ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Як приклад, БП подала мою справу до суду 19.12 (гади, на мій день народження 😂)
25.12 судом було винесено 1 рішення про надання БП якихось там додаткових документів і статус справи був без руху. Після Нг БП подала ті доки і суд призначив засідання на 6.02, але його успішно було перенесено на 5.03. Тому особисто в мене поки такі терміни

Десь так, відслідковуйте на судовій владі статус справи
Або якщо у Вас є Дія, то там відобразиться все
На мене теж подали на ДН. Не біз позика.
Позов,відзив,
початок січня перше засідання,
від позивача пояснення до позова
друге засідання
від мене заперечення на пояснення
трете засідання на 12 03. На три місяці розтяглось.

Бо якщо Вам будуть надходити якісь кошти на рахунки, їх будуть списувати виконавці
На скільки читала на форумі, то така процедура
А якщо приходить тільки зп то всю будуть забирати ?

Після блокування рахунків виконавчою службою у вас є можливість подати "ЗАЯВА про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій", де по 1 рахунку у вас відкриється ліміт користування коштів до 14200 (на сьогоднішній день).

Якщо заяву не буде подано, то:
1) як зазначили вище кошти будуть накопичуватися і в один момент їх виконавча зніме
2) якщо виконавець подав у банк заяву про перерахування коштів що надходять на рахунки у виплату боргу, то тоді на скільки я зрозуміла з коментарів форуму, кошти будуть зніматися як тільки потраплять до вас на рахунки
І так, без відповідної заяви, зп будуть забирати всю

Після блокування рахунків виконавчою службою у вас є можливість подати "ЗАЯВА про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій", де по 1 рахунку у вас відкриється ліміт користування коштів до 14200 (на сьогоднішній день).

Якщо заяву не буде подано, то:
1) як зазначили вище кошти будуть накопичуватися і в один момент їх виконавча зніме
2) якщо виконавець подав у банк заяву про перерахування коштів що надходять на рахунки у виплату боргу, то тоді на скільки я зрозуміла з коментарів форуму, кошти будуть зніматися як тільки потраплять до вас на рахунки

І так, без відповідної заяви, зп будуть забирати всю
А куди цю заяву подавати?

Вам також
Хоча не переживати важко виходить
Читайте форум, повірте я тут з грудня місяця, багато чого перечитала і готова до всього
Форум заспокоює і надає підтримку, бо тут такі ж самі люди, шо опинилися в таких ситуаціях.

Скажу на своєму мааааааленькому досвіді, в мене ще серденько йокає, коли бачу якісь зміни в дії чи в Єсуді, але потім розумію що серденько моє одне і не вартує тих переживань

Читайте форум, повірте я тут з грудня місяця, багато чого перечитала і готова до всього
Форум заспокоює і надає підтримку, бо тут такі ж самі люди, шо опинилися в таких ситуаціях.

Скажу на своєму мааааааленькому досвіді, в мене ще серденько йокає, коли бачу якісь зміни в дії чи в Єсуді, але потім розумію що серденько моє одне і не вартує тих переживань
Писала колись на форумі,що колись ВНН,а зараз суди,то як сезонна застуда,в любий момент може статись. І,як би не було,а ідеш в аптеку,купуєш ліки....

Золоті слова
Пам'ятаю свой шостий чи сьомий ВНН.. Сповіщення в дію,що там? Ааа,ВП,ладно,зараз ніколи,хай потім гляну від кого😁😁
І як ви впоралися з цими написами?що робили ?

Назад
Угорі