ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Добрый день. Такая же фuгня, но это уже прислано на E-mail. Я так понимаю, будут подавать?
Мені теж такий лист присилали недавно.
А сьогодні написали на почту листа про залучення колекторської компанії СВС
Тому тільки на Судовій владі стане відомо про поданий позов

Всім привіт, Бізнес позика подали до суду, тіло 10тис просять 24тис. Було декілька оплат по графіку, чи є сенс оскаржувати, чи взагалі щось робити?
Сколько просрочка у меня тоже биз позыка есть к чему готовится?

Сколько просрочка у меня тоже биз позыка есть к чему готовится?
Готовьтесь жить по-человечески)))) Там видно будет)))) У меня "Твоя позика", но это та же контора, тоже просрочка, тоже наприсылали кучу всякого...))) Решать проблемы нужно по мере их поступления))))

Я очень прям верю в это. Я их брала в самый пиковый момент своей паники по перекредитованию( оплатила по платежам 128000(( аж больно писать( а в итоге должна сейчас ещё 163000. Это при теле 30000. В суд пока не идут. Прострочка полтора года.

Добрий вечір. У мене в цьому місяці рік протермінування. Ось сьогодні побачила є позов до суду в дії, і прийшов лист на Укрпошту. Брала 54 тис, 41 тис виплатила платежами, там шалений був відсоток, просто далі не витягнула ці платежі. Трішки взяла паніка(

Я очень прям верю в это. Я их брала в самый пиковый момент своей паники по перекредитованию( оплатила по платежам 128000(( аж больно писать( а в итоге должна сейчас ещё 163000. Это при теле 30000. В суд пока не идут. Прострочка полтора года.
Я брала 45000 тисяч,28000 виплатила,а тепер хочуть 114000
Протермінування 3 місяці, передали колекторам
Я брала 45000 тисяч,28000 виплатила,а тепер хочуть 114000
Протермінування 3 місяці, передали колекторам
Хоча в кабінеті кілька днів назад була сума до погашення 74000 тисячі, а на сьогодні 114000 вимагають. У них мабуть калькулятор зламався

Ну что , предложила им вчера 69 одним платежом. Мимо. Давайте всю сумму иска - 120000 и мы его отзовем. Интересные )) После этого у меня панику как рукой сняло.

Ну что , предложила им вчера 69 одним платежом. Мимо. Давайте всю сумму иска - 120000 и мы его отзовем. Интересные )) После этого у меня панику как рукой сняло.
Очевидно,що вони ну дуууже впевнені в своїй перевазі,тому маємо боротися за себе

Я от адвоката чудес не жду. Но полоскать их буду до последнего. И при самом плохом исходе оплачивать минимальными платежами лет 10. уpoды

Я от адвоката чудес не жду. Но полоскать их буду до последнего. И при самом плохом исходе оплачивать минимальными платежами лет 10. уpoды
Я вірю,що адвокати знайдуть те саме слабке місце-з часом

10 років, то ще мало, беріть приклад з Романа

15.02 суд отримав позовну заяву від бізнес позики. Стан справи ,,призначено склад суду,,.
Коли може відбутися суд? І якщо я його програю заборгованість потрібно заплатити одним платежем ?

через місяць-півтора, якщо в спрощеному провадженні
Мені здається що це від суду залежить
Бо особисто в мене 19.12 подали до суду і 25 було перше засідання
(В мене не спрощений)
через місяць-півтора, якщо в спрощеному провадженні
Ой соррі, то не засідання було
Засідання перше повинно було бути 6.02
Так шо як Ви описали

Останнє редагування:
Мені здається що це від суду залежить
Бо особисто в мене 19.12 подали до суду і 25 було перше засідання
(В мене не спрощений)