ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знає шо не дадуть,і таке предлагає))Я не подстрєкатєль...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знає шо не дадуть,і таке предлагає))Я не подстрєкатєль...
То подай на них в суд за те що не даютьЗнає шо не дадуть,і таке предлагає))![]()

Таак,нада адвакат)То подай на них в суд за те що не дають![]()

А давай попробуем?Я взагалі здивована,як я їх минула)
Зараз уже не дадуть.
Я не подстрєкатєль...
такой риск есть всегда, ведь суд - не стол заказовчто можете дополнительно попасть еще и на деньги юристу.
Само собой с нашими судами, но риск разный с бп и другой шарагой.такой риск есть всегда, ведь суд - не стол заказов
у них не юристи сильні, а договір досить грамотний і підхід до процесу налагодженийЯ ось читаю,що в них такі сильні юристи,ніхто братись не хоче.....
Особисто моя думка...я б захищалась...все таки хоч щось треба робити.Просто чекати не варіант.Можливо якусь суму вдасться списати,щось зарахують з того що виплачено....Хай і не перемога....але боротись треба.
Всім в кого вона,ця бізнес позика ,є бажаю хоч трошки зрізати їхні хотілки.Захищайтесь.
Так я і не говорю що можна признати його не дійсним,чи ще щось.у них не юристи сильні, а договір досить грамотний і підхід до процесу налагоджений
та да . просто загалом звикли що взяв чик хоп і до тіла скосив. не завжди так можна...Так я і не говорю що можна признати його не дійсним,чи ще щось.
Я за те,що треба пробувати трошки хоч суми зменшити
А не просто сидіти і чекати поки присудять сотні тисяч![]()
Вон выше девушка писала, что даже время входа в кабинет расписывают.у них не юристи сильні, а договір досить грамотний і підхід до процесу налагоджений
и что ? на стене тоже расписываютВон выше девушка писала, что даже время входа в кабинет расписывают.
Ну і що тепер????Вон выше девушка писала, что даже время входа в кабинет расписывают.
На троих берём?А давай)
Подстрекатєль)
Уменьшить на 2к и при этом заплатить адвокату 5-7к? Логика?Так я і не говорю що можна признати його не дійсним,чи ще щось.
Я за те,що треба пробувати трошки хоч суми зменшити
А не просто сидіти і чекати поки присудять сотні тисяч![]()
Эту фишку многие шараги делают.Вон выше девушка писала, что даже время входа в кабинет расписывают.
там только комиссий несколько к, как правилоУменьшить на 2к и при этом заплатить адвокату 5-7к? Логика?
Ну і сидіть,нічого не робіть

Кредитный МЖМГруповуха якась))