Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене так же, сьогодні зранку вже пішли дзвінки по контактамУ мене позавчора біти пройшлись майже по всій телефонній книжці зі своїми смс. Total ignor.
Дивимось далі
Через вайбер,чи телеграм?У мене так же, сьогодні зранку вже пішли дзвінки по контактам
Контактам з телефону, просто телефонувалиЧерез вайбер,чи телеграм?
а яку у вас просрочка вже ?Контактам з телефону, просто телефонували
в вас перед обдзвоном кидали список ваших контактів? читала що так роблятьКонтактам з телефону, просто телефонували
А ось у мене з цим проблемаЯ їх ігнорував, оточуючі переважно теж, то сьогодні тиша, може і були якісь дзвінки, але без масової обдзвонки як учора
Я колись запитала, кому будуть розсилку робити, то мені відповіли, що кому захочуть, я взагалі не маю право хоч щось у них питати)))
а яку у вас просрочка вже ?
в вас перед обдзвоном кидали список ваших контактів? читала що так роблять
насправді можна зробити розсилку контактам самим важливим , чи поставити на аватарку в телеграмі що вас взламали , тримайтесь звісно! в мене від них тиша , вже просрока півтори місяці , вле знов ж таки, я робила багато пролонгації по ним , то вони з мене вже здерли нормально, більше тіла точноА ось у мене з цим проблема7 днів просрочка, від мене повний ігнор, то до мене і не пишуть. Раз в день в телеграмі бот пише про незначну знижку в кабінеті.
А от мій батько вступив з ними в таку душевну переписку, як нам треба дати часу, щоб назбирати всю суму, що навіть і не знаю, як далі з ними домовлятися за меше(
Піду перевіреним шляхом пошуку іншого менеджера, але вже не певна, що це спрацує(((
Я колись запитала, кому будуть розсилку робити, то мені відповіли, що кому захочуть, я взагалі не маю право хоч щось у них питати)))
Ну а якщо чесно, чим ця інформація вам допоможе? Ви з не будете наввипередки всіх обдзвонювати і говорити, що зараз отримають інформацію від шахраїв, не читайте
насправді тут погано що батько реагує бо на реакції такі вони ще більше почнуть давити на вас , бо побачать що ви одразу біжете робити що вони хочуть на шалені відсоткиА ось у мене з цим проблема7 днів просрочка, від мене повний ігнор, то до мене і не пишуть. Раз в день в телеграмі бот пише про незначну знижку в кабінеті.
А от мій батько вступив з ними в таку душевну переписку, як нам треба дати часу, щоб назбирати всю суму, що навіть і не знаю, як далі з ними домовлятися за меше(
Піду перевіреним шляхом пошуку іншого менеджера, але вже не певна, що це спрацує(((
Ну а якщо чесно, чим ця інформація вам допоможе? Ви з не будете наввипередки всіх обдзвонювати і говорити, що зараз отримають інформацію від шахраїв, не читайте
та шліть їх науйх, якого ще блін пошуку менеджераПіду перевіреним шляхом пошуку іншого менеджера, але вже не певна, що це спрацує(((
Вже не реагує. Трохи почитав про них, впевнився, що шахраї. Написали з ним різні заяви в кіберполіцію, пару днів тишанасправді можна зробити розсилку контактам самим важливим , чи поставити на аватарку в телеграмі що вас взламали , тримайтесь звісно! в мене від них тиша , вже просрока півтори місяці , вле знов ж таки, я робила багато пролонгації по ним , то вони з мене вже здерли нормально, більше тіла точно
насправді тут погано що батько реагує бо на реакції такі вони ще більше почнуть давити на вас , бо побачать що ви одразу біжете робити що вони хочуть на шалені відсотки
Розумію, тому відпустила ситуацію і чекаю, коли буде сума трохи більше тіла, щоб почати з ними торги за закриття.та шліть їх науйх, якого ще блін пошуку менеджера
вони вам нічого не зроблять тільки можуть по телефону хуліганити і все, контора бандитська і нелегальна
Дійсно не працює ні сайт, ні жодне з їхніх посилань.... Цікаво, як швидко новий зроблятьА шо битам сайт снесли?
Не думаю, що справа в цьому. Ті ж кріпсі і є-гроші працюютьДніпро без світла
зроблять...мені учора закрити треба було позику...відновили за 30 хвДійсно не працює ні сайт, ні жодне з їхніх посилань.... Цікаво, як швидко новий зроблять
Навіть не маю сумнівів, що зроблять))))зроблять...мені учора закрити треба було позику...відновили за 30 хв
Вітаю, очікуйте оформлену позику протягом 30 днівФУУУУХ....учора закрила нарешті цю контору......Хоча слава богу обійшлось без погроз...але крові за 2 дні попили мені..........Була 2 дні прострочка.....вийшла сама з ними на контакт......спочатку попросила у них закрити позику в 20 их числах( у мене ЗП, чи десь би перепозичила) , вже о 10.30 в особистий кабінет мені прийшло повідомлення що тільки сьогодні і тільки зараз можна закрити позику за знижкою. У мне тіло було 93 USDT , з відсотками потрібно було віддадти 215 USDT..///дали знижку до опдати 180 USDT......саме така сумма у мене була.......Домовилася з ними віддати о 18.00 але саме за годину до закриття у них почалися проблеми з сайтом. Слава богу віддалала ці гроші. І вже через хвилину вони телефонують і кажуть що готові видати 1000 USDT , звичайно я їх послала і сказала взагалі заблокувати мене і мій номер.........і тут почався повний треш...автодозвон мене доколупував десь до 23.00......поки я не витримала і не написала їх менеджеру що якщо не зупиняться то я подам скаргу на них до кіберполіції........зупинилися. Скажу так.....це жесть яка шарашкіцна контора......менеджер мабуть у них один...бо як не зателефоную на ГЛ то у них тільки один менеджер Іван.......це страшне. Більше ніколи не буду мати з ними справу....навчило Слава Богу
зроблять...мені учора закрити треба було позику...відновили за 30 хв
чому?Вітаю, очікуйте оформлену позику протягом 30 днів
Бо з таких як ви легко мати гроші. Вони оформлять на вас нову позику, можливо й на 1000 юсдт, так що удачі Вам
Бо з таких як ви легко мати гроші. Вони оформлять на вас нову позику, можливо й на 1000 юсдт, так що удачщось віриться дуже важко....всі свої МФО я закрила і ще ніхто на мене нічого не взяв.......навіть cree see також нічого не беруть...а закрила я їх 3 місяці назад.......просто вчиться брати кошти та віддвати їх...от і все......і коли віддаєте то беріть довідки про закриття
Про 30 хв. звісно прикол але дуже часті випадки що через деякий час від місяця до року, з того що читав, - створюють на вас нову позику , потім починають терор і вимагають гроші .