Тільки початок..а я вже здаюсь...не можу..

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 2K
На форумі десь уже 2 тижні..мфо було дуже багато...і зараз ще є.Зареєструвалася на форумі в такому настроі що капець.Трохи почала набиратися сил і терпіння.зараз хочемо працювати над тим щоб домовитися за тіло.Чоловік підтримав...і навіть намагався деякі пролонгувати і деякі закривати. Призналася батькам.Але підтримки не отримала.Кожен день як пекло.Ранок починається з виідання мозгів "для чого ти взяла?"..."на що ти розраховувала??""..."ти без роботи..."""у нас заберуть будинок.."....і тд.мені здається що в мене скоро зірве дах....живу з дитиною у батьків.Чоловік поіхав на заробітки,щоб хоть віддати тіла.Жити з дитиною окремо без батьків не розглядається.Треба терпіти.Але як????мені здається це все не заеінчиться ніколи.Я іх розумію.І глибоко в душі намагаюся зрозуміти.Але це не та підтримка на яку я розраховувала.На моі прохання не розмовляти з ними вони не реагують.Сьогодні з ними звязалися алекси егроші і наплели такого.....що на вуха не налазе...А вони і повелися....з алексами домовилися на 3 частини тіло і 50%процент до прострочки.Я собі вже місця не знаходжу.І не знаю чи знайду....

саме образливіше, коли батьки не розуміють, не чують і не хочуть. І в таких випадках ти розумієш, що чужі люди більше підтримають чим свої. Теж через це пройшов. Час лікує. Ні в якому разі Ви не дозволяйте в собі включати жертву. Да Ви взяли гроші, Да Ви не можете зараз віддати -але це не дає нікому привід Вас ображати і принижувати та цькувати. Запам’ятайте у Вас є свої кордони, навіть перед батьками і їм потрібно про це казати. Не бійтеся. Йдіть напролом своїм страхам та вихованості і толерантності.

На форумі десь уже 2 тижні..мфо було дуже багато...і зараз ще є.Зареєструвалася на форумі в такому настроі що капець.Трохи почала набиратися сил і терпіння.зараз хочемо працювати над тим щоб домовитися за тіло.Чоловік підтримав...і навіть намагався деякі пролонгувати і деякі закривати. Призналася батькам.Але підтримки не отримала.Кожен день як пекло.Ранок починається з виідання мозгів "для чого ти взяла?"..."на що ти розраховувала??""..."ти без роботи..."""у нас заберуть будинок.."....і тд.мені здається що в мене скоро зірве дах....живу з дитиною у батьків.Чоловік поіхав на заробітки,щоб хоть віддати тіла.Жити з дитиною окремо без батьків не розглядається.Треба терпіти.Але як????мені здається це все не заеінчиться ніколи.Я іх розумію.І глибоко в душі намагаюся зрозуміти.Але це не та підтримка на яку я розраховувала.На моі прохання не розмовляти з ними вони не реагують.Сьогодні з ними звязалися алекси егроші і наплели такого.....що на вуха не налазе...А вони і повелися....з алексами домовилися на 3 частини тіло і 50%процент до прострочки.Я собі вже місця не знаходжу.І не знаю чи знайду....
Вешаться на пододеяльнике надеюсь не будешь?

Ага,я втомилася щось комусь доводити... і кажу людям те,що вони хочуть почути...
І вони сплять спокійно і мені мозок не виносять?
О , моя сестра роздзвеніла що я в Німеччину на концерт їздила в борг, то люди ще й заздрять .От так, А що в боргах всім всерівно, Зато світ побачила ))))

Вот и хорошо,значит поддержка есть!
Я хочу порадити вам переїхати до сестри з дитиною , в тєснотє да нє в обіді,але сестричка ніколи вас не буде цкувати, а ще й посмієтеся разом з того всього. Моя тоже кричала і матюкалася ,що я дурна,разом з мамою сиділи мене нагинали ,але допомогли, не осудили і навіть не згадують. Це ваша рідня, це найближчі люди ,а батьки чоловіка ,то його рідня і вони не зобов'язані вас підтримати ,їм частіше за все тупо пофігу і поки ви разом з чоловіком то вони біля вас ,бо ви з їх сином

Я хочу порадити вам переїхати до сестри з дитиною , в тєснотє да нє в обіді,але сестричка ніколи вас не буде цкувати, а ще й посмієтеся разом з того всього. Моя тоже кричала і матюкалася ,що я дурна,разом з мамою сиділи мене нагинали ,але допомогли, не осудили і навіть не згадують. Це ваша рідня, це найближчі люди ,а батьки чоловіка ,то його рідня і вони не зобов'язані вас підтримати ,їм частіше за все тупо пофігу і поки ви разом з чоловіком то вони біля вас ,бо ви з їх сином
Спасибо за совет!Но я не автор темы!)))

В мене 17 займів я викінув сімкі і все, 2 роки собі спокійно живу. Батьки навпаки мені сказали ти що дурний чого ти їм платив стільки тож договорів даже нема ніяких. В батьків блокіратор стоть і ніхто з ними неспілкувався даже. Кажу що мошеніки і все. До мене всі самі дзвонили і за тіло пропонували закрить, постійно акції. Чим довше неплатиш тим краще. Тож там просто дзвонілки дзвонять найняті студенти, скажіть це батькам я в шоці.

Вешаться на пододеяльнике надеюсь не будешь?
Ні. Таких думок в мене не було.
В мене 17 займів я викінув сімкі і все, 2 роки собі спокійно живу. Батьки навпаки мені сказали ти що дурний чого ти їм платив стільки тож договорів даже нема ніяких. В батьків блокіратор стоть і ніхто з ними неспілкувався даже. Кажу що мошеніки і все. До мене всі самі дзвонили і за тіло пропонували закрить, постійно акції. Чим довше неплатиш тим краще. Тож там просто дзвонілки дзвонять найняті студенти, скажіть це батькам я в шоці.
Я думаю там вже безслисленно шось доказувать
Можливо,я в не Вашому котлі варюся,але щодня читаю схожі теми ,і знову не розумію.Як,Ви,дорослі люди,в яких є свої вже діти,під ковпаком батьків живете???
Я живу з ними тільки місяць.До цього тільки здрасте досвіданья.Все.Чоловіку треба було іхать.Ну а я вирішила чомусь що батьки мені і з дитиною допоможуть і одній сидіть теж не вихід.Так ми вирішили пожити до весни.Я переіхала тільки з однією ціллю щоб не було скучно самій сидіть.А виявилося що мабуть зробила велику помилку
Правильно.
Они на Украине, я в Польше...
Ну, наверное, нужно ещё дальше...
Я вже думаю про це

Останнє редагування:
Дежа-вю. )
Самый главный совет! Заставьте родителей не платить и не общаться любыми путями!
Если Вы уже во всем признались, но Вас не поняли, то:
"Мне очень сложно было решиться Вам все рассказать. Но вы мои самые близкие и любимые люди, которых я не могу обманывать, и решилась все рассказать надеясь что получу от вас поддержку и понимание в тот момент когда мне это необходимо больше всего".
В Вашем , женском случае, давите на родительскую любовь к своему ненаглядному ребенку.
Повторяйте это каждый вечер.Обнимайте родителей во время этого разговора, берите их руки в свои в то время когда это все говорите. Это должно помочь. не за раз-другой, но со временем.

mP11Tp_3nlc.webp

Назад
Угорі