Щоденник Торгівля на Binance привела до боргів в МФО

ВеронікаIam

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
6
Бали
8
ВеронікаIam не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так сталося, що дуже затягнув бінанс і деривативи. Пролема в тому, що спочатку я справді проводила технічний аналіз і в мене виходило робити 100-200 долларів в день, але я д*pa жадібна не змогла зупинитись і голова вимкнулась, брала гроші як в тумані.Спочатку були кредитки на 100 і мфо на 50 . Розповіла мамі з бабусею. Закрили, але бабусі пообіцяла віддати. Якийсь період боялась заходити на бінанс ,бо було соромно,але не стрималась ,коли вже почала приходити зп. (біля 50000 грн) , все програвалось і хотілось відігратись. Потім туман в голові,я навіть не можу порахувати мфо і ще й якщо бабуся дізнається ,то не переживу. Боргів тисяч на 300.000 .. Якщо раніше я отримувала 50 000 ,то зараз я роботу втратила. Підскажіть,чи ігнорувати мфо чи домовлятись ?

Психолічний стан жахливий.. Ледь не наклала на себе руки...

Не знаю з чого почати (

Думала поїхати на заробітки.. Але зараз намагаюсь вилікуватись і не знаю на чому фокусуватись
зп ще один раз прийде

не знаю на чому фокусуватись
зп ще один раз прийде
На покращенні свого побуту і життя вцілому відповідно.
На домовлятись може і 2 роки піти. Так і не домовитесь
:rolleyes:
В моєму особистому лексиконі слово "домовлятись" відсутнє геть, тож....

ВеронікаIam, складно ситуація... повчати не буду, бо то вже не має сенсу, та й в негарному психологічному стані це тільки нашкодить.
Що робити? Формувати стратегію.
Позначте для себе, що зовсім не платити по кредитам не вийде нажаль.

Спочатку підготуйтеся морально до того, що будуть телефонувати. Перший час дзвінки можуть бути дуже активні. Дзвонити можуть не лише Вам, а й оточенню, родичам.

Вже десь через пару місяців протермінування почнуть пропонувати умови закриття зі списанням процентів. Але можуть і до суду подати позов☝️. Економте гроші, бо в такому випадку потрібно буде попрацювати з адвокатом чи юристом.

Може щось пропустив... згадаю - напишу.

ВеронікаIam, перемістив тему в щоденники.
І бажаю сил в наснаги! Ви вже на вірному шляху💪

Нічого не робити. Жити далі, з часом психологічно стане легше, але на це треба час щоб пережити, а вішатись то взагалі брєд. Ще додасте рідним жаху. Так, що хвіст пістолетом і не унивать.

Так сталося, що дуже затягнув бінанс і деривативи. Пролема в тому, що спочатку я справді проводила технічний аналіз і в мене виходило робити 100-200 долларів в день, але я д*pa жадібна не змогла зупинитись і голова вимкнулась, брала гроші як в тумані.Спочатку були кредитки на 100 і мфо на 50 . Розповіла мамі з бабусею. Закрили, але бабусі пообіцяла віддати. Якийсь період боялась заходити на бінанс ,бо було соромно,але не стрималась ,коли вже почала приходити зп. (біля 50000 грн) , все програвалось і хотілось відігратись. Потім туман в голові,я навіть не можу порахувати мфо і ще й якщо бабуся дізнається ,то не переживу. Боргів тисяч на 300.000 .. Якщо раніше я отримувала 50 000 ,то зараз я роботу втратила. Підскажіть,чи ігнорувати мфо чи домовлятись ?

Не знаю з чого почати (
Что именно торговали?

Не знаю з чого почати (
лікуйте здоров'я. це саме важливе. а борги...
поїдете собі на підробітки, покращите свій фінансовий стан, підете в банкрутство і більшість цих боргів просто спишете.
нічого там страшного немає.

Strom, доречі... забув я про варіант банкрутства :scratch_one-s_head:

Зі свого досвіду скажу, головне заспокойтеся і не платіть пролонгації, кредит від того не зменшиться. Випишіть борги і відсотки, закривайте по черзі, як матимете фінансову можливість, родичів повідомте про ситуацію і щоб не вели з ними перемовин, так колектори швидше відчепляться. І не зв'язуйтеся з антиколекторськими компаніями, гроші і нерви на вітер) Все буде добре, пильнуйте ситуацію і свою кридитну історію і Дію, на випадок судового позову.

ВеронікаIam, складно ситуація... повчати не буду, бо то вже не має сенсу, та й в негарному психологічному стані це тільки нашкодить.
Що робити? Формувати стратегію.
Позначте для себе, що зовсім не платити по кредитам не вийде нажаль.

Спочатку підготуйтеся морально до того, що будуть телефонувати. Перший час дзвінки можуть бути дуже активні. Дзвонити можуть не лише Вам, а й оточенню, родичам.

Вже десь через пару місяців протермінування почнуть пропонувати умови закриття зі списанням процентів. Але можуть і до суду подати позов☝️. Економте гроші, бо в такому випадку потрібно буде попрацювати з адвокатом чи юристом.

Може щось пропустив... згадаю - напишу.

ВеронікаIam, перемістив тему в щоденники.
І бажаю сил в наснаги! Ви вже на вірному шляху💪
Це так, бо якщо довго не платити є варіант, що якась то МФО й піде до суду...то платити гроші рано чи піздно прийдеться(

Назад
Угорі