Терор збоку Бітів та Кріпсі, чого чекати далі?

ADmd, як вони можуть створить нову позику? якщо для переводу грошей потрібно підтвердження смс повідомлення? потім перевод коштів з криптогаманця на свою карту??????? скажіть будь-ласка? а краще щоб ваші фото вивішували на всіх сторінках фейсбуку. вайберу та инстаграм? щоб на вас створювали коллажі пopнo змісту? терроризували людей які не винні в тому що ми хворі люди понабирали кучу займів і думаємо що Святий Миколай за нас їх віддасть? Ні, я так не хочу...мені шкода моїх батьків та друзів........я сама виходжу на контакт з ними , спілкуюсь і все вирішується спокійно.......але ви робіть як хочете......я просто написала допис, може комусь знадобиться

Бітки сайт не працює?

Про 30 хв. звісно прикол але дуже часті випадки що через деякий час від місяця до року, з того що читав, - створюють на вас нову позику , потім починають терор і вимагають гроші .

Взагалі не розумію навіщо їх віддають з такими приколами навіть якщо сума не повішена.

Мені теж рідні казали що треба віддати бо дістають, а може ще й приїдуть..... , але дякую цьому форуму просто покидав рідним посилання , почитати що вони творять навіть після закриття і питання відпали. Погодились що віддавати марна справа і краще просто це пережити 1 раз .
Що їм заважає додати свій криптогаманець і змінити номер телефону?

ADmd, як вони можуть створить нову позику? якщо для переводу грошей потрібно підтвердження смс повідомлення? потім перевод коштів з криптогаманця на свою карту??????? скажіть будь-ласка? а краще щоб ваші фото вивішували на всіх сторінках фейсбуку. вайберу та инстаграм? щоб на вас створювали коллажі пopнo змісту? терроризували людей які не винні в тому що ми хворі люди понабирали кучу займів і думаємо що Святий Миколай за нас їх віддасть? Ні, я так не хочу...мені шкода моїх батьків та друзів........я сама виходжу на контакт з ними , спілкуюсь і все вирішується спокійно.......але ви робіть як хочете......я просто написала допис, може комусь знадобиться
Що їм заважає додати свій криптогаманець і змінити номер телефону?

1. Це незаконна компанія з фейковою ліцензією та реєстрацією вони можуть що завгодно.Це ж навіть не МФО де можна гарантійний лист взяти і довідку про закриття і які в рамках закону більш менш працюють . Їм нічого доводити ні в яких судах не треба .

2. Вони контролюють ваш кабінет їм навіть гроші не треба нікуди переводити просто в кабінеті створити позику .

3. Якщо заморочаться змінять ваше номер на новий , і підпишуть за вас договір вивівши кошти собі навіть. Таке можуть робити і самі співробітники.

4. Закриття в них позики не гарантія того що на вас потім не буде повішена нова позика і не почнуть терор знову. Тим більше вони люблять тих хто починає панікувати, просити відстрочки і закривати швиденько .

Тільки повний ігнор зате 1 раз і все . В всіх знайомих попередити що на вас навісили борг і шантажують колажами. На більше вони не здатні .

5. Закидаєте рідним , знайомим посилання на цю тему хочаб для ознайомлення. Розумні зрозуміють , в дурні та пусте оточення відфільтрується.

Я ж написав - змиріться ви попали . Це я писав не просто так . Бо вас будуть доїти вічно.

Останнє редагування:
У вас сумма маленька і ви в 2 рази по акції переплатли.

У тут є і по 1000)

Я вас підтримую у вашій позиції. Сама намагаюся чинити так само.
Але про шахрайські позики, на жаль, це правда. Будьте пильними

Я не намагаюсь вас налякати, але на людей які вже показали що піддаються тиску, є великий шанс що буде позика оформлена яку ніхто не бачив)
І будуть вимагати знову платити кошти

Я не намагаюсь вас налякати, але на людей які вже показали що піддаються тиску, є великий шанс що буде позика оформлена яку ніхто не бачив)
І будуть вимагати знову платити кошти
Дякую вам за інформацію......буду пильнувати кожен день....

Я вас підтримую у вашій позиції. Сама намагаюся чинити так само.
Але про шахрайські позики, на жаль, це правда. Будьте пильними
буту тепер цих мавп кожен день контролювати.....

Вы сама наивность. Читайте темы, их тут больше 100 шт, а не создавайте новые. Они просто меняют номер в кабинете и вешают займ, а деньги на левый криптокошелек. А когда вы попросите доказательства они вас пошлют и далеко и надолго. Общалась с человеком который закрыл их займ с процентами, чтобы родных не трогали. Вроде тут уже писала, так через полгода ей и ее родным стали названивать биты и требовать 3000 usdt. Она попыпалась в кабинет зайти, а там номер сменен, до этого она просила вообще заблокировать. Когда ей в очередной раз набрали и она попросила доказательства кто и куда, там ее послали со словами "ты самая поменяла номер и взяла кредит, и ничего мы доказывать не будем, все равно ты твapb будешь нам платить, или твои родные" в таком ключе был разговор. Она естественно им не платила больше ничего, только сожалела, что прошлый закрыла.

Вы сама наивность. Читайте темы, их тут больше 100 шт, а не создавайте новые. Они просто меняют номер в кабинете и вешают займ, а деньги на левый криптокошелек. А когда вы попросите доказательства они вас пошлют и далеко и надолго. Общалась с человеком который закрыл их займ с процентами, чтобы родных не трогали. Вроде тут уже писала, так через полгода ей и ее родным стали названивать биты и требовать 3000 usdt. Она попыпалась в кабинет зайти, а там номер сменен, до этого она просила вообще заблокировать. Когда ей в очередной раз набрали и она попросила доказательства кто и куда, там ее послали со словами "ты самая поменяла номер и взяла кредит, и ничего мы доказывать не будем, все равно ты твapb будешь нам платить, или твои родные" в таком ключе был разговор. Она естественно им не платила больше ничего, только сожалела, что прошлый закрыла.
я не наивность.......зачем вы так говорите не зная человека? буду знать.

я не наивность.......зачем вы так говорите не зная человека? буду знать.
в слове наивность ничего обидного вроде нет. Но мониторить их каждый день, тоже такое себе, нервы только портить

в слове наивность ничего обидного вроде нет. Но мониторить их каждый день, тоже такое себе, нервы только портить
лучше я буду портить себе нервы проверяя их, чем потом они будут портить нервы мне и моему окружению за несуществующий кредит.......)))))))))))))))))))))))

лучше я буду портить себе нервы проверяя их, чем потом они будут портить нервы мне и моему окружению за несуществующий кредит.......)))))))))))))))))))))))
А что вам даст мониторинг их ?
Только зря потраченное время.

Узнаете что на вас повесили кредит в тот же день или в 1й день просрочки, какая разница ? :)
От этого из хотелки не изменятся и все равно будут требовать оплаты .

Это действие ради действия .
Ну узнали вы что на вас повешен кредит , они незаконны . Никакие органы вам не помогут . Судится они не будут . Тут 2 выхода забить или отдавать .Это знание вам не даст ровным счётом ничего , если вы не будете гасить это сразу в 1й день 🫣 тогда "секономите " на процентах по несуществующему долгу🤣

Останнє редагування:
А что вам даст мониторинг их ?
Только зря потраченное время.

Узнаете что на вас повесили кредит в тот же день или в 1й день просрочки, какая разница ? :)
От этого из хотелки не изменятся и все равно будут требовать оплаты .

Это действие ради действия .
Ну узнали вы что на вас повешен кредит , они незаконны . Никакие органы вам не помогут . Судится они не будут . Тут 2 выхода забить или отдавать .Это знание вам не даст ровным счётом ничего , если вы не будете гасить это сразу в 1й день 🫣 тогда "секономите " на процентах по несуществующему долгу🤣
Ну я сам періодично захожу в кабінет проявляю активність, оформлюю позики але не підписую чи не авторизуюсь
як мінімум проявляється активність користувача, зазвичай позики вішаються уже на "мертві" аккаунти де не було ніякої активності довго, про це сам робітник бітів тут розповідав

Ну я сам періодично захожу в кабінет проявляю активність, оформлюю позики але не підписую чи не авторизуюсь
як мінімум проявляється активність користувача, зазвичай позики вішаються уже на "мертві" аккаунти де не було ніякої активності довго, про це сам робітник бітів тут розповідав
А потім дзвінки кожні 5 хв, а чого ви не підписуєте договір))))? (Хочете ми підпишимо його за вас)

1763489909389.webp

Коротке оновлення по моїх стосунках з бітами та кріпсі:
Біти затихли після колажів (дзвінки не рахую) - ніяких повідомлень пропозицій чи погроз, аж скучив за цим.
Аналогічно кріпсі затихли після дзвінків з підміною номера , тільки їхній чат бот зловив біполярочку

Вкладення

• Screenshot_2025-11-21-14-24-40-070_org.telegram.messenger-edit.webp
    Screenshot_2025-11-21-14-24-40-070_org.telegram.messenger-edit.webp
    153.5 Кб · Перегляди: 95
  • Screenshot_2025-11-21-14-25-16-772_org.telegram.messenger-edit.webp
    Screenshot_2025-11-21-14-25-16-772_org.telegram.messenger-edit.webp
    147.6 Кб · Перегляди: 95
Біти затихли після колажів (дзвінки не рахую) - ніяких повідомлень пропозицій чи погроз, аж скучив за цим.
Аналогічно кріпсі затихли після дзвінків з підміною номера , тільки їхній чат бот зловив біполярочку
они бедные не могут определится, что им с вами делать, коллаж составить или скидку предложить

Мне с 1500 тела,вот предложили закрыть за 540000 грн ))))

Назад
Угорі