Терор від Бітів та кріпсів. Періодичність

• Автор теми Автор теми Мір
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 124

Мір

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
9
Бали
283
Мір не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть будь ласка з якою періодичністю біти кріпси роблять терор оточення ? ( Чи кожен день , чи якась по черговість) Вже просто немає сил та терпіння , руки опускаються як подумаю , що ще чекає попереду, дихати не хочеться (((((

Підскажіть будь ласка з якою періодичністю біти кріпси роблять терор оточення ? ( Чи кожен день , чи якась по черговість) Вже просто немає сил та терпіння , руки опускаються як подумаю , що ще чекає попереду, дихати не хочеться (((((
Та по різному на скілтки знаю, думаю че чисто від менеджера залежить

А Лайткредо наскільки тероризують, не знаєте? Теж якийсь жестяк мені попався…

Все напряму залежить що почує недоразвитий менеджер при першому прозвоні, якщо буде повний ігнор ваш та родичів то скоріш за все він набере ще раз перед тим як справа буде переходити до іншого(1-2 тижні)
Якщо почує слабину що ви або родичі боїтесь обзвону то будуть кожень день давити
На кожному етапі можуть слати смс та фото с паспортом рандомом по телефонній книзі якщо вона в них є
З 50 дня можуть робити колажі, групи в вайбері і подібне
В цілому у кожного по різному
Але у вас тільки 2 виходи тут
1. Якщо є кошти і ви збираєтесь закривати то можна спілкуватись про знижки і реструктуризацію, так уникните терору
2. Якщо немає коштів то ні в якому разі не спілкуйтесь ні в тг ні в вайбері ні по телефону, одразу блокуєте видаляєте, якщо відповісте їм, вони одразу зрозуміють що ви їх боїтесь і почнуть давити по повній

Назад
Угорі