Терпи...Усе колись минає!

• Автор теми Автор теми PofigistkA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

PofigistkA

Форумчанин
Дописи
431
Реакції
265
Бали
168
PofigistkA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!!!
Навіть незнаю з чого почати.Маю багато БОРГІВ і не тільки в МФО.
Банки:
-Ідея банк брала 40, платила 13міс. по 2890
-Ідея банк 20000,платила 12міс.по 1490грн
-Ідея дві кредитки по 7000грн
-Альфа банк 46000грн
-Альфа дві кредитки 4500 і 3000грн
-Кредит Дніпр 5000грн
-ПУМБ кредитка 5000грн
-Прватбанк кредитка 7500грн
-А банк кредитка 12000грн
-І близько 30 МФО.В Ідея банку були кредити,виплачувала вчасно,зимою в будинку була пожежа терміново потрібні були гроші,вирішили взяти спершу в Дінеро потім Манівею,......,сплачували,пролонгукали,дійшли до того щоб закрити МФО взяти кредит в Альфа банку,цих коштів нам не вистачило закрити всі МФО,і знов пішло по кругу.В цьому місяці почались просрочки по МФО,спілкувалась з трьома юристами,кажуть вихід є,в понеділок поїду до четвертого по тел. сказав що є декілька варіантів вирішення.

В цьому місяці почались просрочки по МФО,спілкувалась з трьома юристами,кажуть вихід є,в понеділок поїду до четвертого по тел. сказав що є декілька варіантів вирішення.
Правильно говорят. Выход есть. Но нужна ли Вам их помощь - это уже другой вопрос.
Я стал придерживаться мнения, что к юристам следует обращаться только, если в суд подали или сами собираетесь подавать. А так это пустая трата денег, по-моему.

Правильно говорят. Выход есть. Но нужна ли Вам их помощь - это уже другой вопрос.
Я стал придерживаться мнения, что к юристам следует обращаться только, если в суд подали или сами собираетесь подавать. А так это пустая трата денег, по-моему.
Збираюсь подавать....іншого виходу просто небачу,думаю до кінця року розгребтись.

• Подобається
Реакції: maks
Доброго дня!!!
Банки:
-Альфа банк 46000грн
-Кредит Дніпр 5000грн
-ПУМБ кредитка 5000грн
-І близько 30 МФО.В Ідея банку були кредити,виплачувала вчасно,зимою в будинку була пожежа терміново потрібні були гроші,вирішили взяти спершу в Дінеро потім Манівею,......,сплачували,пролонгукали,дійшли до того щоб закрити МФО взяти кредит в Альфа банку,цих коштів нам не вистачило закрити всі МФО,і знов пішло по кругу.В цьому місяці почались просрочки по МФО,спілкувалась з трьома юристами,кажуть вихід є,в понеділок поїду до четвертого по тел. сказав що є декілька варіантів вирішення.
Вот ето уровень)

Збираюсь подавать....іншого виходу просто небачу,думаю до кінця року розгребтись.
:oops: До кiнця року?Можу Вам побажати лише успiху..Однозначно усе минае..Але будьте готовi що не так швидко..Не уявляю як до кiнця року це все можна розгребти.Хiба що скарб знайти.?

:oops: До кiнця року?Можу Вам побажати лише успiху..Однозначно усе минае..Але будьте готовi що не так швидко..Не уявляю як до кiнця року це все можна розгребти.Хiба що скарб знайти.?
або в лотерею виграти.... а може десь дедушка-міліонер із-за кордону об'явиться.....

Доброго дня!!!
Банки:
-Альфа банк 46000грн
-Кредит Дніпр 5000грн
-ПУМБ кредитка 5000грн
Во мне пропадает всё мужское достоинство! Я и трети от заявленного набрать не смог. Не то, чтоб отдать. А тут под новый год разгребусь. Про 80левел согласен! И +3 к карме лично от меня! Так держать!

Та вряд-ли со всем этим до конца года:eek:
Вы начните хотя бы с банков, а эти шарашки пусть плывут своей волной
Кто подаст в суд с теми и будете бороться
Что мало вероятно с их стороны

Во мне пропадает всё мужское достоинство! Я и трети от заявленного набрать не смог. Не то, чтоб отдать. А тут под новый год разгребусь. Про 80левел согласен! И +3 к карме лично от меня! Так держать!
Сама в шоці!Офіційно не працюю з 2011року,вказувала що безробітна,або самозанята особа,не рухомого і рухомого майна не було і не має,коли запитували чи є кредити -говорила що є,по іпн бачили де є і яка сума,але всеодно погоджували-а я брала!

Сама в шоці!Офіційно не працюю з 2011року,вказувала що безробітна,або самозанята особа,не рухомого і рухомого майна не було і не має,коли запитували чи є кредити -говорила що є,по іпн бачили де є і яка сума,але всеодно погоджували-а я брала!
Да уж.я думала это мне всё дают)Но Ваш список конечно внушителен! Возможно и правда стоит рассмотреть в Вашем случае вариант закона о банкротстве?

Да уж.я думала это мне всё дают)Но Ваш список конечно внушителен! Возможно и правда стоит рассмотреть в Вашем случае вариант закона о банкротстве?
Юристи так і радять,там за арбітражного керючого потрібно 30000 проплатить+судовий збір?+послуги адвоката "повний супровід 1000 доларів+-"

• Вау!
Реакції: Asja
Юристи так і радять,там за арбітражного керючого потрібно 30000 проплатить+судовий збір?+послуги адвоката "повний супровід 1000 доларів+-"
От і я десь чула,шо там дофіга треба платити,а де ж їх взять,ті гроші?(((

Доброго дня!!!
Банки:
-Альфа банк 46000грн
-Кредит Дніпр 5000грн
-ПУМБ кредитка 5000грн
аналогічна ситуація, поділитесь як можна буде вирішити? дякую

аналогічна ситуація, поділитесь як можна буде вирішити? дякую
Добре,в понеділок розповім,що і як.Тепер ми тут дві богині!

Іншого виходу в мене нема!Я погодилась би заплатити 30000,щоб позбутись цього пекла.

Тогда, сам Бог велел брать! Недавно встретил товарища, не видел давненько. Стали взяли по пивку, ну как ты? Я ему мол так и так, беда! А он спокойно так мне отвечает: не*уй было давать. Я не много опешил, в смысле? Он два года назад освободился. Пол года назад прощупал почву в виде ШГ и Манивео. +6к! Пришло время отдавать, а он прямым текстом: не*уй было давать!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі