ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Зверніться до наших юристів за консультацією.
Поверхнева - безкоштовна.
Вони мали справу в судах з цією шарагою і позитивні результати.
Вкладка "Юристи".
Сколько просрочка?

З юристом розмовляла, казав що без шансів, може взятится за справу, але гарантії 0, тому що буде...
Доречі, хто знає , якщо все таки суд програємо,і відкривають провадження, чи можливо домовлятися з виконавцями про те щоб наприклад якусь мінім. суму оплачувати щомісяця, чи це вони ставлять умови?

Кроспостінг
Взял у БП 53000 и не буду платить,нигде не работаю официально, и не прописан в договоре указано место жительства там где я проживаю с моих слов, (дом родителей,они умерли, по документациия я там не прописан)
Какие последствия будут подскажите пожалуйста кто связывался с ними,и чего ожидать??? В тюрьму не посадят???🤣😂😅
Если юристы отказываются, значит пока лазейку не нашли. И спасибо большое им за четстность 👍 а не как бывает
Не хотят с ними связываться в плане защиты?

Останнє редагування:
Взял у БП 53000 и не буду платить,нигде не работаю официально, и не прописан в договоре указано место жительства там где я проживаю с моих слов, (дом родителей,они умерли, по документациия я там не прописан)
Какие последствия будут подскажите пожалуйста кто связывался с ними,и чего ожидать???
Вижмуть по максимуму відсотки і подадуть до суду. Є вірогідність що виграють. І тоді відкриють ВП і будуть або блокувати рахунки якщо ніде не працюєте. Або ж з ЗП якщо будет до того часу працювати будуть списувати 20%

Какие последствия будут подскажите пожалуйста кто связывался с ними,и чего ожидать??? В тюрьму не посадят???🤣😂😅

Как то несерьезно вы к этому вопросу относитесь. Да, в плане защиты.

Вижмуть по максимуму відсотки і подадуть до суду. Є вірогідність що виграють. І тоді відкриють ВП і будуть або блокувати рахунки якщо ніде не працюєте. Або ж з ЗП якщо будет до того часу працювати будуть списувати 20%
Каким образом выжмут? Официально не работаю зп получаю на руки!
Как то несерьезно вы к этому вопросу относитесь. Да, в плане защиты.
Я спросил какие могут быть проблемы, из за этого!?

Каким образом выжмут? Официально не работаю зп получаю на руки!

Я спросил какие могут быть проблемы, из за этого!?
Посадить не посадят. В суд подать могут. В случае вашего проигрыша будет исполнительное производство. Будете в реестре должников

Присудят все их проценты и долг будет висеть всю жизнь, рано или поздно могут возникнуть проблемы, когда захотите легализоваться так сказать.

Присудят все их проценты и долг будет висеть всю жизнь, рано или поздно могут возникнуть проблемы, когда захотите легализоваться так сказать.
Форум в целом не про "ахаха я взял кредит и не буду отдавать.."
А если я не буду является в суд,в розыск не объявят?
Нет

А если я не буду является в суд,в розыск не объявят?
Щодо цього то ні, а щодо того що вам треба буде виплачувати всі їх "хотілки" то це 100%. Бо без захисту вам все присудять

Щодо цього то ні, а щодо того що вам треба буде виплачувати всі їх "хотілки" то це 100%. Бо без захисту вам все присудять
То что присудят это понятно, а если я не буду платить,после того как суд присудит !? Буду игнорировать их

То что присудят это понятно, а если я не буду платить,после того как суд присудит !? Буду игнорировать их
Ну ви хоч до пенсії можете не платити. Але проблема полягає в тому що знайти роботу з ВП і тим що ви будете в реєстрі боржників не легко

Назад
Угорі