ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Та же история БП подали в суд, в Эл. Суде позовна заява от 12.02, брала 30, было несколько платежей, сейчас тело 28, хотят 75, офиц. не трудоустроена , впл, адвокаты отказываются с ними работать, чего ожидать, кто проходил уже?

Ви на нього ходили ? Які подальші дії?

Ви ходили на судове засідання ?
В мене його перенесли на 5.03
А через який термін можуть призначити друге засідання ?
В кожного суду по різному через завантаженість
Можуть і не призначити друге засідання, якщо на першому винесли рішення (за відсутності апеляції і тд)
Та же история БП подали в суд, в Эл. Суде позовна заява от 12.02, брала 30, было несколько платежей, сейчас тело 28, хотят 75, офиц. не трудоустроена , впл, адвокаты отказываются с ними работать, чего ожидать, кто проходил уже?
Ну а шо по факту очікувати - програш, відкриття провадження, блокування карток

Можно ли с ними без блокировки карт обойтись, вносить частями? Может кто сталкивался?

В мене його перенесли на 5.03

В кожного суду по різному через завантаженість
Можуть і не призначити друге засідання, якщо на першому винесли рішення (за відсутності апеляції і тд)

Ну а шо по факту очікувати - програш, відкриття провадження, блокування карток
Підскажіть будь ласка як ви плануєте з ними боротися ?

Можно ли с ними без блокировки карт обойтись, вносить частями? Может кто сталкивался?
Поки що не знаю чи можливо це буде після суду, але до суду я їм пропонувала цю схему. Сказала що можу сплачувати більш, ніж вони будуть стягувати після суду з зп
Але їм не сподобалась ця ідеї, тому будуть тепер стягувати роками😂
Підскажіть будь ласка як ви плануєте з ними боротися ?
Адвокати не беруться за них
Тому очікую програш
До цих обставин долі готова)))

Поки що не знаю чи можливо це буде після суду, але до суду я їм пропонувала цю схему. Сказала що можу сплачувати більш, ніж вони будуть стягувати після суду з зп
Але їм не сподобалась ця ідеї, тому будуть тепер стягувати роками😂

Адвокати не беруться за них
Тому очікую програш
До цих обставин долі готова)))
Ви не знаєте скільки приблизно по часу займе вся процедура ?

Я ж говорю
В кожного по різному
Це залежить від багатьох факторів: завантаженість судів, підготовка позивача (може щось із документів не бути додано і тд), перенесення засідання по різним причинам.

Дивіться якщо рішення винесуть за 1 засідання до прикладу, то у вас є 30 днів для подання апеляції, а якщо вона не подана то от через 30 днів від рішення суду воно вступає в дії. Тому мінімум мабуть це місяць/півтора, якщо не буде зовнішніх обставин щоб процес затягнувся.
Можливо хтось із більш досвідчених мене виправить
Бо в самої на носі перший в житті суд, тому може щось упустила

Я ж говорю
В кожного по різному
Це залежить від багатьох факторів: завантаженість судів, підготовка позивача (може щось із документів не бути додано і тд), перенесення засідання по різним причинам.

Дивіться якщо рішення винесуть за 1 засідання до прикладу, то у вас є 30 днів для подання апеляції, а якщо вона не подана то от через 30 днів від рішення суду воно вступає в дії. Тому мінімум мабуть це місяць/півтора, якщо не буде зовнішніх обставин щоб процес затягнувся.

Можливо хтось із більш досвідчених мене виправить
Бо в самої на носі перший в житті суд, тому може щось упустила
Я так розумію,що якщо 15.02 подали позов то десь через місяць буде суд і ще є 30 днів щоб подати апеляцію,вірно ?

Як приклад, БП подала мою справу до суду 19.12 (гади, на мій день народження 😂)
25.12 судом було винесено 1 рішення про надання БП якихось там додаткових документів і статус справи був без руху. Після Нг БП подала ті доки і суд призначив засідання на 6.02, але його успішно було перенесено на 5.03. Тому особисто в мене поки такі терміни
Я так розумію,що якщо 15.02 подали позов то десь через місяць буде суд і ще є 30 днів щоб подати апеляцію,вірно ?
Десь так, відслідковуйте на судовій владі статус справи
Або якщо у Вас є Дія, то там відобразиться все

Як приклад, БП подала мою справу до суду 19.12 (гади, на мій день народження 😂)
25.12 судом було винесено 1 рішення про надання БП якихось там додаткових документів і статус справи був без руху. Після Нг БП подала ті доки і суд призначив засідання на 6.02, але його успішно було перенесено на 5.03. Тому особисто в мене поки такі терміни

Десь так, відслідковуйте на судовій владі статус справи
Або якщо у Вас є Дія, то там відобразиться все
Скоріше всього,що справу програю! Тоді вони блокують картки ? І на місце роботи звертаються чи як ?

MarynaTr, інший приклад, якщо все нормально подано і суд не Київ (в Києві довго може бути)
Ухвалою Шевченківського районного суду м. Чернівці від 26.12.2023 року відкрито провадження по справі, призначено справу до розгляду у порядку спрощеного провадження з викликом сторін
РІШЕННЯ 12 лютого 2024 року

Скоріше всього,що справу програю! Тоді вони блокують картки ? І на місце роботи звертаються чи як ?
Блокує карти не МФО, а виконавча служба

Після того, як судове рішення вступило в дію, МФО передає справу у виконавчу службу, щоб з Вас витягнути кошти. Якщо не домовляєтесь - виконавча блокує всі карти і може ще відправити на роботу заяву про стягнення % з зп, а може і не відправити.
MarynaTr, інший приклад, якщо все нормально подано і суд не Київ (в Києві довго може бути)
Блін, забула що ще такі варіанти є
julbil23 зверніть увагу що може ще бути спрощений варіант, а там все оперативно

Блокує карти не МФО, а виконавча служба

Після того, як судове рішення вступило в дію, МФО передає справу у виконавчу службу, щоб з Вас витягнути кошти. Якщо не домовляєтесь - виконавча блокує всі карти і може ще відправити на роботу заяву про стягнення % з зп, а може і не відправити.

Блін, забула що ще такі варіанти є
А якщо не відправлять на роботу,то який сенс блокувати картки ?

А якщо не відправлять на роботу,то який сенс блокувати картки ?
Бо якщо Вам будуть надходити якісь кошти на рахунки, їх будуть списувати виконавці
На скільки читала на форумі, то така процедура

Назад
Угорі