Терпи...Усе колись минає!

• Автор теми Автор теми PofigistkA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
То про те я Вам і кажу що якщо протягом 30 д
Суд нічого не може запропонувати Вам. Він тільки може узгодити вам план дій. А якщо суд його узгоджує на основі ваших даних що і скільки ви зможете платити. То тоді Ви і кредитори не будете мати один до одного претензій. Суд не може запропоновувати вам реоганізацію. Натомість він дає вам можливість визначитися зі сумою.Юристи хай уважніше читають кодекс. Там не все так просто як здається на перший погляд. Суми які ви будете подавати на процедуру банкруцтва повині бути офіційно підтверджені. Тобто повинен бути чіткий план реструкторизації. Якщо пом'ятаете колись у газетах було оголошення наприклад Тов Ирина оголошує процедуру банкроцтва. Всі претензії кредиторів приймаються протягом 30 діб. Тільки це було для юридичних осіб. Приблизно те саме буде і з фізичними.

Юрист вам сказав правильно якщо визнаєте себе банкротом і згідно узгодженого графіку перестанете платити то можна стягнути кошти за рахунок майна

І ще позов подається тільки до господарського суду.
[/QUOTE
То про те я Вам і кажу що протягом 30 днів. Арбітражний керуючий буде приймати від кредиторів Вашу заборгованість. І якщо ви по мфо розраховуєте тіло заплатити то кредитор може сказати уважаємі а пеню хто буде платити. Тому і призначається арбітражний керуючий якій повинен узгодити суму між вами і мфо. І тільки після узгоджених сум робиться графік реструкторизації (ну 30150) йому ж надо за щось робити.

Я вам від щирого серця бажаю удачі!!! Тримайтеся все у вас вийде!!!!
А як у вас в ідея банку 2 кредити і кредитки?

1) розмір прострочених зобов'язань боржника перед кредитором (кредиторами) становить не менше 30 розмірів мінімальної заробітної плати;

2) боржник припинив погашення кредитів чи здійснення інших планових платежів у розмірі більше 50 відсотків місячних платежів за кожним з кредитних та інших зобов'язань упродовж двох місяців;
Так це є однією з умов.

Суд нічого не може запропонувати Вам. Він тільки може узгодити вам план дій. А якщо суд його узгоджує на основі ваших даних що і скільки ви зможете платити. То тоді Ви і кредитори не будете мати один до одного претензій. Суд не може запропоновувати вам реоганізацію. Натомість він дає вам можливість визначитися зі сумою.Юристи хай уважніше читають кодекс. Там не все так просто як здається на перший погляд. Суми які ви будете подавати на процедуру банкруцтва повині бути офіційно підтверджені. Тобто повинен бути чіткий план реструкторизації. Якщо пом'ятаете колись у газетах було оголошення наприклад Тов Ирина оголошує процедуру банкроцтва. Всі претензії кредиторів приймаються протягом 30 діб. Тільки це було для юридичних осіб. Приблизно те саме буде і з фізичними.

Юрист вам сказав правильно якщо визнаєте себе банкротом і згідно узгодженого графіку перестанете платити то можна стягнути кошти за рахунок майна
Т

І ще позов подається тільки до господарського суду.
Як що графік реструктизації не влаштовує кредиторів,тоді переходять до продажу майна?Майна для продажу також нема,що тоді?

Там щоб об'явити процедуру банкруцтва повинни бути виконані умови (читайте вище) з мфо ніхто не буде займатися. Це більш стосуюється кредитів особливо які взяті в іноземній валюті

Там щоб об'явити процедуру банкруцтва повинни бути виконані умови (читайте вище) з мфо ніхто не буде займатися. Це більш стосуюється кредитів особливо які взяті в іноземній валюті
Чи Ви не так розумієте,чи мені не так пояснили,хоча розмову з юристом записала,і прослуховувала вже декілька разів.Розповіла про свої борги в мене в банках вистачає боргу на те щоб подати позов про банкрутство,в банках 160тис+-;Так Ви юрист?Чи просто перечитували інформацію для себе?

Якщо є стільки боргів то так можна подава. В мене мій близький родич працює юристом тому ми теж зацікавлені оскільки маємо валютний кредит

Якщо є стільки боргів то так можна подава. В мене мій близький родич працює юристом тому ми теж зацікавлені оскільки маємо валютний кредит
Як з вами можна зв'язатись,можливо в мене будуть питання,з цього приводу?

Напишить мені на ел. почту [email protected]. там вам дам номер телефону
На мені не має. Але це не вирішує даного питання оскільки кредит видавався під залог. Я є тільки поручітелем але на даний час одну справу з банком я виграла ім відмовили у задоволені позова. Вони подали апеляцію. Зараз готуємося до битви. Але при цьому хочуть також заключити мирову угоду. Я подала свої пропозиції. Поки розглядають. Чекаємо відповіді. Але боротися потрібно. І повірте вони йдуть на уступки тільки потрібен час.

Останнє редагування:
Согласно этого Закона. 30150.00 грн платите арбитражному керуючому який типа виступає посередником між вами і кредиторами. Далі Ви самі складаєте графіки реструкторизації за всіма кредиторами (ну скільки кому ви будете платити) потім арбітражний керуючий узгоджує ці моменти з кредиторами. Якщо він та кредитори знайдуть спільну мову (а я думаю що знайдуть) суд вам в офіційному порядку затверджує план реструкторизації. А арбітражний керуючий за всім цим наглядає (сума в 30150.00 то тіпа його заробітна плата. Так теж не все так просто.
Об этом законе я прочитал впервые на сайте:
Я и не говорил, что все просто.) Нужно разбираться.

Напишить мені на ел. почту [email protected]. там вам дам номер телефону
На мені не має. Але це не вирішує даного питання оскільки кредит видавався під залог. Я є тільки поручітелем але на даний час одну справу з банком я виграла ім відмовили у задоволені позова. Вони подали апеляцію. Зараз готуємося до битви. Але при цьому хочуть також заключити мирову угоду. Я подала свої пропозиції. Поки розглядають. Чекаємо відповіді. Але боротися потрібно. І повірте вони йдуть на уступки тільки потрібен час.
Бажаю Вам перемоги!

Доброго дня!!!
Навіть незнаю з чого почати.Маю багато БОРГІВ і не тільки в МФО.
Банки:
-Ідея банк брала 40, платила 13міс. по 2890
-Ідея банк 20000,платила 12міс.по 1490грн
-Ідея дві кредитки по 7000грн
-Альфа банк 46000грн
-Альфа дві кредитки 4500 і 3000грн
-Кредит Дніпр 5000грн
-ПУМБ кредитка 5000грн
-Прватбанк кредитка 7500грн
-А банк кредитка 12000грн
-І близько 30 МФО.В Ідея банку були кредити,виплачувала вчасно,зимою в будинку була пожежа терміново потрібні були гроші,вирішили взяти спершу в Дінеро потім Манівею,......,сплачували,пролонгукали,дійшли до того щоб закрити МФО взяти кредит в Альфа банку,цих коштів нам не вистачило закрити всі МФО,і знов пішло по кругу.В цьому місяці почались просрочки по МФО,спілкувалась з трьома юристами,кажуть вихід є,в понеділок поїду до четвертого по тел. сказав що є декілька варіантів вирішення.
горжусь вами, в наших рядах настоящих мошенников пополнение!
Сама в шоці!Офіційно не працюю з 2011року,вказувала що безробітна,або самозанята особа,не рухомого і рухомого майна не було і не має,коли запитували чи є кредити -говорила що є,по іпн бачили де є і яка сума,але всеодно погоджували-а я брала!
дык ты ще и бомж!
класс
живи споконо и не тужи
шо з тя взять?

Можливо Ви щось знаєте про цей закон?
Предусмотрены такие основания для открытия дела о неплатежеспособности:
  • просроченные обязательства на сумму от 30 минимальных зарплат (в 2019 году - 124 тыс. 110 грн),
  • должник более двух месяцев не погашает и половины плановых платежей по каждому из обязательств,
  • есть постановление в исполнительном производстве об отсутствии у человека имущества, которое можно взыскать,
  • другие обстоятельства, подтверждающие, что в ближайшее время должник не сможет выполнить свои обязательства.
В таком случае банкроту составят план реструктуризации кредита, а если не смогут достигнуть компромисса с банком, - имущество заемщика будет продано для покрытия обязательств. На продажу могут выставить практически любую собственность, кроме "единственного жилья" должника - квартира до 60 квадратов или дом до 120 квадратов, а также деньги на пенсионных счетах и в фондах соцстрахования.

Для того чтобы подать в суд заявление о признании вас банкротом, вам помимо оплаты услуг адвоката также нужно будет оплачивать услуги арбитражного управляющего. Причем хозяйственный суд не примет у вас заявление о банкротстве до того момента, пока вы не внесете на депозитный счет суда сумму для оплаты трехмесячной работы арбитражника. Вот и судите сами. Минимальная стоимость процедуры банкротства вам обойдется минимум в 2 тысячи долларов США. Банкротство выгодно по валютным ипотечным кредитам или кредитам, размер которых исчисляется сотнями тысяч гривен или миллионами.

Предусмотрены такие основания для открытия дела о неплатежеспособности:
  • просроченные обязательства на сумму от 30 минимальных зарплат (в 2019 году - 124 тыс. 110 грн),
  • должник более двух месяцев не погашает и половины плановых платежей по каждому из обязательств,
  • есть постановление в исполнительном производстве об отсутствии у человека имущества, которое можно взыскать,
  • другие обстоятельства, подтверждающие, что в ближайшее время должник не сможет выполнить свои обязательства.
В таком случае банкроту составят план реструктуризации кредита, а если не смогут достигнуть компромисса с банком, - имущество заемщика будет продано для покрытия обязательств. На продажу могут выставить практически любую собственность, кроме "единственного жилья" должника - квартира до 60 квадратов или дом до 120 квадратов, а также деньги на пенсионных счетах и в фондах соцстрахования.

Для того чтобы подать в суд заявление о признании вас банкротом, вам помимо оплаты услуг адвоката также нужно будет оплачивать услуги арбитражного управляющего. Причем хозяйственный суд не примет у вас заявление о банкротстве до того момента, пока вы не внесете на депозитный счет суда сумму для оплаты трехмесячной работы арбитражника. Вот и судите сами. Минимальная стоимость процедуры банкротства вам обойдется минимум в 2 тысячи долларов США. Банкротство выгодно по валютным ипотечным кредитам или кредитам, размер которых исчисляется сотнями тысяч гривен или миллионами.
В мене в банках 160000+,і здається 26 мфо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі