Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені теж такий лист присилали недавно.Добрый день. Такая же фuгня, но это уже прислано на E-mail. Я так понимаю, будут подавать?
Сколько просрочка у меня тоже биз позыка есть к чему готовится?Всім привіт, Бізнес позика подали до суду, тіло 10тис просять 24тис. Було декілька оплат по графіку, чи є сенс оскаржувати, чи взагалі щось робити?
Готовьтесь жить по-человечески)))) Там видно будет)))) У меня "Твоя позика", но это та же контора, тоже просрочка, тоже наприсылали кучу всякого...))) Решать проблемы нужно по мере их поступления))))Сколько просрочка у меня тоже биз позыка есть к чему готовится?
скоро будет
Не сомневаюсь даже. Поэтому и написал "на данный момент"скоро будет
И авка тоже очень оптимистимистическаяНе сомневаюсь даже. Поэтому и написал "на данный момент"![]()

Я очень прям верю в это. Я их брала в самый пиковый момент своей паники по перекредитованию( оплатила по платежам 128000(( аж больно писать( а в итоге должна сейчас ещё 163000. Это при теле 30000. В суд пока не идут. Прострочка полтора года.скоро будет
Я брала 45000 тисяч,28000 виплатила,а тепер хочуть 114000Я очень прям верю в это. Я их брала в самый пиковый момент своей паники по перекредитованию( оплатила по платежам 128000(( аж больно писать( а в итоге должна сейчас ещё 163000. Это при теле 30000. В суд пока не идут. Прострочка полтора года.
Хоча в кабінеті кілька днів назад була сума до погашення 74000 тисячі, а на сьогодні 114000 вимагають. У них мабуть калькулятор зламавсяЯ брала 45000 тисяч,28000 виплатила,а тепер хочуть 114000
Протермінування 3 місяці, передали колекторам
Очевидно,що вони ну дуууже впевнені в своїй перевазі,тому маємо боротися за себеНу что , предложила им вчера 69 одним платежом. Мимо. Давайте всю сумму иска - 120000 и мы его отзовем. Интересные )) После этого у меня панику как рукой сняло.
Я вірю,що адвокати знайдуть те саме слабке місце-з часомЯ от адвоката чудес не жду. Но полоскать их буду до последнего. И при самом плохом исходе оплачивать минимальными платежами лет 10. уpoды
10 років, то ще мало, беріть приклад з РоманаЯ от адвоката чудес не жду. Но полоскать их буду до последнего. И при самом плохом исходе оплачивать минимальными платежами лет 10. уpoды
через місяць-півтора, якщо в спрощеному провадженніКоли може відбутися суд?
Мені здається що це від суду залежитьчерез місяць-півтора, якщо в спрощеному провадженні
Ой соррі, то не засідання булочерез місяць-півтора, якщо в спрощеному провадженні
100% це тежМені здається що це від суду залежить
Ви на нього ходили ? Які подальші дії?Мені здається що це від суду залежить
Бо особисто в мене 19.12 подали до суду і 25 було перше засідання
(В мене не спрощений)
Ви ходили на судове засідання ?Мені здається що це від суду залежить
Бо особисто в мене 19.12 подали до суду і 25 було перше засідання
(В мене не спрощений)
Ой соррі, то не засідання було
Засідання перше повинно було бути 6.02
Так шо як Ви описали