Терор збоку Бітів та Кріпсі, чого чекати далі?

В мене майже рік протермінування. Дзвонили писали на вайбер, кидали фото з паспортом тільки мені, погрожували. Я взагалі не відповідав. Вже місяців 3 - 4 зовсім не чутно, навіть смс зі знижками не шлють.
у меня в ноябре 8 месяцев. Все тоже самое, только иногда смс приходят

Останнє редагування:
В мене майже рік протермінування. Дзвонили писали на вайбер, кидали фото з паспортом тільки мені, погрожували. Я взагалі не відповідав. Вже місяців 3 - 4 зовсім не чутно, навіть смс зі знижками не шлють.
дай бог всім нам таке🙏🏻 навіть родичам не телефонували? ви якісь дії робили щоб від них відчепитися? телефон змінювали може?

У меня вроде пока только маме, папе, и другу звонят. У него на тот номер нет мессенджера 😄
Це у них стандартна кількість 47 контактів чи брешуть? Бо мені теж написали, але крім мене і матері не турбують нікого. 21 день протермінування

Це у них стандартна кількість 47 контактів чи брешуть? Бо мені теж написали, але крім мене і матері не турбують нікого. 21 день протермінування
потом будет смс про 200 контактов, потом про 100. Там люди определится не могут просто

У меня около 25-30 дней просрочки.В первые 10 дней отправили фото с паспортом родителям, мол вы будете платить за него...
Потом начали писать предлагать скидки (3 тела ) я сначала отвечал в Вайбере, читал предложение но адекватных не поступало.
А так толком никто из близких не писал за звонки, может они и поступали кому-то.Готов закрыть за тело,жду.
Как по мне террора стало меньше от них.Как бы не писали на форуме что их не будут трогать - больше 500-700 заявлений в полицию это тяжелая ноша для любым схематозников.
Возможно не смогли найти столько контаков как у других людей...
У меня были просрочки во многих МФО,даже получал звонки от мурчал которые очень угрожали, рассказывали про 150 контактов на прозвон,мне кроме мамы и товарища никто не жаловался.
Аналогично, у меня тело 400 в битах, 500 в крипси, прислали фото с паспортом и стандарт шаблон про 47 контактов, тож предложили закрыть за 1250(биты) крипси за 1400 с разбитом на 3 платежа, я игнорю, звонки родным и другу, и в вайбер и телегу писали родным.
Что-то последние 2 недели тихие 5-10 звонков в неделю…
Жду тоже адекватного предложения.
Писали там за соседей и коллег, ну адрес я фейк ставил, а регистрации адрес давно под окупацией.
Сам нахожусь за границей, так родные фотки поудаляли в соц сетях, контакты доступ не давал в приложении, прострочка тоже 27-30 дней.

Хотел тряхнуть стариной.... что-то ....типа "кунст- камеры".... взять в долг у битов, пару-ройку штук зеленки....не дали cyku лагерные! И Как они всем Вам даю гроши...куму cyku оже отказали..

Хотел тряхнуть стариной.... что-то ....типа "кунст- камеры".... взять в долг у битов, пару-ройку штук зеленки....не дали cyku лагерные! И Как они всем Вам даю гроши...куму cyku оже отказали..
видимо чувствуют неладное))

рус-лан, спробуйте з моєю знижкою)))
Limitovana aktsiya tilky sohodni do 6O OOO z znyzhkoyu -99%! Vykorystay NHR08 i koshty na rakhunku budut myttievo: https://bitc.ws/d6k0Ka

Аналогично, у меня тело 400 в битах, 500 в крипси, прислали фото с паспортом и стандарт шаблон про 47 контактов, тож предложили закрыть за 1250(биты) крипси за 1400 с разбитом на 3 платежа, я игнорю, звонки родным и другу, и в вайбер и телегу писали родным.
Что-то последние 2 недели тихие 5-10 звонков в неделю…
Жду тоже адекватного предложения.
Писали там за соседей и коллег, ну адрес я фейк ставил, а регистрации адрес давно под окупацией.
Сам нахожусь за границей, так родные фотки поудаляли в соц сетях, контакты доступ не давал в приложении, прострочка тоже 27-30 дней.
мені сьогодні також прийшло : маємо 46 ваших контактів , почнеться обдзвін і тд, ще якісь фейки почались підписуватись в інстаграм , але він закритий) у когось таке було?) шукають мабуть друзів і тд

мені сьогодні також прийшло : маємо 46 ваших контактів , почнеться обдзвін і тд, ще якісь фейки почались підписуватись в інстаграм , але він закритий) у когось таке було?) шукають мабуть друзів і тд
так , у мене таке саме було)) я всі сторінки позакривав від додіків цих

потом будут писать про 100 и 200 🤣

Сколько интересно у них "невозвратчиков"? Порядок- около 500, 1000, 5000?
Интересует загруженность их кол- центра.

как понимаю у них там текучка еще та, по комментариям бывших сотрудников

Кстати, чисто из «праздного любопытства» написал в поддержку robota.ua и work.ua о том, какие эти конторы (биты и крипси) черти.
От работа.уа ответ пришел буквально сегодня утром, мол «спасибо, знаем, что это 3.14…мы, с ними не работаем, все кабинеты заблокированы».
Понятно, что это не панацея, но- приятно)

Мені вчора писали якусь дічь про «кончений боржник». З двох різних сторінок в телеграмі. Поблокувала обидві. Не знаю, але після того, що вони втирають, реально нічого не хочеться платити, навіть аби закрити питання. Та і нашо. Щоб через місяць виявилось, що вони знову шось повісили. А так буде - 90%, якщо судити по тому, що тут пишуть.

Доброго вечора.
Маю позики у двох — BitCapital (850$) і Creepsee (525$), це лише тіло боргу.

Прострочка почалася недавно, і з першого ж дня стартував тотальний терор — по 100+ дзвінків на день рідним і знайомим.
Сьогодні 20 день протер мінування - отримав SMS з погрозою, що залучать сусідів, щоб "розібратись зі мною".

Питання до тих, хто мав подібний досвід:
👉 Чи справді вони можуть дзвонити сусідам або це просто черговий страшок для тиску?
👉 Як краще діяти, якщо я не планую поки що сплачувати — адже маю загальну заборгованість понад 800 тис грн (банки + МФО).

Буду вдячний за поради від тих, хто вже проходив через подібне пекло.
Доброго дня. Хотіла дізнатися, у мен 2 сім карти, на одній є вайбер та телеграм, а на іншу на якій немає нічого я брала кредит у цій конторі, вони можуть знайти моїх родичів?

Доброго дня. Мала необережність і взяла кредит у них на 93 USD через 4 дні оплата, заходжу в кабінет а там вже майже 200. я в шоці, що тепер робити(((( Якщо я брала кредит через номер телефону яким не користуюсь, на ньому немає ні вайбера не телеграму , взагалі нічого, Вони можуть так дозвонитися до моїх рідних чи друзів. Дуже дяку за відповідь

Останнє редагування:
Доброго дня. Хотіла дізнатися, у мен 2 сім карти, на одній є вайбер та телеграм, а на іншу на якій немає нічого я брала кредит у цій конторі, вони можуть знайти моїх родичів?

Доброго дня. Мала необережність і взяла кредит у них на 93 USD через 4 дні оплата, заходжу в кабінет а там вже майже 200. я в шоці, що тепер робити(((( Якщо я брала кредит через номер телефону яким не користуюсь, на ньому немає ні вайбера не телеграму , взагалі нічого, Вони можуть так дозвонитися до моїх рідних чи друзів. Дуже дяку за відповідь
Я думаю номер телефону не основне джерело контактів для них. Ідентифікаційного номера та паспортних даних достатньо щоб розшукати ваше коло спілкування

Назад
Угорі