Ваше сообщение,хотела также рассказать,искала подработку в своем городе и наткнулась на обьявление такого рода,приехала и оказалось на прозвоне нужно сидеть послала их подальше

Підтверджую те, що і в нормальної людини, після спілкування із колекторами іноді виникає бажання припинити цей жах, наклавши на себе руки та врятувати таким чином родину та друзів від подальшого терору та руйнування життя. Особливо це стосується молодих людей, чи скромних по характеру, які не люблять бути на виду та на язиках в усіх..
Я із жахом почула від свого сина, з яким ми разом попали у кабальне рабство та прес МФО.. Проценти на проценти, місяць за місяцем, і ось втрачени і прибуток, і спокій, і родинно-дружні стосунки, і робота, і в оточенні ти вже не рівний, не класний, а ізгой та невдаха.. Мій син сказав, що коли хрещена матір його відчитала за дзвінки їй та ще й пригрозила, що підтримає вимогателів у суді, йому захотілося перервати ці образи разом із життям, таке накатило, каже чуть не пішов вішатись. Зупинило тільки те, що і в мене ці борги залишаться, і нічим воно сім ї не допоможе, а горя у світ додасть. І в чому він винен, що не оцінив неможливість віддати вчасно такі проценти? це закладено із початку у злочинну бездушну машину виловлювання рабів для примноження грошей з нічого, по цигансько-наперсточній схемі.
Вибачте помилки.

І в мене таке було... І нехай скажуть старожили... Напочатку я тут оселилась.....
Співчуваю Вам!!! Я вже кілька місяців нічого на форумі не пишу, правда читаю кожного дня. Рік назад теж лізли дурні думки в голову, на щастя, зараз і близько цим не переймаюсь! Багато хто думає, що борги і дзвінки цих тварюк не доводять до суіциду... а насправді ще й як доводять!!! Мій друг того року через це викинувся з вікна((( Ніхто б і не подумав! А він тримав це все в собі. Думаю, потрібно більше спілкуватись, не соромитись цих проблем, таке життя і кожен може опинитися в важкій ситуації... Мене рятував форум і розуміння близьких! Бажаю й іншим знайти з ким поділитись і виговорити свою біду!!!

Сім'ї не винні. Тому не треба ... Це вибір людини де працювати...(((((
Ці дряні не зупиняються ні перед чим. У мене мама була після інсульту, а якась наволоч розкопала її телефон і добивала її за борг внука. Пробачте, але у мене немає сентиментів щодо того, що цих тварюк клянуть. Вони отримують те, на що заслуговують.

Добрый вечерок,общалась со знакомой сенодня о своих проблемах?,так у нее дочь,как она мне сказала,работала в какойто шаражке каллом,проработала несколько дней не выдержала ушла,говорит там капец,рабботают только ненормальные

Ці дряні не зупиняються ні перед чим. У мене мама була після інсульту, а якась наволоч розкопала її телефон і добивала її за борг внука. Пробачте, але у мене немає сентиментів щодо того, що цих тварюк клянуть. Вони отримують те, на що заслуговують.
Дай Боже,щоб отримали,а ми це побачили...
Але в кожного своє бачення щодо дітей у таких батьків
Добрый вечерок,общалась со знакомой сенодня о своих проблемах?,так у нее дочь,как она мне сказала,работала в какойто шаражке каллом,проработала несколько дней не выдержала ушла,говорит там капец,рабботают только ненормальные
Добре що пішла.. не нахваталась прокльонів

Те що твориться в моїй душі неописати.........
За помилки , пробачте.....

Приїхали з донечкою з танців..... Мама плаче..... Подзвонила моя рідна сестра і повідомила........
Моєї рідної тітки ,брата внучка
ПОВІСИЛАСЯ ЧЕРЕЗ ДЗВІНКИ КОЛЛЕКТОРІВ!!!!!!!!!!!..........
Не витримала...
Залишилась дівчинка 5м.........

Мама до мене ...
---Не допоміг твій форум.....
Плач....
---Мам,напевно вона про нього не знала....Так як ми не знали...про її проблеми. А якби я знала,хіба б я її залишила наодинці?????.....
Дзвоню до тітки...
--Чому не сказали про проблеми...?
---Вона сама нічого нікому не казала...... Але якісь дивні дзвінки були...

Тепер від мене ...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......

І ще,якщо хтось, напише,що я закликаю платити..... Плюну в обличчя....
Я очень соболезную и скорблю вместе с Вами. Спасибо форуму я чуть не сделала тоже самое и оставила бы своего сына без мамы. Меня доводили так что без таблеток спать не могла, так однажды и проспала +-20 часов а они всё звонят и угрожают, слава богу проснулась а ребёнок плачет и говорит как сильно меня любит. После этого я решила ничего никому платить не буду, пролонгации забрали у меня всё, а тело меньше не стало, я решила что если в суд подадут лучше отсижу чем в сырой земле червей кормить, это только привилегии калов. А Вам ещё раз сочувствую.

Я очень соболезную и скорблю вместе с Вами. Спасибо форуму я чуть не сделала тоже самое и оставила бы своего сына без мамы. Меня доводили так что без таблеток спать не могла, так однажды и проспала +-20 часов а они всё звонят и угрожают, слава богу проснулась а ребёнок плачет и говорит как сильно меня любит. После этого я решила ничего никому платить не буду, пролонгации забрали у меня всё, а тело меньше не стало, я решила что если в суд подадут лучше отсижу чем в сырой земле червей кормить, это только привилегии калов. А Вам ещё раз сочувствую.
Ніхто Вас не посадить...
Тримайтеся за сина,ось Ваше майбутнє... Все інше переживемо..
Підкажемо,допоможемо,підтримаємо.. читайте форум!!!!

ПАННОЧКА, прийміть найщиріші співчуття!!! Це страшна трагедія!!! Це вже надто серйозно, щоб отак залишати все на самоплив!!! Щось треба робити, якось треба вже серйозно з цим боротися....Горіть в аду, "калли" проклятющі!!!!
Потрібно щось робити! Не мовчати! Поодинці всім важко. В мене теж здають нерви. Як подумаю, який тягар зараз на родину повісила. Сьогодні быстрозайм прислав борг 57 тис грн. З 7 тис за півтора місяці. Манівео вже 22 тис, останній платіж неправильно внесла і штраф 6 тис відразу. І чесно окрім цього більше ніпрощо думати не можу. Дало на здоров,я. Змушую себе все робити. Ноги відказують. Я ж стільки не брала? А тепер сварки з чоловіком, радощів у житті ніяких

Мысли о самоубийстве ко мне лезли и без каллов... Причем все было четко и аргументировано в голрве - выписаться, подать на развод и прыгнуть с моста, ибо проблемы от кредитов это писец и моиблизкие этого не заслужили... Всем будет проще так.... Но... В какой то момент сработал переключатель какой то... Ты ска долб?! б.... Не ужели твоя жизнь стоит 35, 80, 500к сраных бумажек?! Неужели то что ты убьешь горем своих близких сделает когото счастливее?

Потрібно щось робити! Не мовчати! Поодинці всім важко. В мене теж здають нерви. Як подумаю, який тягар зараз на родину повісила. Сьогодні быстрозайм прислав борг 57 тис грн. З 7 тис за півтора місяці. Манівео вже 22 тис, останній платіж неправильно внесла і штраф 6 тис відразу. І чесно окрім цього більше ніпрощо думати не можу. Дало на здоров,я. Змушую себе все робити. Ноги відказують. Я ж стільки не брала? А тепер сварки з чоловіком, радощів у житті ніяких
Ви не одна .. Ви тут ..ми не дозволимо Вам падати духом.. Головне спілкуйтеся, читайте
Мысли о самоубийстве ко мне лезли и без каллов... Причем все было четко и аргументировано в голрве - выписаться, подать на развод и прыгнуть с моста, ибо проблемы от кредитов это писец и моиблизкие этого не заслужили... Всем будет проще так.... Но... В какой то момент сработал переключатель какой то... Ты [censure] долб?! б.... Не ужели твоя жизнь стоит 35, 80, 500к сраных бумажек?! Неужели то что ты убьешь горем своих близких сделает когото счастливее?
Тепер Ваша ціль захищати від цих д**бів!!!!

о боже как говорит мой сын * не верю своим глазам* за что отседите то

Назад
Угорі