ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Я ось читаю,що в них такі сильні юристи,ніхто братись не хоче.....
Особисто моя думка...я б захищалась...все таки хоч щось треба робити.Просто чекати не варіант.Можливо якусь суму вдасться списати,щось зарахують з того що виплачено....Хай і не перемога....але боротись треба.
Всім в кого вона,ця бізнес позика ,є бажаю хоч трошки зрізати їхні хотілки.Захищайтесь.

Так наши проверенные не хотят даже браться. Они тоже не хотят себе статистку портить.
Ну хтось та і візьметься....
Не думаю що прям усі справи за які беруться виграють))
Я ж не кажу що вдасться виграти справу,можливо зменшити суми,за рахунок уже виплаченого....
Якщо нічого не робити,це теж не правильно.
Ох уже ця статистика і репутація)) :sarcastic:

Ну хтось та і візьметься....
Не думаю що прям усі справи за які беруться виграють))
Я ж не кажу що вдасться виграти справу,можливо зменшити суми,за рахунок уже виплаченого....
Якщо нічого не робити,це теж не правильно.

Ох уже ця статистика і репутація)) :sarcastic:
Та я пам'ятаю як з касою те саме було... непереможні прям. Попустили.
І цих з часом попустять.
Просто поки що мабуть ще не дійшли до якоїсь певної мотивації аргументованої.
Думаю хтось та й знайде "дірку" в лодці.

Так наши проверенные не хотят даже браться. Они тоже не хотят себе статистку портить.
Даже не в статистике дело. Если дело породняковое и шансы выиграть крайне низкие, ну, как это клиенту сказать?

"Ну, ок, мы вероятнее всего проиграем, вы готовы оплатить мои услуги, а потом то, что назначит суд и +10% исполнителю?"

Просто как бы вот оно чё...
Та я пам'ятаю як з касою те саме було... непереможні прям. Попустили.
І цих з часом попустять.
Просто поки що мабуть ще не дійшли до якоїсь певної мотивації аргументованої.
Думаю хтось та й знайде "дірку" в лодці.
Да пропустят однозначно. Как-то и сомнений нет

Даже не в статистике дело. Если дело породняковое и шансы выиграть крайне низкие, ну, как это клиенту сказать?

"Ну, ок, мы вероятнее всего проиграем, вы готовы оплатить мои услуги, а потом то, что назначит суд и +10% исполнителю?"

Я впертий,я би погодився. Та і як шукати діри якщо не на практиці?

Ось так і казати)🙄Уже 5-6 тис.,до тих 100 погоди не зроблять)
Я б усі шанси спробувала.Принаймні знала б що хоч щось робила,а не просто чекала)
Я впертий,я би погодився. Та і як шукати діри якщо не на практиці?
🤗🤗🤗

Так я не спорю, тут взаимовыгода если можно так выразиться. Клиент не платит лишние деньги в пустоту по заведомо проигрышному делу, а юрист не получает опять же заведомо проигрышный кейс в историю.

Так я не спорю, тут взаимовыгода если можно так выразиться. Клиент не платит лишние деньги в пустоту по заведомо проигрышному делу, а юрист не получает опять же заведомо проигрышный кейс в историю.
Отож...
Хз, как в ситуации с бизнес позыкой быть, если честно. Это искать энтузиастов или таких упоротых, как я, чтобы с ними крепко зарубиться.
Хоть самому бери БП, уходи в просрочку, а потом устроить с юристом/адвокатом невероятные качели с ней по судам)))

Отож...
Хз, как в ситуации с бизнес позыкой быть, если честно. Это искать энтузиастов или таких упоротых, как я, чтобы с ними крепко зарубиться.
Хоть самому бери БП, уходи в просрочку, а потом устроить с юристом/адвокатом невероятные качели с ней по судам)))
Оффтоп
Сначала возьми в БК для того шоб потом рубиться с БП :sarcastic:

Если идти до конца, в апелляцию потом, потому что в районном точно ничего хорошего не жди, то уже и не 5 тысяч, а все 10 условно говоря.
Ну звичайно, краще нічого не робити,і виплачувати всі хотілки....
Я ще розумію тих ,хто взяв і не платив...
Але коли по 70-80 тис.по виплачували....ви мене вибачте,але б я і 20 заплатила і спробувала.
Це моя особиста думка....
Я не відношусь до ряду людей,які сіли і чекають....

Оффтоп
Сначала возьми в БК для того шоб потом рубиться с БП :sarcastic:
Мой БК - юристы и адвокаты форума)
Ну звичайно, краще нічого не робити,і виплачувати всі хотілки....
Я ще розумію тих ,хто взяв і не платив...
Але коли по 70-80 тис.по виплачували....ви мене вибачте,але б я і 20 заплатила і спробувала.
Це моя особиста думка....
Я не відношусь до ряду людей,які сіли і чекають....
Давай на пару возьмём в БП кредиты, просрочки их и будем с юристами отбиваться. Ты как?

Мой БК - юристы и адвокаты форума)

Давай на пару возьмём в БП кредиты, просрочки их и будем с юристами отбиваться. Ты как?
Я взагалі здивована,як я їх минула)
Зараз уже не дадуть.

Назад
Угорі